Print this Page

Billig bryllupsrejse til Belize

Belize er et magisk land i Caribien – en ø, der har en helt særlig dragende effekt på besøgende, så de aldrig vil hjem derfra, og et land med en befolkning, der charmerer jer fra første dag. Tager I på bryllupsrejse til Belize vil I opleve et eventyrland med bjergtagende uberørte regnskove, sagnomspundne mayaruiner, hvide strande, et majestætisk koralrev, en afslappet atmosfære I ikke finder andre steder, og en befolkning, der er så utrolig mangfoldig og imødekommende.

Belize: det caribiske paradis

Belize ligger i Mellemamerika med grænse mod nord til Mexico og ud til det Caribiske Hav. I gennem tiderne har besøgende fra alle dele af verden forelsket sig i sådan en grad i landet, at befolkningen i dag består af lige dele europæere, afrikanere, centralamerikanere og kinesere, der med deres lokale gastronomi, sprog, festivaler, højtider og fester gør denne ø så utrolig levende og festlig.

Øen er en tidligere britisk koloni (tidligere Britisk Honduras) og opnåede først i 1981 sin uafhængighed, så engelsk er det officielle sprog, hvilket gør landet endnu mere velkommende for turister og besøgende.

billig bryllupsrejse belize

Med en gennemsnitlig temperatur på 29 ° C er vejret altid skønt i dette fantastiske land og den milde havbrise og regnskovene sørger for at gøre det behageligt, de dage, hvor temperaturerne løber op. Belize er som så mange andre caribiske lande ramt af orkansæson mellem juni og december – sikkerheden er dog effektiv og prioriteret, og landet lider heller ikke i samme grad under voldsomme storme som andre lande i området. Mængden af nedbør er værst i juni og begyndelsen af juli, hvorefter der er en pause på to måneder.

bryllupsrejse belize

Reggaemusik lyder ud over hele øen. Hvis I ikke kan Bob Marleys sange udenad, når I ankommer, så kan I dem, når I rejser hjem igen. Overalt vil I se mennesker klædt i rød, guld og grøn eller bære smykker i disse farver og have lange dreadlocks. Farverne symboliserer Rasta Movement – på Belize bor nemlig rigtig mange rastafarians, som tilfører øen en helt utrolig afslappet stemning, som virker smittende på alle omkring sig.

Ingen har travlt, alle lever i nuet, og i løbet af et par dage tager I jer selv i at gå langsomt rundt og tage tingene i et tempo, I aldrig har prøvet før. Det her er en bryllupsrejse for jer, der virkelig trænger til at slappe af og mærke livet i al sin enkelhed.

Billig bryllupsrejse Belize

Det er dog ikke kun den mangfoldige lokalbefolkning og den afslappede stemning, som gør Belize så vidunderlig – Belize er også kendt for sin bjergtagende natur. Det meste af landet er uopdyrket og bevokset med jungler og vildtreservater, hvor I finder Maya-ruiner, grotter, floder og vandfald, som I kan bruge timevis på at udforske. Det er et af de få steder i verden, hvor naturen stadig er så uberørt. Hvis naturoplevelser er jer, så er Belize den rette destination for jeres bryllupsrejse.

Belize er et naturligt eventyrland med tusindvis af arter af træer og blomster, orkideer, dyr og fugle som tukan og tapirer og farvestrålende sommerfugle.

Også under vandet imponerer Belize. Kan I lide at snorkle og dykke må I ikke gå glip af det majestætiske Barrier Reef, hvor en verden af eksotiske tropiske fisk møder jer. Barrier Reef strækker sig over 300 km. og er et af de største koralrev i verden næstefter Great Barrier Reef i Australien og Ny Kaledonien Barrier Reef. Charles Darwin beskrev det som “det mest bemærkelsesværdige koralrev i Vestindien”, da han oplevede det i 1842.

romantiske bryllupsrejser belize

I finder også det største grottesystem i Mellemamerika her på øen, som spiller en helt særlig rolle. Mayaerne kaldte underverdenen for Xibalba, og de anså grotterne på Belize som indgangen til denne verden. Herinde boede guderne, og det var ved mundingerne og i fordybningerne, at Mayaerne udførte deres mest hellige ritualer. Grotterne udgør en stor del af landet, og er måske nogle af de mest spektakulære og omfattende grottesystemer på jorden.

