Print this Page

Billig bryllupsrejse til Costa Rica

Tager I på bryllupsrejse til Coasta Rica kan nyde dejlige tropiske strande, nogle af jordens mest fantastiske regnskove, et utrolig mangfoldigt dyreliv, vilde eventyr som river rafting og ture i trætoppene, spektakulære vulkaner og ikke mindst fortidens mystiske skulpturer. Og så kan det endda være en billig bryllupsrejse. 

Costa Rica: En rejse ind i naturens vidunder

Costa Rica er et lille land, men få lande i verden kan måle sig med den mangfoldige natur og det dyreliv, som I finder her i landet. Costa Rica er hjemsted for flere sjældne dyrearter, såsom jaguaren og flere abearter. Mange dyrearter findes kun i Costa Ricas regnskove.

Costa Rica er den perfekte bryllupsrejse, hvis I er til store tropiske regnskove fyldt med farvestrålende papegøjer og pattedyr, I ellers kun kan opleve i zoologisk have. Det lille land har et væld af naturreservater og fredede områder, som I kan besøge på trekkingture eller på flodsafari.

billig rejse til costa rica

I må ikke gå glip af et besøg til Tortuguero National Park. Parken er et af de vigtigste levesteder i verden for den grønne skildpadde, men det er også hjemsted for andre utrolige arter såsom søelefanter, den amerikanske krokodille og Gaspar-fisken, der betragtes som et levende fossil.

Selvom det er regnskovene, Costa Rica er mest kendt for, så kan landet også prale af de mest fascinerende vulkaner i verden. 122 vulkaner findes i det lille land, og de fleste af vulkanerne og de omkringliggende områder er gjort til nationalparker. Den mest aktive vulkan er Arenal, som betegnes som en af de 10 mest aktive vulkaner i verden.

Arenal viser sig regelmæssigt fra sin voldsomme side, hvor den laver en fascinerende forestilling med rumlen, stenlaviner og lava, der løber ned af vulkanen med 70 km/timen og temperaturer på 1.000 grader. Det er ikke farligt, men et stort tilløbsstykke og en enestående og fantastisk oplevelse at overvære.

Costa rica romantisk bryllupsrejse

Befolkningen i Costa Rica er meget mangeartet, og de holder godt fast i deres traditioner, når det gælder mad, dans, højtider og festivaler. De fleste Costa Ricanere er et resultat af Columbus’ udforskning og de spanske erobringer i begyndelsen af 1500-tallet. Men her er også mange grupper fra de caribiske øer.

Her er et væld af ”fiestas” året rundt, og Costa Ricanerne udnytter enhver chance for at fejre skytshelgener og holde nationale helligdage med god mad, musik, hesteparader og endda deres egen form for tyrefægtning (hvor tyren drilles, men ikke skades).

Bryllupsrejse costa rica

Kun 1% af befolkningen i Costa Rica er indfødte indianere, men deres historie ses stadig tydeligt over hele landet og er stadig grobund for mystik og overnaturlige fortællinger. Den oprindelige indianerbefolkning i Costa Rica byggede ikke pyramider som Mayaerne og Aztekerne – de efterlod os i stedet mystiske stenkugler, hvis betydning stadig er en gåde i dag.

Overalt i Costa Rica ligger de 235 registrerede stenkugler – fuldstændig perfekt runde. Nogle er så små som 20 cm. i diameter og andre er helt op til 2 meter. Arkæologer har fundet bevis for, at kuglerne er lavet over en periode på 1.000 år fra år 400 til omkring den europæiske kolonisering af Costa Rica, hvor indianernes kultur blev slået ned. Man ved, at de må have haft en væsentlig betydning for samfundet, når de er blevet lavet så perfekte og over så lang en periode, og samtidig er de ofte placeret, så de danner linjer, trekanter og rektangler. Men deres hemmelighed er stadig velbevaret.

Costa Rica billig bryllupsrejse

Den vigtigste arkæologiske område i Costa Rica er dog Guayabo National Monument, som ligger tæt ved Turrialba-vulkanen. Området giver et fantastisk indblik i livet for 2.500 år siden. Guayabo er lige så stort et mysterium som stenkuglerne. Det driftige kulturområde var tydeligvis af vigtig betydning og var et højt udviklet kulturelt, politisk og religiøst center, hvis betydning blev yderligere forstærket af Turrialba-vulkanens nærhed. Men Guayabo var ikke længere befolket, da spanierne ankom, hvilket vækker en masse undren og spørgsmål hos arkæologerne. Hvorfor forlod befolkningen et så vigtigt og betydningsfuldt område, som var beboet i næsten 1.000 år? Kun en lille del af området er udgravet, da der mangler penge til arbejdet, men området er stadig et besøg værd.

