Print this Page

Billig bryllupsrejse til Azorerne

Er I til vilde naturoplevelser? Vil I svømme med frie delfiner, og vil I høre hvalernes sang og se dem tæt på? Så skal I på bryllupsrejse til Azorerne. I finder ingen andre steder så tæt på Danmark, hvor naturoplevelserne er så vilde og bjergtagende som på Azorerne. Her er den smukkeste uberørte natur og en evig fuglesang fra sjældne fugle. Azorerne er ikke dyr at rejse til, så her har I muligheden for at få en eksotisk, men billig bryllupsrejse.

Azorerne: Atlanterhavets smukke natur-øer

bryllupsrejse til azorerne

Azorerne består af 9 øer, der ligger midt ude i Atlanterhavet. Øerne hører under Portugal, og der tales derfor portugisisk. Det er så også det eneste europæisk islæt, I finder her.

Azorerne er Europas vildeste destination for bryllupsrejser. Uanset om I fordriver tiden med at vandre over de frodige enge og observere vilde fugle, svømme i de krystalklare søer, svømme med delfiner eller suge atmosfæren ind fra de mange eventyrer, der gør holdt og provianterer inden de krydser atlanten, så vil I få en bryllupsrejse af de helt unikke.

Disse berusende smukke øer er ældgamle vulkanøer, der tiltrækker fotografer fra hele verden, der forsøger at indfange skønheden fra de voldsomme landskaber. Her vil I være omgivet af pukkelhvaler, kaskelotter og vågehvaler og delfiner og hajer. I har derfor en enestående mulighed for at opleve havets væsener i den frie natur, både på dykkerture, snorkelture og alm. bådture. Den slags kan de færreste bryllupsrejser byde på, men på Azorerne er det muligt.

rejse til azorerne

Der bor ca. 250.000 beboere på øerne, flertallet i de smukke hvidkalkede landsbyer og i små fiskersamfund, hvor de lever som de har gjort i generationer. I skal ikke rejse til Azorerne for at opleve det pulserende natteliv, de nyeste trends eller de rige og berømte. Til gengæld møder I eventyrer og sømænd, der alle gør holdt på Azorerne inden den farlige rejse over Atlanterhavet.

Holder I til i nærheden af havnene vil I mærke atmosfæren og eventyrånden fra de mange rejsende, der udveksler erfaring og røverhistorier, og som skifter besætning og fylder proviant op. I vil kunne tilbringe mange dage med at indånde atmosfæren og lade jer begejstre af havets vovehalse. De mange søfarer på Azorerne gør, at I aldrig vil føle jer som fortabte turister, for her snakkes der engelsk, og lokalbefolkningen er vant til de mange gæster på øerne.

Hvalsafari på azorerne

Hvilken ø skal I vælge?

I har ni øer at vælge imellem. Bryllupsfeber.dk anbefaler jer São Miguel og Pico, for det er herfra at I kan få de bedste hvaloplevelser. Det kan dog absolut også anbefales at rejse rundt mellem øerne, hvilket er let, hurtigt og billigt.

I kan flyve mellem øerne eller sejle fra havneterminalerne uden at have booket billet i forvejen. I flyver fra København til São Miguel eller Pico via Portugal. De øvrige øer kan I så rejse videre til.

bryllupsrejse til azorerne 8

São Miguel er kendt som “den grønne ø”, og det er den største og mest befolkede ø i Azorerne. Det er en af de bedste øer at tage på hvalsafari fra og landskabet er majestætisk, men São Miguel byder også på meget mere end naturoplevelser.

Dens kosmopolitiske by Ponta Delgada tilbyder jer en blanding af moderne liv med historiske stemning. Her finder I gamle brostensbelagte gader blandet med store marinaeer og lystbådehavne, hvor søfarerne holder ind. Her er liv og turister på hovedøen. Her er golfbaner, små fiskerlandsbyer, vandfald og smuk arkitektur. Så hvis I gerne vil have en god blanding af naturoplevelser og caféliv, så er dette øen for jer.

