Print this Page

Billig bryllupsrejse til Den Dominikanske Republik

Omgivet af Atlanterhavet mod nord og det Caribiske Hav mod syd, kan det frodige tropiske ø-paradis prale af 1600 kilometer lang kystrækning, hvoraf en stor del af strækningen byder på nogle af verdens bedste strande og storslåede resorts. På en bryllupsrejse som denne kan I danse til hæsblæsende merengue, blive forkælet med spabehandlinger, udforske seværdigheder fra koloniseringsperioden, nyde den lækre caribiske gastronomi og begive jer ud på uforglemmelige eventyr i de imponerende nationalparker, bjergkæder og floder.

Den Dominikanske Republik: Strandparadis med sol og regnskove

Den Dominikanske Republik er det mest besøgte land i Caribien, selvom danskerne endnu ikke helt har fået øje op for landet. Den Dominikanske Republik er berømt for at være et solbeskinnet paradis med regnskove, vandfald, bjerge, musik, dans og fest og historiske seværdigheder. Her kan I tilbringe dagene på kridhvide strande indrammet af krystalklart vand og høje palmer – og fylde jeres nætter med merengue og mørk rom.

billig bryllupsrejse den dominikanske republik

Men der er meget mere til Den Dominikanske Republik end smagfuld rom, lidenskabelig dans og hvide strande. Landet kan prale af vildmarker, tropiske regnskove, mangrove sumpe, savanner og endda store ørkener. Mulighederne for oplevelsesture er uendelige her. På en enkelt uge kan I klatre 150 m. ned af et vandfald med et reb om jer, mountainbike i junglen, surfe på nogle af de bedst bølger, trekke til toppen af et 3000 m. højt bjerg og tage ud i små fiskebåde og opleve pukkelhvaler svømme omkring jer.

Skal der spilles lidt golf på bryllupsrejsen? Den mest populære destination for golfrejser i Caribien og Latinamerika er Den Dominikanske Republik. Her er 25 designer-goflbaner placeret i betagende kyststrækninger med bjergene i baggrunden og frodige grønne omgivelser.

bryllupsrejse til den dominikanske republik

Den Dominikanske Republik ligger i Caribien og kan derfor prale af fremragende vejr året rundt. I løbet af sommeren ligger temperaturerne på omkring 32 grader, mens de om vinteren når op på 19 grader. De varmeste måneder er juni, juli, august og september. På grund af klimaforandringerne er det ikke længere muligt at tale om en særlig regnsæson. Det kan regne når som helst på året, men som regel kun i korte perioder eftermiddag og aften.

Den Dominikanske Republik er det næststørste og mest mangfoldige land i Caribien. Landet er kendt for sine varme og gæstfrie befolkning – og imponerende natur, vidunderlige sandstrande, spændende historie og rige kulturarv. Med så mange smukke naturoplevelser som romantiske vandfald og dragende sandstrande og luksuriøse og romantiske hoteller i alle prisklasser, er den Dominikanske Republik et populært mål for bryllupsrejser. En bryllupsrejse til dette paradis byder på en fantastisk kombination af oplevelser og afslapning.

Bryllupsrejse santo domingo

Den sydøstlige del af landet har de smukkeste og lækreste resorts med dertilhørende paradisiske strande, hvor især Bávaro og Punta Cana er populære på grund af deres uberørte kilometerlange strande. Skal bryllupsrejsen gå til Punta Cana så har I en god base for at udforske det bedste af Den Dominikanske Republik.

Regnskovene byder på Canopy-ture, hvor I svæver over de gamle træer i liner og får set dyr og natur fra en helt ny vinkel. Her er også rigeligt med muligheder for at snorkle og dykke – og endda at udforske gamle grotter, hvor de oprindelige indianere har efterladt inskriptioner og tegninger.

