Print this Page

Billig bryllupsrejse til Bali

Bali er måske en lille ø – I kan køre hele kysten rundt på én dag – men dens popularitet som destination for bryllupsrejser er skam stor. Smukke risterrasser, hvide strande, imponerende vulkaner, frodige teplantager, luksuriøse spabehandlinger og fortryllende resorts tiltrækker hvert år brudepar fra hele verden.

Bali: Den magiske paradis-ø

Drømmer I om strande, surfing, dykning, spa og luksuriøse resorts omgivet af pragtfuld natur på jeres bryllupsrejse, så er Bali det rette valg. På en bryllupsrejse som denne vil I slappe helt af og blive forkælet i sind, krop og ånd.billig bryllupsrejse bali 1

Bali er en magisk ø og et tropisk paradis. En stor del af de besøgende kommer her for en spirituel oplevelse, for hinduismen fylder meget på øen, og Balineserne er meget dedikerede til deres ritualer og ceremonier, som skaber en helt speciel stemning og atmosfære.

Den spirituelle oplevelse kommer også i form af Balinesernes fokus på krop og sjæl – få steder i verden vil I have så mange muligheder for massage og spa-behandlinger. På stranden, i de små haver og i fine stemingsfyldte spaområder. Balineserne har deres helt egen massageteknik, som er opskriften på himmelsk afslapning, som stressede vesterlændinge valfarter til Bali for at finde. I vil absolut blive forkælet på denne bryllupsrejse.

Spektakulære bjerglandskaber og smukke strande er én side af Bali – den anden side er den utrolig varme og gæstfrie lokalbefolkning. Bali er efter sigende den mest venlige ø i Indonesien. Befolkningen tager imod jer med store smil, og gæstfrihed og kundeservice tages til helt ny højder her i landet. Balineserne vil gå meget langt for at give jer en fantastisk oplevelse, mens I er på ferie her.

billig bryllupsrejse bali 5

Bali er også kendt som Gudernes land. Den åbenlyse skønhed i form af dramatiske vulkaner og frodige rismarker udstråler en særlig magisk ro, der kombineret med Bali’s fortryllende danse og farverige ceremonier får jer til at glemme alt om hverdagen derhjemme. I vil derfor ikke kede jer.

Her er utallige templer at udforske, spændende vandreture i regnskove og bjerge, fine restauranter og Balis hvide sandstrande, der lægger op til en lang række vandsportsaktiviteter.

Hvis I har lyst til at surfe skal I tage til Uluwatu, som har så gode bølger, at der her afholdes internationale konkurrencer. Generelt vil I dog finde gode steder at surfe stort set over hele Bali.

Hvis det i stedet er koralrev og fisk, der tiltrækker jer, så finder I på Bali dykning i verdensklasse. Her er vrag, koralrev, huler og marinereservater at udforske for både begyndere og øvede. I kan opleve hajer, klumpfisk, rokker, kirurgfisk og pukkelhovedet læbefisk – for bare at nævne et par stykker.

billig bryllupsrejse til bali 4

Inde på øen kan I kaste jer ud i førsteklasses adrenalinpumpende white water rafting ned ad den spektakulære Ayung floden ved Ubud. Er det for kedeligt, kan I bungy jumpe over floden. Er I til mere afslappende naturoplevelser, så er Balineserne utrolig glade for at cykle, og her er mange gode cykelstier, hvor I kan komme rundt og opleve Bali i ro og mag.

Bjergbestigere kan tage turen op af Gunung Agung. Men sørg for at have tilladelse først fra tempelmyndigheder, da den balinesiske religion foreskriver, at ingen må være højere placeret end det hellige tempel. Den hårde opstigning tager 6 til 8 timer.