Bryllupsrejse til Azorerne

Vil I overvældes af naturoplevelser på land og i havet, så rejs til Pico. Pico er berømt for sine vingårde og vinmarker og ikke mindst for tidligere tiders hvalfangst. Dette er hvaløen. Det er en ø, der oser af historie, den er poetisk smuk og naturen er så fascinerende rå. I 2007 blev øen kåret som en af de bedste øer i verden at bosætte sig på – og vi forstår godt hvorfor.

Her finder I ro og samhørighed med naturen. I kan dykke med delfiner, opleve hvaler, forsvinde væk i havfuglenes sang, nyde hinanden langt væk fra civilisationen og uanset hvor I kigger hen, vil det være en overvældende oplevelse. På Pico bor der kun omkring 2.000 beboere og livet er simpelt og afslappet. Hvis I forventer cafeer, restauranter og butikker, så skal I ikke tage til Pico. Men kommer I for naturoplevelserne og hvalerne, så er I kommet til det rette sted!

bryllupsrejse til azorerne

São Jorge blev befolket omkring 1460, men har været temmelig isoleret på grund af mangel på havne. Den lille ø har været udsat for meget – i 16. og 17. århundrede var den ofte besøgt af engelske og franske kapere og tyrkiske og algeriske pirater, og fra det 16. til 19. århundrede blev øen gentagne gange ramt af jordskælv og vulkanudbrud.

I dag lever beboerne primært af osteproduktion fra deres fritgående køer samt tunfangst og uld. Den aflange ø kaldes også for ”den brune ø” på grund af de brune klipper ved Rosais Headland og bjergryggens mørke toner. Øen byder på grønne skove, græsenge og små uberørte dale. På São Jorge skal I slappe af og være ægte naturmennesker. Her kan I sejle i kajak, vandre og dykke og ikke så meget andet.

På øen afholdes også tyrefægtning, som foregår ligesom i Spanien, dog dræbes tyren ikke. Den pines og stikkes til den ikke fysisk kan tage mere – den bliver altså genbrugt igen og igen imodsætning til de spanske tyre, der dræbes i sidste ende. I opfordres til ikke at støtte den form for underholdning, som er ren dyremishandling.

bryllupsrejse til azorerne 7

Santa Maria er oplagt, hvis I vil holde en fredfyldt og afslappet bade- eller vandreferie. Øens 5.000 beboere lever af fiskeri og landbrug, hvilket afspejler sig i øens udseende, der er præget af små landsbyer og opdyrkede marker. I august er øen populær blandt portugisiske turister, der kommer for musikfestivalen.

Santa Maria har absolut den bedste placering, hvis I vil bade i Atlanterhavet. Her er strande og små naturbassiner og kombineret med at øen har et varmere og mere tørt klima – deraf navnet “Solskinsøen” – er det her, I skal tage hen, for en badeferie. Santa Maria har et helt specielt lerterræn, hvis farve varierer fra rødlig til orange. I bør opleve Barreiro da Faneca, kendt som “den røde ørken”, der fortryller sine besøgende med sin bølgende, glatte overflade i forskellige farver, afhængigt af tidspunktet på dagen.

bryllupsrejse til azorerne 6

Med sin travle havneby som omdrejningspunkt er Faial stadig eventyrerne og sømændenes ø. Ved havnefronten er der masser af liv – gå en tur og beundr de mange både og se de fine flisemalerier, som alle sejlere maler for at få en sikker hjemfart.

Faials hovedby Horta bærer præg af at have mange besøgende, og byen virker derfor meget udviklet og i stor kontrast til Madalena på Pico, som den ligger lige overfor. Det tager 15. min at sejle til Pico for at tage på hvalture, så har I brug for lidt liv og cafeer, så er det et godt udgangspunkt at bo her. Ved Horta finder I også en strand, hvor I kan bade i Atlanterhavet. Tag på ørkenvandring i det vulkanske landskab, eller kør ud til de små landsbyer omgivet af grønne marker, krater og skov.

