Print this Page

Billig bryllupsrejse til Ægypten

Skal jeres bryllupsrejse gå til Ægypten? Få steder i verden får I så vidt forskellige oplevelser og indtryk, som Ægypten kan byde på. Tilmed er Ægypten et billigt land at rejse i, så en bryllupsrejse på et lille budget vil afgjort byde på luksus og forkælelse i en grad, der får jer til at føle, at I rejsen er langt dyrere end den virkelig er. Få inspiration og ideer til en eksklusiv, men billig bryllupsrejse, langt fra turiststrømmen

Ægypten: Bryllupsrejse i Faraoernes fodspor

Ægypten er et ejendommeligt land med en blanding af kulturer, hvor det gamle Ægypten og det moderne blandes helt perfekt. Ægypten er Faraoernes land – her finder I mystik, romantik og varme, arabiske nætter. Tilbring jeres bryllupsrejse med at udforske gamle monumenter, dyk ned i de berømte koralrev i det røde hav, tag på jeeptur ud i den varme ørken, eller tilbring dovne, lange dage ved stranden.

Bryllupsrejse Ægypten

Cairo er larmende og beskidt og ikke umiddelbart et oplagt sted at tilbringe en bryllupsrejse, men det er her, at I finder pyramiderne. Pyramiderne er imponerende og vækker en vis ærefrygt i de fleste. Midt i et område med høje moderne bygninger troner pyramiderne op ved siden af den gådefulde Sphinx, som forskere ca. 5.000 år efter stadig ikke ved, hvem der byggede, hvordan og hvornår.

De legendariske pyramider er blot toppen af det arkæologiske isbjerg, der rummer gamle templer, kongelige grave og hellige ordner, og har I hang til historie og mystik, så må I ikke gå glip af denne oplevelse.

Cairo ligger 7 timers kørsel fra de smukke badebyer omkring Røde Havet, hvor vi ellers vil anbefale jer at tage hen på jeres bryllupsrejse. Det er nemlig her I får de bedste rammer for en vidunderlig ferie: luksushoteller, smukke sandstrande, varmt lokkende vand og pragtfulde dykker- og snokeloplevelser.

Skal rejsen gå til Ægypten, så lad den gå til Røde Havet, nærmere bestemt Sharm El Sheikh eller Luxor.

Bryllupsrejse Ægypten

Cairo har måske pyramiderne, men Luxor er ét stort museum i sig selv. 1/3 af de mest betydningsfulde monumenter og antikviteter i hele verden anslås at befinde sig i Luxor, hvilket gør det til et af verdens mest arkæologisk interessante turiststeder. Her kan I bevæge jer rundt i verdens største tempelkompleks bestående af Luxor templet og Karnak Templet, og I kan opleve Kongernes Dal, Dronningernes dal, arbejdernes landsby Deir El-Medina og en række andre templer og gamle seværdigheder. I kan tilbringe uger her uden at blive færdige med at se det hele.

Luxor var engang den religiøse hovedstad, og dens fremtrædende betydning kan stadig ses overalt, hvor I bevæger jer hen. Det er som at træde 5.000 år tilbage. Hvis I er tiltrukket af de gamle Ægyptere og hele den mystik, der omgiver dem, så tilbring ferien i Luxor. Der er få steder så romantisk som Luxor og Nilen.

Bryllupsrejse ægypten

Sharm El Sheikh er for jer, der ønsker at bryllupsrejsen skal indeholde hvide sandstrande, et varmt hav – og nogle af de bedste dykkeroplevelser, man kan forestille sig. Sharm El Sheikh har vokset sig fra at være en lille by for dykkere til at være ét stort turistmekka, og det har haft sine konsekvenser. Erfarne dykkere klager over, at koralrevene er overfyldte (og i nogle tilfælde beskadigede), og her er ikke meget charme over byen længere. Til gengæld er her rigeligt med skønne hoteller, solskin, en god temperatur året rundt, brede sandstrande, cafeer og natklubber.

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen?

Bryllupsfeber.dk har fundet frem til de mest romantiske hoteller til en billig bryllupsrejse til Ægypten. Vi har valgt hotellerne ud fra beliggenhed, faciliteter og services, anmeldelser og stjerner. Ægypten har mange billige hoteller, så det er intet problem for jer at finde et lækkert og romantisk hotel, der opfylder jeres behov til bryllupsrejsen, uden at I skal have den store pengepung frem.

Nedenstående hoteller kan bookes på Hotels.com, men I kan også finde jeres hotel på Booking.com og Lowcostholidays.com – bruger I hotelsøgemaskinerne til at finde jeres hotel, er I garanteret de billigste priser og kan let sammenligne for at få det bedste tilbud.

**Priserne nedenfor er for en enkelt nat og er derfor højere end, hvis I booker flere nætter, hvor I opnår rabat. Se den samlede pris nederst.

Maritim Jolie Ville Kings Island Luxor, Luxor

bryllupsrejse ægyptenDet charmerende Maritim Jolie Ville Kings Island Luxor er et 5 stjernet luksushotel beliggende på bredden af ​​Nilen, på sin egen private ø. Det store område har frodige anlagte haver og en række swimmingpools, hvorfra I kan nyde udsigten til skibene, der sejler på Nilen. En sand oase af fred og frihed til at slappe af i krop, sjæl og sind. Her er spaområde, flere restaraunter, og hotellet er perfekt til par på bryllupsrejse. Der er kun 3 km. ind til Luxor, og hotellet har gratis transport rundt i området.