Er I til vandreture og naturoplevelser så må I ikke gå glip af Bali Barat National Park på den vestlige del af øen. Det er en stor park på 76.000 hektar med uberørt tropisk natur og det sidste hjemsted for den stærkt truede og meget smukke balinesiske stær. Her finder I også den truede bøffel banteng, der kun lever 30-40 styk af dybt inde i skoven. I vil også opleve leoparder, desmerkatte, makakaber og rådyr. Det er en storslået oplevelse!

billig bryllupsrejse til bali 2

På Bali er dans og teater en uadskillelig del af de daglige tempelskikke og nationale fester. Hver landsby har sine egne festligheder, så rejser I rundt i landet vil I derfor sandsynligvis se mange af disse lokale fester.

Rigtig mange besøgende kommer naturligvis også for de hvide sandstrande. Strandene varierer meget – nogle har store bølger og er bedst til surfere, andre har roligt vand og tiltrækker børnefamilier og andre, der vil bade, mens andre strande har det mest vidunderlige sand, der opfordrer til at man bare falder i søvn i det og nyder varmen. De populære strande kan meget hurtigt blive overfyldte, men her er stadig øde strande at finde, I skal bare tage lidt væk fra turiststederne, hvis I gerne vil have en strand for jer selv.

Her skal I bo på bryllupsrejsen

Bryllupsfeber.dk har her fundet frem til de mest romantiske hoteller til en billig bryllupsrejse på Bali. Forslagene er baseret på beliggenhed, anmeldelser på nettet, pris og hotellets og værelsernes faciliteter, der skal matche en dejlig bryllupsrejse.

Nedenstående hoteller kan bookes på Hotels.com, men I kan også finde jeres hotel på Booking.com og Lowcostholidays.com – bruger I hotelsøgemaskinerne til at finde jeres hotel, er I garanteret de billigste priser og kan let sammenligne for at få det bedste tilbud.

**Priserne nedenfor er for en enkelt nat og er derfor højere end, hvis I booker flere nætter, hvor I opnår rabat.

Mange hoteller tilbyder gratis transfer til og fra lufthavnen, og ellers kan I booke transport til og fra lufthavnen og jeres hotel gennem Hoppa.com, som sørger for transfer i stort set alle lande og byer. Der findes også en turist shuttle på Bali, som let får jer rundt på øen – den finder I her: www.peramatour.com

Det er ganske billigt at flyve til Bali, og da lækre hoteller næsten ikke koster noget, så er det let at få en luksuriøs og eksklusiv bryllupsrejse – til ingen penge.

Kuta Beach Club Hotel & Spa, Kuta

bryllupsrejse til baliKuta Beach Club Hotel & Spa er et nyrenoveret hotel med 100 værelser beliggende i Kuta. Hotellet er ikke et typisk lille Bali-resort, men ikke desto mindre er det stadig hyggeligt og smukt. I kan bo på både værelser og i små bungalows. I er tæt på strand og liv, for Kuta er den mest populære turistby på Bali. I finder formentlig ikke en bedre strand på Bali end den lange, hvide strand som Kuta kan prale af.

En overnatning koster ca. 360 kr. i kampagneperioder. Bookes via Hotels.com

Junjungan Ubud Hotel & Spa, Ubud

bryllupsrejse baliJunjungan Ubud Hotel & Spa er et lille lækkert resort tæt ved Ubud. De 11 værelser ligger ud til rismarkerne og er omgivet af frodig natur. En lille kilde, der giver vand til rismarkerne, løber igennem resortet og giver en fantastisk beroligende rislende lyd. Her er restaurant, bar og spa-område, hvor I kan få balinesisk massage. Der er gratis bus ind til Ubud. Her er ingen strand, så I må nøjes med resortets swimmingpool. Ellers kan I tage bus eller leje motorcykler.

Tilbring en bryllupsnat for 470 kr, hvis I booker her.