Costa Rica ferie

Vil I opleve mere af de oprindelige indianeres kultur, så skal I besøge Talamanca-regionen. Området er i dag et naturreservat, men var oprindeligt et tilflugtssted i koloniseringsperioden for de indianere, der kæmpede imod den spanske overmagt. Her kunne indianerne isolere sig på grund af områdets utilgængelige forhold, og stadigvæk i dag lever indbyggerne med deres traditionelle kostumer og gamle kultur på grund af områdets isolation.

Costa Rica inspiration til billig bryllupsrejse

Costa Rica er det perfekte sted, hvis I er vilde med dykning. Den berømte Cocos Island National Park, der er et World Heritage Site, betegnes af Scuba Magazine som en af de bedste 5 destinationer i hele verden for dykning. Cocos Island var i gamle dage beboet af pirater, købmænd, hvalfangere og endda spanske kolonister. I dag er øen kendt for sin naturlige skatte, der tæller alt fra den ejendommelige og truede hammerhaj samt pukkelhvaler, delfiner, skildpadder og en række koraller.

Den berømte oceanograf Jacques Cousteau har udtalt, at Cocos Island er “den smukkeste ø i verden”.

Costa Rica delfiner på bryllupsrejsen

Cocos Island ligger et godt stykke ude i Stillehavet, så for en mere nær, men lige så spektakulær oplevelse kan I dykke langs den caribiske kyst. Gandoca – Manzanillo Wildlife Refugee er helt unik på grund af det fantastiske liv, der er. På kun 5 kvm koralrev har forskerne fundet over 600 arter af bløddyr, hvoraf 10% er enestående for netop lige dette område. Generelt er de costa ricanske koralrev meget unikke, og de fisk og bløddyr, der kun lever her, udgør 3,5% af alle kendte arter på planeten. Derfor er Costa Rica et sandt paradis for dykkerentusiaster.

Vil I hellere opleve havets mirakler på land, så kan I også det. Costa Rica har nogle af de vigtigste strande i verden – det er nemlig her, at havskilpadderne går på land for at lægge æg. I har derfor mulighed for at opleve et overlevelsesritual, der har stået på lang tid før istiden. Hundredevis af havskildpadder svømmer fra Stillehavet og Atlanterhavet for at komme til strandene på Costa Rica. Skildpadderne måler op til 1,8 meter og vejer op til 400 kg. Desværre er de i stor fare for at uddø, så det gælder om at nyde dem, mens I kan. Skildpadderne lægger æg i perioden juni til oktober.

Costa Rica 9

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen?

Bryllupsfeber.dk har her fundet frem til de mest romantiske hoteller og med de bedste anmeldelser, der passer til en billig bryllupsrejse til Costa Rica.

Nedenstående hoteller kan bookes på Hotels.com, men I kan også finde jeres hotel på Booking.com og Lowcostholidays.com – bruger I hotelsøgemaskinerne til at finde jeres hotel, er I garanteret de billigste priser og kan let sammenligne for at få det bedste tilbud.

**Priserne nedenfor er for en enkelt nat og er derfor højere end, hvis I booker flere nætter, hvor I opnår rabat. Den samlede pris kan I se helt nederst på siden.

Arenas del Mar Beachfront & Rainforest Resort, Manuel Antonia

bryllupsrejse til costa ricaArenas del Mar Beachfront & Rainforest Resort ligger tæt ved naturreservatet Manuel Antonia midt i regnskoven og lige ud til stranden. I bor på luksuriøse værelser, hvor I falder i søvn til lyden af regnskoven og havets bølger. I vågner op til stillehavet, de afsondrede strande, den omkringliggende regnskov og naturreservatet. Resortet er helt perfekt til jer, der vil udforske regnskovene og Manuel Antonia.Nyd også hotellets 11 hektar have med private naturstier med vilde dyr og to private strande.

En overnatning koster 2500 kr. Læs mere om hotellet. 

Hotel Bougainvillea, San José

bryllupsrejse til costa ricaDet smukke hotel ligger i forstaden San José ved Santo Domingo. Her oplever I den ægte costaricanske livsstil og gæstfrihed. Hotellet har 81 værelser og er omgivet af en tropisk have, der er fyldt med smukke fugle, der synger dagen lang. Selvom I er tæt på byens meget liv, så er det alligevel en lille oase. Hotellet er et godt udgangspunkt for jer, der gerne vil opleve så meget som muligt af Costa Rica og derfor har brug for en base tæt ved hovedstaden.