Der er mange spændende ture ind i grotterne, hvor I præsenteres for Mayaernes historie og grotternes betydning. Flere steder er der også stadig beviser for de gamle Mayaers tilstedeværelse. Den underjordiske verden er en af Belize’s mest populære attraktioner, og med god grund – for her er ingen klaustrofobiske smalle gange. Der løber underjordiske floder gennem en række af grotterne, som I kan udforske i kajak eller kano. Andre grotter udforsker I med pandelygter.

bryllupsrejser belize

Drømmer I om hvide strande på jeres bryllupsrejse, så finder I det også her på Belize. Hele den østlige del af Belize løber langs det Caribiske Hav, hvilket betyder, at I ikke har svært ved at finde noget hvidt sand, turkisblåt varmt hav og svajende palmer. Strandene i Belize er generelt ikke så brede som dem du finder på nogle andre caribiske destinationer, men de opfylder alle de behov I måtte have for lange, afslappende dage på stranden.

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen?

Belize er noget helt for sig selv, og luksuriøse resorts virker derfor helt forkert, hvis I vil have den fulde oplevelse og den ægte stemning. I vil gå glip af alt for meget, hvis I trækker jer væk fra livet på Belize på et stort resort. Der findes dyre og helt fantastiske resorts på Belize – vi anbefaler jer dog alligevel at gå efter de ganske dejlige og charmerende hoteller til billigere penge, for at få den mest romantiske bryllupsrejse.

Bryllupsfeber.dk har her fundet frem til de mest romantiske hoteller til en bryllupsrejse til Belize, der ikke sprænger jeres budget og som giver den bedste oplevelse af landet. Hotellerne er nøje udvalgt ud fra beliggenhed, anmeldelser og faciliteter, så I er sikre på en romantisk oplevelse.

Nedenstående hoteller kan bookes på Hotels.com. I kan også finde gode hoteller på Booking.com og Lowcostholidays.com – bruger I hotelsøgemaskinerne til at finde jeres hotel, er I garanteret de billigste priser og kan let sammenligne for at få det bedste tilbud.

**Priserne nedenfor er for en enkelt nat og er derfor højere end, hvis I booker flere nætter, hvor I opnår rabat. Den samlede pris kan I se helt nederst på siden.

The Great House, Belize City

rejse belizeThe Great House ligger i hovedstaden Belize City. Det gamle hotel i kolonistil ligger i et roligt og stille område tæt på alt – og blot 100 meter fra det Caribiske Hav. Det charmende hotel har kun 16 værelser, hvor atmosfæren fra tidligere tiders storhed stadig er bevaret. Det er hyggeligt og velegnet til en bryllupsrejse uden at være luksuriøst. I er garanteret masser af opmærksomhed fra det meget engagerede personale, som sætter stor værdi at yde en personlig service. Fra husets store veranda kan I nyde den lette brise fra havet eller bare sidde og se livet udfolde sig på gaderne.

En overnatning koster 1000 kr. Se hotellet her.

Hopkins Bay Belize, Hopkins

rejse belizeHopkins Bay Belize er et vidunderligt smukt resort, hvor I bor i små bungalows med eget køkken. De lækre bungalows ligger i en smuk tropisk have direkte ned til stranden. Her er mange dykkere, da resortet er det tætteste i landet på Barrier Reef, og resortet tilbyder derfor naturligvis også en række ture derud. I vælger selv om I vil bo i en hytte på stranden eller i de større bungalows i haven – men uanset hvad er I tæt på en vidunderlig strand og svajende palmer med hængekøjer til at smide sig i.