 

Puri Dajuma Cottages, Pulukan

Bali bryllupsrejsePuri Dajuma Cottages er et superromantisk og luksuriøst lillebitte resort på den vestlige del af Bali. Resortet er økologisk og bæredygtigt. Resortet kun har 10 værelser og I bor i et område af Bali, hvor der ikke er så mange turister. De små hytter har egen have og med udsigt til havet. Her er spa med mulighed for massage og diverse forkælende behandlinger, restaurant og swimmingpool. Der ligger en hyggelig lille fiskerlandsby tæt ved, og ellers tilbyder resortet en lang række ture, hvor I kan opleve Bali på bedste vis.

Nyd en nat her for 600 kr. Se mere på Hotels.com

 Alila Manggis, Manggis

bryllupsrejse baliAlila Manggis  er for jer, der virkelig vil have en luksuriøs bryllupsrejse. Resortet er 4-stjernet, og her er alt, hvad I kunne drømme om – tilmed limousineservice. Hotellet ligger direkte ud til havet, men der er dog ingen strand. Til gengæld kan I slappe af i swimmingpoolen. Resortet ligger på den østlige del af Bali. I vil være omgivet kokospalmer med udsigt til havet og det majestætiske Mount Agung, Balis mest hellige bjerg, på hver sin side. I er langt væk fra andre turister.

En nat koster jer 1.500 kr. I finder hotellet på Hotels.com

 

I kan naturligvis altid opgradere jeres værelse til en luksussuite eller en bedre udsigt uanset hotelvalg, eller I kan vælge et andet hotel, der tiltaler jer mere. Vi anbefaler Lowcostholidays.com, Booking.com og Hotels.com at booke jeres hotel igennem, så I får den billigste pris.

Hvad skal I lave på bryllupsrejsen?

En bryllupsrejse til Bali er en af den type bryllupsrejser, hvor I kan få det som I ønsker. I kan ligge på en strand og drikke drinks, I kan ligge i en hængekøje under en palme med en let havbrise til at køle jer ned, I kan vandre i bjerge, tage på ture ud i jungler og se eksotiske og truede dyr, I kan surfe, I kan snorkle og I kan dykke.

Er I til det mere kulturelle, så er balinesernes religion og kultur så farverig og stærk, at der vil være rigeligt at udforske.

I kan ikke kede jer på Bali.

billig bryllupsrejse bali 3

Er det en bryllupsrejse for jer?

Er I udelukkende ude efter en badeferie eller strandferie, så er der bedre destinationer for jeres bryllupsrejse end Bali. Her vil Mexico eller Maldiverne være bedre bud. Er det udelukkende naturoplevelser, I ønsker, så overvej også Costa Rica.

Vil I til gengæld gerne opleve østerlandsk mystik kombineret med strande og frodige jungler, så er Bali den helt rigtige bryllupsrejse for jer.

billig bryllupsrejse bali

Hvad koster en bryllupsrejse til Bali?

Flybilletter er fundet ved hjælp af Skyscanner.dk, som gennemsøger de forskellige flyselskabers pris, så I får et hurtigt og let overblik over de billigste flybilletter.

Bestil jeres hotel via hotelsøgemaskinerne, som Booking.com, Lowcostholidays.com og Hotels.com. Søgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem hotelsøgemaskinerne end ved at kontakte hotellet direkte selv.

Uanset hvilket hotel, I vælger, så skal I ikke bekymre jer om transport til og fra lufthavnen. Nogle hoteller har gratis transfer, men ellers booker i hoteltransfer via Hoppa.com – det er let og billigt. Evt. kan I rejse rundt med www.peramatour.com

Bryllupsrejse til Bali i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Bali: 11.000,- (Skyscanner.dk)
Junjungan Ubud Hotel & Spa, 8 nætter: 3.500,-

I alt for bryllupsrejse til Bali for to personer: 14.500

 

Fly t/r for to personer til Bali: 11.000,- (Skyscanner.dk)
Puri Dajuma Cottages, 8 nætter: 8.000,-

I alt for bryllupsrejse til Bali for to personer: 19.000

 

NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din afrejsedato. 

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/billig-bryllupsrejse-til-bali/