En overnatning koster 800 kr. Se hotellet her og book det. 

 

La Mariposa Hotel, Manuel Antonio

bryllupsrejse til costa ricaLa Mariposa Hotel  har en af de smukkeste udsigter i verden. Beliggende majestætisk på det højeste punkt i naturreservatet Manuel Antonio har hotellet en prisbelønnet storslået udsigt over Stillehavet med legendariske solnedgange. Hotellet er omgivet af en tropiske have med gangbroer og stier. Her er 4 forskellige swimmingpools, 2 restauranter og et loungeområde. Sørg endelig for at booke et værelse med havudsigt, så I får den fulde oplevelse af dette helt unikke og smukke hotel.

En overnatning koster 1.400 kr. Læs mere om hotellet. 

 

Vi anbefaler Lowcostholidays.com, Booking.com og Hotels.com at booke jeres hotel igennem, så I får den billigste pris. Uanset hvilket hotel I vælger, kan I booke transfer til og fra lufthavnen via Hoppa.com.

Hvad skal I lave på bryllupsrejsen?

Canopy tour er en af de bedste måder at udforske regnskoven på, og samtidig er det den mest skånsomme måde at bevæge sig rundt i det skrøbelige økosystem. Metoden blev opfundet af biologer for over 30 år siden, der havde brug for at udforske regnskovene uden at ødelægge dem. Canopy Tours går ud på, at I ved hjælp af en sele, der er bundet til kabler, der forbinder de høje, gamle træer, glider fra træ til træ. Kablerne hænger så langt oppe som 700 meter over jorden, så der er en helt formidabel udsigt. I glider lige forbi aber, papegøjer og andre spændende dyr. Der er bygget små platforme i træerne, hvor I kan gøre holdt – og nogle steder kan I endda bo i trækronerne.

I kan også kaste jer ud white water rafting i Costa Rica. Her finder I verdensklasse floder til river rafting, og det fantastisk smukke tropiske landskab er den perfekte kulisse for de mere rolige strækninger, hvor I kan beundre dyrelivet omkring jer.

Har I lyst til endnu mere eventyr, så tag på hvalsafari. Costa Rica er et af de bedste steder at se pukkelhvaler, der i december til april og igen fra juli til oktober er at finde ud fra kysterne.

Når I er trætte af al den eventyr, kan I naturligvis slappe af på de smukke, hvide strande. Men der er så meget at se i Costa Rica, at I vil have svært ved at finde tid og ro til at ligge jer og bare slappe af.

Costa Rica bryllupsrejse 2

Er det en bryllupsrejse for jer?

Der er ingen tvivl om, at I skal være naturelskere for at elske Costa Rica. Er I det, vil I til gengæld også få jeres livs oplevelse. Det helt unikke lille land tilbyder nemlig noget af det smukkeste natur og mest mangfoldige dyreliv, I nogensinde kommer til at opleve.

Her er så utrolig meget at se og lave, at I vil falde tidligt i søvn hver aften. Til gengæld får I en bryllupsrejse, som er så fyldt med oplevelser og indtryk, at I aldrig nogensinde vil glemme den.

Er I mere til strand kan I også få det i Costa Rica, men I vil få mere ud af en bryllupsrejse til Mexico eksempelvis, hvis I drømmer om lange dage på kridhvide strande, svajende palmer og hængekøjer, der ikke vil give slip på jer.

Costa Rica bryllupsrejse

Hvad koster en bryllupsrejse til Costa Rica?

Flybilletter er fundet ved hjælp af Skyscanner.dk, som gennemsøger de forskellige flyselskabers pris, så I får et hurtigt og let overblik over de billigste flybilletter.

Bestil jeres hotel via hotelsøgemaskinerne, som Booking.com, Lowcostholidays.com og Hotels.com. Søgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem hotelsøgemaskinerne end ved at kontakte hotellet direkte selv.

Uanset hvilket hotel, I vælger, så skal I ikke bekymre jer om transport til og fra lufthavnen. Nogle hoteller har gratis transfer, men ellers booker i hoteltransfer via Hoppa.com

Bryllupsrejse til Costa Rica i 8 nætter for to personer

Fly t/r til Costa Rica: 15.000,- (Skyscanner.dk)
Hotel Bougainvillea, 8 nætter: 5.000,-

I alt for to personer til Costa Rica: 20.000 ,-.

 

NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din afrejsedato. 

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/billig-bryllupsrejse-til-costa-rica/