En enkelt overnatning koster ca. 350 kr. Læs mere om hotellet og book det her.

Royale Sonesta Sharm Resort, Sharm El Sheikh

bryllupsrejse ægyptenFor en romantisk bryllupsrejse i Sharm El Sheikh skal I booke jer ind på Le Royale Sonesta Sharm Resort. Det luksuriøse hotel har egen sandstrand, hvor I kan begynde hver morgen med et varmt dyp i havet. I kan også nyde resortets spaområde, hvor der er sauna, jacuzzi, fitnessrum og naturligvis massagebehandlinger. Værelserne er store og elegante, og flere af dem har direkte adgang til egen privat swimmingpool. Hotellet tilbyder også dykker- og snorkelture.

Overnat for 640 kr. per nat via Hotels.com, hvor I kan se flere billeder.

Four Seasons Resort Sharm El Sheikh, Sharm El Sheikh

Bryllupsrejse ÆgyptenEt andet bud på et romantisk hotel er Four Seasons Resort Sharm EL Sheikh. Det storslåede resort er moderne, luksuriøst og ekstravagant. Det minder om et arabisk palads, og de romantiske små villaer, som I bor i, er spredt ud som var det en lille yndig landsby. Hver villa har udsigt over havet eller den frodigt blomstrende have. Resortet har 5 restauranter, spaområde og endda bryllupsfaciliteter, hvis I vil giftes her.

En nat koster 2.500 kr. – bare rolig, her er ofte gode tilbud at finde på Hotels.com

 

I kan naturligvis altid opgradere jeres værelse til en luksussuite eller en bedre udsigt uanset hotelvalg, eller I kan vælge et andet hotel, der tiltaler jer mere. Vi anbefaler altid Lowcostholidays.com, Booking.com og Hotels.com at booke jeres hotel igennem, så I får den billigste pris.

Hvad skal I lave på bryllupsrejsen?

Her er rigeligt at give sig til i Ægypten, så det afhænger helt af jeres præferencer: om det skal være en kulturel bryllupsrejse, en badeferie eller en krydstogtferie.

Udforsk de lokale farvestrålende markeder, hvor hver bod med krydderier, tæpper, kaffe, te og brød kæmper en indbyrdes kamp om at vække alle jeres sanser. Gå ud i sidegaderne og oplev de lokale på de udendørs kaffebarer, hvor livets gang diskuteres og store planer lægges. Tag på jeep-ture ud i Sahara eller ud til de små landsbyer, hvor det autentiske ægyptiske liv leves. Se nogle af de grandiose monumenter, der fortæller historien om civilisationens fødsel, mærk historien blive vækket til live ved at se Sphinxen i øjnene og mærke kuldegyset, når I ser krokodillerne svømme rundt i Nilen.

Bryllupsrejse ægypten

Er det en bryllupsrejse for jer?

En bryllupsrejse til Ægypten kan blive lige som I vil have den. Kan I lide det liv og de aktiviteter, der hører med til charterferiedestinationer, så lad bryllupsrejsen gå til Sharm El Sheikh, hvor I kan snorkle og dykke dagen lang eller ligge på stranden og nyde den bagende Ægyptiske sol. I kommer ikke til at mangle noget, hvis I rejser til Sharm El Sheikh, men kan I godt lide fornemmelsen af mere autentiske oplevelser eller at have ro omkring jer, så er dette absolut ikke stedet for jer.

Kan I lide historie og at reflektere over livet, så lad bryllupsrejsen gå til Luxor. Byen er så imponerende og pragtfuld, og om aftenen tændes der lys, der oplyser de gamle templer. Det giver en helt fantastisk romantisk oplevelse. I kan gå ture langs Nilen, og tage på ture ud af Luxor. I vil vælte trætte i seng hver aften mættet af de mange indtryk, som Luxor byder på. Luxor giver jer ikke mulighed for at bade i havet, så her er udelukkende tale om en oplevelsesferie.

Er I bekymret for terrorisme, så hold jer opdateret om situationen gennem Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Bryllupsrejse ægypten

Hvad koster en bryllupsrejse til Ægypten?

Flybilletter er fundet ved hjælp af Skyscanner.dk, som gennemsøger de forskellige flyselskabers pris, så I får et hurtigt og let overblik over de billigste flybilletter.

Bestil jeres hotel via hotelsøgemaskinerne, som Hotels.comBooking.com og Lowcostholidays.com. Søgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem hotelsøgemaskinerne end ved at kontakte hotellet direkte selv.

Uanset hvilket hotel, I vælger, så skal I ikke bekymre jer om transport til og fra lufthavnen. Nogle hoteller har gratis transfer, men ellers booker i hoteltransfer via Hoppa.com

Pris for bryllupsrejse til Luxor

Fly t/r til Luxor: 7.400 kr (Skyscanner.dk)
Maritim Jolie Ville Kings Island Luxor, 8 nætter: 5.300,-
Bryllupsrejse for to personer til Luxor: 12.700 kr

Pris for bryllupsrejse til Sharm El Sheikh

Fly t/r til Sharm El Sheikh: 5.200 kr (Skyscanner.dk)
Le Royale Sonesta Sharm Resort, 8 nætter: 11.600,-
Bryllupsrejse for to personer til Sharm El Sheikh: 16.800 kr. 

 

NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din afrejsedato. 

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/billig-bryllupsrejse-til-aegypten/