Der er mange muligheder for at svømme med delfiner i Punta Cana, men desværre ikke frie delfiner, hvorfor det må stærkt frarådes (læs mere: www.wspa.dk)

Santo Domingo er den største og mest interessante by i landet, med imponerende historiske og kulturelle seværdigheder, der let kan abstrahere jer fra strandene. Spaniens første koloni i 1492 i den nye verden var Santo Domingo. Og det er let at forestille sig livet dengang, for her er rigeligt med levn fra koloniseringsperioden. De fleste besøgende tager direkte til Zona Colonial, storbyens gamle koloniområde med vidunderlige gamle bygninger og en dramatisk atmosfære, når de besøger Santo Domingo. Mange ser aldrig mere til Santo Domingo end dette område.

dominikanske republik bryllupsrejser

Selvom I formentlig er taget til Den Dominikanske Republik for at nyde strandene og naturen, så er der flere steder i Santo Domingo som er værd at besøge. Vil I lære mere om landets historie er der særligt to museer, der er interessante: Museo del Hombre Dominicano og Museo Prehispánico. Begge giver et spændende indblik i indianernes liv før Columbus ankom. Her er naturligvis et væld af barer og natklubber, for dominikanerne elsker at danse. Det mest populære område er Malecón, som ligger ud til det tillokkende Caribiske Hav.

Santo Domingo gemmer dog også på en botanisk have og tropiske grottelaguner (Los Tres Ojos), der er værd at besøge.

ferie dominikanske republik

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen?

Bryllupsfeber.dk har her fundet frem til de mest romantiske hoteller til en bryllupsrejse til Den Dominikanske Republik, som holder sig inden for rammerne af en billig bryllupsrejse. Vi har kigget på priser, beliggenhed anmeldelser og stjerner og er overbeviste om, at nedenstående er nogle fantastiske bud på en billig, men romantisk bryllupsrejse.

Resorts og hoteller er naturligvis dyrere i Santo Domingo, hvor det samtidig også er meget svært at finde et hotel i nærheden af stranden. Vil I gerne nyde de dominikanske strande uden at forlade hotelområdet, bør I derfor tage til eksempelvis Punta Cana.

Nedenstående hoteller kan bookes på Hotels.com. I kan også finde jeres hotel på Booking.com og Lowcostholidays.com – bruger I hotelsøgemaskinerne til at finde jeres hotel, er I garanteret de billigste priser og kan let sammenligne for at få det bedste tilbud.

**Priserne nedenfor er for en enkelt nat og er derfor højere end, hvis I booker flere nætter, hvor I opnår rabat. Den samlede pris kan I se helt nederst på siden.

Hotel Frances, Santo Domingo

bryllupsrejse dominikanske republikHotel Frances ligger i hjertet af Santo Domingo’s charmende kolonikvarter. Hotellet har kun 19 værelser, som alle er overdådigt indrettede i rustik hacienda-stil og med fokus på komfort. Det er en rejse tilbage til tiden, langt fra turiststrømmen. Hotellet er en ren oase af fred og ro, og I kan nyde stilheden i den idylliske gårdhave fyldt med duftende blomster. Hotellet har vægt på den romantiske atmosfære, og er derfor et godt valg til bryllupsrejsen.

En overnatning koster 890 kr. Læs mere om hotellet. 

 

Hotel Doña Elvira, Santo Domingo

bryllupsrejse dominikanske republikHotel Doña Elvira ligger i Santo Domingo, også i det gamle kolonikvarter.  Det charmerende gamle hus fra 1550 byder på en imponerende hall og 15 hyggelige værelser. Hotellet er enkelt, småt og intimt og med en personlig service som følge af et være et familieejet hotel,  I kan nyde drinks i den gamle gårdhave under det gamle mangotræ eller slappe af i poolen eller jacuzzi efter en spændende dag i Santo Domingo. I bor i i gå-afstand til alle de store historiske seværdigheder.

En overnatning koster 400 kr. Læs mere om hotellet. 

 

Excellence Punta Cana

bryllupsrejse dominikanske republikFor en ægte romantisk bryllupsrejse, skal I tage til Punta Cana og bo på Excellence Punta Cana. Resortet er all-inclusive og kun voksne par må bo her. Selvom prisen er høj, så sparer I meget ved at mad og drikke er inklusiv, så lad jer ikke skræmme. Her er virkelig vægt på luksuriøs romantik og ro til par på bryllupsrejse. I kan lade jer forkæle i spaområdet, tilbringe dagene på den kridhvide strand, nyde solnedgangen i strandbaren, svømme i de to swimming pools eller tage en omgang tennis. Resortet ligger lidt væk fra alting, men hvis formålet netop er bare at nyde hinanden uden forstyrrelser, så er det et godt valg.

En overnatning (all-inclusive) koster 2700 kr. Læs mere. 