bryllupsrejse til azorerne 5

Kulørte bygninger og kirker med stribede spir præger hovedbyen på Terceira. Mindre landsbyer ligger spredt langs kysten, mens grønne marker og fredfyldte naturområder dækker øens indre. Her er mulighed for at vandre i skove og gå på opdagelse i grotter. I sommerperioden er der tyreløb i gaderne, som er vældig populært. Traditionen er et levn fra det spanske herredømme og rummer lige så meget dyremishandling som den spanske tyrefægtning. Her dræbes tyrerne ikke nødvendigvis, men bruges igen og igen. Mange turister foretrækker derfor at holde sig væk fra Terceira i sommerperioden.

bryllupsrejse til azorerne

Graciosa er Azorernes næstmindste ø. Det er en lille idyllisk ø, hvor alle kender hinanden, og alle hilser på hinanden. Her møder nutiden fortiden. Beboerne kører i æselkærre, mens turister sejler i speedbåde ud på havet for at dykke.

Øen er den fladeste og også mest vindblæste af øerne. Det har gjort øen ideel for vindmøller, som er spredt ud over landskabet. I århundrede importerede beboerne vand, men har i dag små regnvandsbassiner og elektriske pumper. Der er dog mangel på vand, så der bliver sparet på det. Graziosa har en helt speciel afslappet charme, som fortryller besøgende.

bryllupsrejse til azorerne 4

Flores og Corvo nævnes altid i samme sætning. De to øer ligger for sig selv, fjernt fra de andre øer. Det tager 50 min. at flyve hertil fra Faial  og 1t30min fra São Miguel. På grund af deres placering har øerne været meget isolerede, og er det egentlig stadig.

Udviklingen går langsomt her, til gengæld så er her masser af fred og ro og skøn natur. Særligt Flores er kendt for sit frodige, blomstrende landskab – her regner det langt mere end på de andre øer, og det ses på den smukke natur. Her kan I vandre på Europas vestligste vandrerute.

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen?

Azorerne har ikke et stort udvalg af hoteller og indkvarteringer, da øerne stadig ikke er særlig turistet. Bryllupsfeber.dk har her fundet frem til de mest romantiske hoteller til en bryllupsrejse til Azorerne, som holder sig inden for rammerne af en billig bryllupsrejse. Vi har kigget på priser, anmeldelser og stjerner. Hav dog for øje, at hotellerne ikke lever op til den samme standard som mere turistede steder.

Oftest kan det ikke betale sig at booke hotelværelset direkte hos hotellet – der er rigtig gode penge at spare ved at bruge hotelsøgemaskinerne, som kan indkøbe mange værelser på én gang og dermed får hotelværelserne til andre priser.

Vi anbefaler Booking.comLowcostholidays.com og Hotels.com.

 Casa do Comendador, Pico

Hotel på PicoFor en billig bryllupsrejse på øen Pico, der stadig kan byde på romantik og hygge skal I vælge det hyggelige gamle kommandørhus Casa do Comendador i Sao Rogue. Kommandørhuset er et mindesmærke i sig selv og I kan virkelig mærke historien, når I bevæger jer rundt i huset. Kommandørhusets ejere er yderst gæstfrie og kører gerne gæsterne rundt på øen. I kan også bruge husets cykler, hvis I hellere vil have lidt frisk vind i håret. Her er kun 8 værelser, så book i god tid, da kommandørhuset er meget populært! Fra Sao Rogue kan I sejle over til Sao Jorge.

En overnatning koster 400 kr. og kan bookes på Hotels.com

Hotel Caravelas, Pico

bryllupsrejse til azorernePå Pico kan I også bo på Hotel Caravelas i Madelana. Det er det eneste hotel i hovedbyen. I bor 1 min. fra SW Azores, der tilbyder øens bedste hval- og delfinture og I har havneterminalen lige foran jer, så I kan tage på dagsture til den fantastisk stemningsrige ø Faial, hvor atlanterhavssejlerne gør holdt. Hotellet er pænt og ordentligt, og der er altaner til hvert værelse. Her er internet, frisør, massør, kosmetolog og værelserne er ganske pæne, så I sagtens kan nyde jeres aftener her efter en begivenhedsrig dag på havet.

