Print this Page

Anderledes bryllupsrejse

Når talen falder på bryllupsrejser, tænker vi alle sammen på hvide strande, palmer, et azurblåt hav og dovne dage med pinapple shakes og bananpandekager. Men hvorfor ikke prøve noget helt andet på jeres bryllupsrejse? Her er 10 gode bud på anderledes bryllupsrejser.

Working holiday

En bryllupsrejse behøver ikke være ren afslapningsferie. Hvad med at gøre en god gerning og bruge jeres bryllupsrejse på frivilligt arbejde? I kan tage til Sydafrika og hjælpe med at redde fugle, der er ramt af olieudslip fra de store skibe, der dagligt passerer Sydafrikas kyst. I kan også tage til Indien og arbejde på et børnehjem, eller tage til Grækenland og hjælpe gadehundene. Der er rigtig mange muligheder, og I vil få jer en mindeværdig bryllupsrejse, der vil betyde noget for jer og andre.

Rideferie i Mongoliet

Er I til heste og er I til virkelig eksotiske oplevelser? Så er en rideferie i Mongoliet måske lige jer. Mongoliet ligger i det centrale Asien med grænse mod Rusland og Kina. Hele landet er på størrelse med Vesteuropa, men med kun 2,4 mio. mennesker – det betyder store åbne vidder med uberørte landskaber og ingen civilisation. Det lægger op til utrolige eventyr. Mongoliet er kendt for sin bjertagende natur, sit dyreliv og sin utrolige venlige befolkning. Flertallet af mongolerne lever stadig som nomader og vokser op på ryggen af en hest. I Gobi-ørkenen kan I finde vilde kameler, bjørne, sneleoparder og vilde heste. Uanset hvor i Mongoliet I vælger at ride, vil I blive overvældet af indtryk.

Varme bade i Island

Island er måske ikke et utraditionelt sted at tage på ferie, for det bliver mere og mere populært – men mange brudepar overser den lille ø nord for Danmark til fordel for mere varme destinationer. Island byder på brusende vandfald, vulkaner, aktive gejsere og dramatisk natur. Island er måske ikke et varmt land, men pak alligevel badetøjet ned! Island kan nemlig også prale af naturlige kurbade med varmt vand fra vulkanerne – det er ikke bare en fantastisk oplevelse at ligge i det varme vand, det har også terapeutisk effekt. Nyd kurbadene og mærke stressen forsvinde. Så hvis I både vil have varme naturbade og enestående natur, så er Island et oplagt valg til bryllupsrejsen.

Bilferie i New Zealand

Hvad med at tage 3 uger til New Zealand, leje en autocamper og så bare lade den ene naturoplevelse efter den anden får jer til at glemme tid og sted? Hvis du syntes, at scenerne i Ringenes Herre var smukke, så er New Zealand landet for dig. Det er nemlig her, at de skønne naturscener blev filmet. New Zealand byder på enhver form for natur, så I vælger selv hvilken type ferie, det skal være. Vil I køre rundt i bjergene? I de dybe skove? Køre langs kysten og begynde hver morgen med et dyb i havet? Vil I nordpå og se hvaler? Mulighederne er uendelige, så drømmer I om en bryllupsrejser, der byder på naturoplevelser I aldrig vil glemme, så skal I tage på bilferie i New Zealand.

Økologisk ro i Bhutan

Bhutan ligger i Himalaya mellem Indien og Kina. Landet er 100% økologisk, buddistisk og har for længst afvise at regne i bruttonationalprodukt – her måles i stedet i det, der betyder noget, lykke og glæde. Det lille kongerige er meget usædvanligt og lader ikke bare turister komme ind. Kun et bestemt antal turister om året får adgang til verdens lykkeligste og reneste land, så book jeres rejse gennem et rejsebureau, der har tilladelse til at arrangere rejser hertil. Bhutan må og skal opleves én gang i livet – når I rejser herfra igen, vil I aldrig være de samme igen. En bryllupsrejse til Bhutan vil forandre jer, få jer til at se tingene i et andet perspektiv og give jer en helt ny start på jeres liv sammen. Tag afsted.