Cadaques Caribe Resort & Villas

bryllupsrejse dominikanske republikResortet ligger i Bayahibe, som har en af ​​de mest spektakulære strande. Her er vandland og børnepool til børnene, mens I kan nyde drinks i strandbaren eller få massage i spaområdet. Har I brug for alenetid, så tilbyder hotellet børnepasning. Alting er lækkert og moderne, og I kan selv vælge om I ønsker et almindeligt værelse eller en suite med køkken og spisestue. I skal vælge dette resort, hvis I ønsker en stressfri bryllupsrejse og har små børn med.

En overnatning koster 1.600 kr. Se hotellet her og book det. 

 

I kan naturligvis altid opgradere jeres værelse til en luksussuite eller en bedre udsigt uanset hotelvalg, eller I kan vælge et andet hotel, der tiltaler jer mere. Vi anbefaler Lowcostholidays.com, Booking.com og Hotels.com at booke jeres hotel igennem, så I får den billigste pris.

Book transfer fra lufthavn til hotel (og retur) via Hoppa.com.

Hvad skal I lave på bryllupsrejsen?

Katolicisme er en integreret del dominikanernes liv. De mange skytshelgener fejres med musik, dans, gadefester og optog, der kan vare i flere dage. Uanset hvornår på året I besøger Den Dominikanske Republik vil I sandsynligvis opleve en af de mange religiøse fester, som lokalbefolkningen lidenskabeligt kaster sig ud i.

Udover de mange lokale gadefester så kan I kaste jer ud i river rafting, udforske jungler, tilbringe lange dage på stranden og indsnuse den dominikanske kultur. Den dominikanske Republik har noget til alle, og I kan fylde jeres bryllupsrejse med alverdens oplevelser. Det er kun fantasien, der sætter grænser – heldigvis så behøver I ikke gøre meget for at opsøge oplevelserne, for de er lige foran jer hele tiden.

billig bryllupsrejse den dominikanske republik

Er det en bryllupsrejse for jer?

Par på bryllupsrejse vil finde smukke strande med hvide sandstrande, spektakulære bjergtoppe, historiske seværdigheder, moderne hoteller og tropiske regnskove og masser af afslappet romantik. Det er en perfekt destination for sol-elskere, kulturelle entusiaster og eventyrer.

Hvis I er til ren badeferie og hvide strande med svajende palmer, så skal I tage til Punta Cana og bare slappe af. Hvis I gerne vil have lidt mere action, så bo i nærheden af Santo Domingo.

I vælger helt selv hvilken type bryllupsrejse, I får, afhængig af hvor i landet I vælger at bo, for Den Dominikanske Republik kan byde på hvilken som helst bryllupsrejse I drømmer om. Den bedste kombination vil være at dele ferien op i oplevelser og strand og rejse rundt i dette helt fantastiske smukke ø-paradis.

billig bryllupsrejse til denn dominikanske republik

Hvad koster en bryllupsrejse til Den Dominikanske Republik?

Flybilletter er fundet ved hjælp af Skyscanner.dk, som gennemsøger de forskellige flyselskabers pris, så I får et hurtigt og let overblik over de billigste flybilletter.

Bestil jeres hotel via hotelsøgemaskinerne, som Booking.com, Lowcostholidays.com og Hotels.com. Søgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem hotelsøgemaskinerne end ved at kontakte hotellet direkte selv.

Uanset hvilket hotel, I vælger, så skal I ikke bekymre jer om transport til og fra lufthavnen. Nogle hoteller har gratis transfer, men ellers booker i hoteltransfer via Hoppa.com

Bryllupsfeber.dk har her fundet frem til hvordan I får en billig bryllupsrejse til Den Dominikanske Republik (under 20.000 kr. for jer begge to, inkl. fly og hotel i 8 dage). Vil I på en mere luksuriøs ferie til Den Dominikanske Republik, så skal I absolut tage til Samana.

Bryllupsrejse til Santo Domingo i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Santo Domingo: 13.000,- (Skyscanner.dk)
Hotel Frances, 8 nætter: 6.300,-

I alt for bryllupsrejse til Santo Domingo i 8 nætter for to personer: 19.300,-

Bryllupsrejse til Punta Cana i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Punta Cana: 14.000,- ( Skyscanner.dk)
Cadaques Caribe Resort & Villas, 8 nætter: 5.230,-

I alt for bryllupsrejse til Punta Cana i 8 nætter for to personer:  19.230,-

NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din afrejsedato. 

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/billig-bryllupsrejse-til-den-dominikanske-republik/