En overnatning koster 400 kr. Se mere på Hotels.com

 

Sao Miguel Park Hotel, Sao Miguel

Ikke navngivetSao Miguel Park Hotel i byen Ponta Delgada er ikke et gammeldags charmerende hotel, men for kun 740 kr. per nat får I fitnessrum, sauna, jacuzzi, massage og swimming pools. Der er lagt vægt på en varm og hyggelig indretning, hvor der ikke skal mangle noget på værelserne – og fra jeres balkon kan I nyde panoramaudsigten over havet, når I kommer trætte hjem fra dagens vidunderlige sanseindtryk. Hotellet er det mest populære hotel på Sao Miguel og får rigtig gode anmeldelser.

Book en overnatning til 500 kr. på Hotels.com. Læs mere.

 

Cantinho das Buganvilias, Sao Jorge

Hotel på azorerneDet eneste hotel på Sao Jorge er Cantinho das Buganvilias – og heldigvis er anmeldelserne af hotellet også rigtig gode. Hotellet ligger kun 200 meter fra havet og har en formidabel udsigt over Pico og Faial. Hotellet ligger i den lille landsby Carregadouro omgivet af smuk natur. Hotellet har spinning, swimmingpool, sauna og jacuzzi, samt stor restaurant med fantastisk udsigt over det smukke Atlanterhav og landsbyen Velas.

En overnatning koster 800 kr. og kan bookes gennem Booking.com

 

Hotel Santa Maria, Santa Maria

Hotel på azorerneHotel Santa Maria har 50 lyse og rummelige værelser, tennisbane, spillehal og swimmingpool. I kan endda leje cykler og få vasket jeres tøj her. Hotellet ligger i hovedbyen Vila do Porto i et område, hvor I er næsten garanteret fuld sol hver dag og ingen nedbør – perfekt til en bryllupsrejse Hotellet har bar, restaurant og en stor morgenmadsbuffet.

Tilbring en nat her for 500 kr. Book jeres ophold på Booking.com

 

 

Baía das Caldeirinhas, Faial

Bryllupsrejse til azorerneMidt i hovedbyen Horta ligger Caldeirinhas kun 30 meter fra Porto Pim stranden. Hotellet er minimalistisk og moderne indrettet med lejligheder og værelser med trådløs internet. Beliggenheden er helt fantastisk med kun 5 min. gang fra marinaen og al det liv, som sejlerne tilfører området. Her kan I lave jeres egen mad i fælleskøkkenet, nyde en kop kaffe i hotellets have eller smage de lokale specialiteter i de mange omkringliggende spisesteder. Personalet står klar til at arrangere fisketure, sejlads eller dykning. Her er også gratis cykeludlejning, hvis I vil udforske byen og det smukke landskab.

En overnatning koster 520 kr. på Booking.com

 

Terceira Mar Hotel, Terceira

Bryllupsrejse til azorerneTrænger I til lidt forkælelse og luksus på jeres bryllupsrejse på Azorerne, så kan det 4-stjernede hotel Hotel Terceira Mar med stor sandsynlighed dække jeres behov. Hotellet kan prale af en fantastisk beliggenhed med udsigt over Fanal-bugten og Mount Brasilien og Angra de Heroísmo, en UNSECO World Heritage City, ligger kun 5 minutters gang fra hotellet.  Her er 139 værelser, der alle har altan med udsigt over havet. Efter at have tilbragt hele dagen med at udforske øens skønhed, kan I slappe af med tyrkisk bad og sauna eller nyde en massage.

En overnatning koster 400 kr. og bookes gennem Hotels.com. Se det her.

Hotel Graciosa, Graciosa

Bryllupsrejse til azorerneDette 3-stjernede hotel er oplagt, hvis I ønsker en bryllupsrejse med naturoplevelser, der ikke skal være alt for primitiv. Her kan I virkelig slappe af og blive forkælet med massage, spabad og sauna, hvor I kan fuldende en dag med vandring og oplevelser på havet. Om aftenen kan I slappe af i hotellets bar.