Vandreferie i Norge

At vandre i Norge er en utrolig oplevelse. Og her er noget for alle type vandrere. Hvad med at vandre i Rondane Nationalpark. Parken omfatter ti toppe over 2.000 meter, og parken er hjemsted for vilde rener. Rondane Nationalpark er mindre og ikke helt så vild som nogle af de andre områder. Det er derfor et godt udgangspunkt for jer, som gerne vil have følelsen af vildmark, men helst vil vandre i det blødere og mere tilgængelige hedelandskab. Eller hvad med fjeldområdet Dovrefjell, hvor I kan opleve moskusokser? Trods sine barske omgivelser er Dovrefjell et enestående sted for vandring og cykling om sommeren. Området er også perfekt for fisketure, kano, klatring og snowkiting. Dog anbefales området primært til erfarne friluftsfolk med god udrustning.
Norge er et dyrt land, så dette er ikke den billige bryllupsrejse, hvis det er det, I håber på.

Cykelferie på Bornholm

Skal en bryllupsrejse altid være udenlands? Kan man ikke holde bryllupsrejse i Danmark? Det mener vi godt, at man kan. Tag på cykelferie på solskinsøen Bornholm. Klitter, sandstrande, gallerier, iskiosker, rundkirker, smukt land og en ægte fornemmelse af sommerferie som i barndommen – det er Bornholm. Cykler kan lejes på øen, og på regnvejrsdage lukker I jer inde på de små idylliske bed & breakfasts, hvor I har masser af tid til bare at nyde hinanden.

Campingferie i Europa

Campingferie er trendy. Det er slow travelling. Lej en campingvogn, pak bilen og kør ud i det blå. Måske havner I i det smukke sydtyskland, måske drejer I af og ender i Alsace, eller også når I til Italien. I tager det som det kommer. Keder I jer et sted, så rejser I videre. Har I fundet den smukkeste campingplads ved kanten af Gardasøen, så bliver I bare her resten af ferien. Det er en bryllupsrejse udelukkende på jeres præmisser, og dårligt vejr kan ikke stoppe jer. Stadig ikke overbevist? En campingferie byder på ro og afslapning. Her er intet tv, ingen computer og ingen forstyrrelser. Det er ren barfodsferie. Det er kun jer to, og den lille campingvogn skaber en samhørighed og intimitet, som kun fås på en campingferie.

Yoga-retreat i Indien

Er I til mere mindfulness-orienterede oplevelser, eller har I brug for at komme væk fra stress og jag, og give jer selv en pause, der sjældent er plads og tid til? Så tag på yoga retreat i Indien. Mobiltelefon og internet er bandlyst. Her skal man slappe helt af og lægge hverdagens bekymring fra sig, for at kunne lade helt op. I vækkes tidligt hver morgen med den mest udsøgte morgenmad, der er godt for kroppen. Flere steder bliver jeres sundhed og livsstil analyseret, så jeres retreat er fuldstændig tilpasset jeres individuelle udfordringer. I tager derfra som nye afslappede mennesker, der er villig til at prioritere tid og ro frem for stress og karriere efterfølgende. En perfekt begyndelse på et nyt liv sammen.

Hestevognsferie på sydfyn

Kan det blive mere idyllisk end en hestevognsferie i det sydfynske? I lejer en lille prærievogn med soveplads, og så tager I og jeres hest ellers afsted. I sover på campingpladser eller naturpladser, som på forhånd er tegnet ind på kort til jer. Det går langsomt, og her er rigeligt med tid til at nyde hinanden, snakke, klappe hest og se verden passere forbi, mens I bare oplever det smukke landskab på sydfyn. Det er som udgangspunkt en spartansk bryllupsrejse, men I er aldrig længere væk fra en by og en restaurant, hvis lejrlivet bliver for meget for jer. Hvis I er til natur, anderledes oplevelser og kan lide tanken om at rejse i luntende hestetempo, så er dette en oplevelse, I ikke må snyde jer selv for.

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/anderledes-bryllupsrejse/