En overnatning koster 900 kr. Læs mere om hotellet

Singing Sands Inn, Placencia

rejse belize 2Her får I virkelig en rigtig Belize-oplevelse. Det er primitiv luksus med masser af charme. I bor i små hytter på stranden omgivet af tropiske blomster. Det hele er fuldstændig afslappet og charmerende, og der er lagt vægt på en intim og familiær stemning. Singing Sands Inn er indbegrebet af et tropisk resort. Her er to barer og en restaurant, der også ligger ude i strandkanten, og I falder lynhurtigt ind i det rolige tempo, der præger landet. Det lille hotel tilbyder en række ture og aktiviteter, hvis I kan løsrive jer fra sandstranden og de dovne dage under palmerne.

Singing Sands Inn kan bookes til 900 kr.Se mere her.

 

I kan naturligvis altid opgradere jeres værelse til en luksussuite eller en bedre udsigt uanset hotelvalg, eller I kan vælge et andet hotel, der tiltaler jer mere. Vi anbefaler Lowcostholidays.com, Booking.com og Hotels.com at booke jeres hotel igennem, så I får den billigste pris.

Hvad skal I lave på bryllupsrejsen?

Der er så mange ting at lave i Belize, at I aldrig kommer til at kede jer på denne bryllupsrejse. Landet er måske lille, men naturen og kulturen gør, at oplevelserne ingen ende vil tage.

I kan nyde de smukke hvide strande, vandre i regnskovene, udforske Maya-ruiner, opleve underverdenen, dykke i Barrier Reef, tage på ture op i bjergene, sidde på caféer med rastafarier, svømme i vandfald eller endda tage en tur over til Mexico eller Guatemala for en dag.

Kano-væddeløb på floderne er også meget populære. I kan enten deltage eller kigge på, når lokalbefolkningen kaster sig ud i en af deres yndlingssport.

bryllupsrejse Belize

Er det en bryllupsrejse for jer?

Sammenlignet med mange andre destinationer så kan I på en bryllupsrejse til Belize få alt, hvad I drømmer om: hvide strande, snorkling og dykning, regnskove, vandfald, ruiner, jungleture og grotteture. Og ønsker I slet ikke alle disse aktiviteter, så vil den afslappede stemning og reggae-livet hurtigt alligevel få jer ned i et tempo, hvor I vil være mere end tilfredse med bare at nyde udsigten over det Caribiske Hav.

Udover at være et af de mest gæstfrie lande fyldt med uberørt natur, en fascinerende historie og en atmosfære, I aldrig glemmer, så har Belize også den fordel, at lokalbefolkningen alle taler engelsk. Uanset hvor eksotisk Belize er, vil I derfor kunne føle jer helt trygge velvidende at alle forstår jer.

Bryllupsrejser Belize 2

Hvad koster en bryllupsrejse til Belize?

Flybilletter er fundet ved hjælp af Skyscanner.dk, der søger efter de billigste flybilletter hos flyselskaberne. I får hurtigt og et overblik over de billigste flybilletter. Vil I gøre rejsen endnu billigere, kan I flyve til Cancun i Mexico og derfra rejse videre til Belize.

Bestil jeres hotel via hotelsøgemaskinerne, som Booking.com, Lowcostholidays.com og Hotels.com. Søgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem hotelsøgemaskinerne end ved at kontakte hotellet direkte selv.

Mange hoteller tilbyder gratis transfer til og fra lufthavnen, og ellers kan I booke transport til og fra lufthavnen og jeres hotel gennem Hoppa.com, som sørger for transfer i stort set alle lande og byer.

Bryllupsrejse til Belize i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Belize 12.600,- (Skyscanner)
Singing Sands Inn, 8 nætter: 4.261,-

I alt 16.861 for bryllupsrejse til Belize for to personer.

 

NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din afrejsedato. 

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/billig-bryllupsrejse-til-belize/