I kan bo her en enkelt nat for 600 kr. Book hotellet på Hotels.com

 

Argonauta, Flores

Bryllupsrejse til azorernePå Flores er der flere små gæstehuse, hvor I kan bo. Beliggende i den dejlige landsby Fajã Grande på Europas vestligste punkt ligger gæstehuset Argonauta i et paradis af naturlig skønhed og ro. Gæstehuset har en boheme-agtig og hyggelig atmosfære med originale kalkmalerier fra 1930’erne på vægge og træværk fra et fartøj forlist ud fra Flores. Der er kun 6 værelser, så bestil jeres overnatning hurtigst muligt.

Book en overnatning her: www.argonauta-flores.com/index_e.html

 

 

I kan naturligvis altid opgradere jeres værelse til en luksussuite eller en bedre udsigt uanset hotelvalg, eller I kan se om der er et andet hotel, der tiltaler jer mere. Vi anbefaler Lowcostholidays.com, Booking.com og Hotels.com at booke jeres hotel igennem, så I får den billigste pris og en hurtig oversigt over ledige hoteller.

Hvad kan I lave på bryllupsrejsen

Man kan ikke tage på bryllupsrejse til Azorerne uden at svømme med delfiner i det åbne hav eller tage på hvalture og lade kaskelothvale, blåhvaler eller pukkelhvaler glide lige forbi jer på båden. I finder ikke nogen større naturoplevelser end her.

billig bryllupsrejse_azorerne4

Når I ikke er på havet, kan I vandre. I kan udforske de små vulkanøer, tage på ø-hop-ture, tage på fugleture, nyde det afslappede liv, eller snakke med de mange søfarer, der er på vej ud til på deres livs eventyr. I kan leje en bil og komme rundt og udforske eller tage de lokale busser.

Nogle af øerne har fine strande, hvor I kan bade, men som udgangspunkt er her ikke lækre strande. Det er vulkanøer midt ude i Atlanterhavet, så det kan ikke sammenlignes med strande fra andre feriesteder. I kan nyde de smukke landsbyer og fiskerbyer og den flotte arkitektur. Her er måske ikke et pulserende natteliv, museer eller forlystelsesparker, men her er rigeligt at give sig til.

Er det en bryllupsrejse for jer?

bryllupsrejse til azorerne 3

Dette er en bryllupsrejse til jer, der hellere vil opleve end at ligge på stranden. Temperaturerne ligger på ca. 22 grader året rundt, og vejret er omskifteligt som i Danmark. I skal være naturelskere og kunne lide at vandre og helt klart foretrække natur frem for bylivet.

Naturlivet er dybt fascinerende her, og der er få steder i verden, hvor I kan opleve hvaler og delfiner så tæt på.

Men hvis I drømmer om en romantisk bryllupsrejse med et lækkert luksuriøst hotel, så er det svært at finde på Azorerne. I skal være indstillede på, at bryllupsrejsen er med udgangspunkt i al det, der foregår udenfor hotelværelset.

Hvad koster en bryllupsrejse til Azorerne?

Det portugisiske flyselskab TAP er det eneste, der flyver til Azorerne. I kan tit finde rigtig billige flybilletter til Azorerne ved at booke direkte gennem TAP: www.flytap.com

Bestil jeres hotel via hotelsøgemaskinerne, som Booking.com, Lowcostholidays.com og Hotels.com. Søgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem hotelsøgemaskinerne end ved at kontakte hotellet direkte selv.

Uanset hvilket hotel, I vælger, så skal I ikke bekymre jer om transport til og fra lufthavnen. Nogle hoteller har gratis transfer, men ellers booker i hoteltransfer via Hoppa.com

Bryllupsrejse til São Miguel i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Ponta Delgada: 6.500,- (www.flytap.com)
Sao Miguel Park Hotel, 8 nætter: 3.800,-

I alt 10.100 for bryllupsrejse til São Miguel for to personer.

Bryllupsrejse til Pico i 8 nætter for to personer.

Fly t/r for to personer til Pico: 7.500,- (www.flytap.com)
Casa do Comendador, 8 nætter: 4.000,-

I alt 11.500 for bryllupsrejse til Pico for to personer.

NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din afrejsedato. 

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/billig-bryllupsrejse-til-azorerne/