Print this Page

Billig bryllupsrejse til Frankrig

Intet siger romantik som en bryllupsrejse til Frankrig. Uanset om I vælger at tilbringe jeres første ferie som ægtepar i Paris, i Provence eller ved den franske Riviera, så kan I være sikre på, at I sagtens kan få jer en billig bryllupsrejse. Bryllupsfeber.dk giver jer de bedste tips til en billig bryllupsrejse til Frankrig.

Frankrig: Duften af lavendel og croissanter

Paris, Provence eller den franske Riviera. Hvad skal I vælge? Det kommer helt an på om I er til masser af liv omkring jer, museer, trendy modebutikker, cafeer, Triumfbue, Eiffeltåret og Louvre, eller om I hellere vil ned i fart og indsnuse duften af lavendelmarker, besøge små vingårde og komme væk fra byens hektiske liv. Måske vil I bade i det klare turkisblå vand i Middelfart og nyde en café au lait i en lille fransk bistro, mens I beundrer de berømtes legeplads ved Rivieraen.

billig bryllupsrejse frankrig3

Vælger I Paris, vælger I en af de mest romantiske byer i verden som udgangspunkt for jeres bryllupsrejse. I vil blive overvældet af romantik og skønhed i denne maleriske hovedstad med sine brede boulevarder med imponerende, gamle allétræer, livlige fortovscafeer og et væld af butikker. Når I er i Paris er I nødt til at besøge Eiffeltårnet, Notre Dame og Triumfbuen. Gå en tur langs Seinen, hold picnic i de mange små parker og nyd en croissant på en af de mange skæve bistroer. Hvis I er kunstelskere, skal I naturligvis også besøge Louvre.

I kan naturligvis ikke besøge Paris uden også at besøge Disneyworld, der ligger lidt uden for byen. Book jeres billetter på forhånd for at spare penge – og ikke mindst for at springe køerne over! Book direkte hos Disneyland Paris

Billig bryllupsrejse frankrig4

Skal bryllupsrejsen gå til Sydfrankrig og Provence er det en helt anden oplevelse. Vinmarker dækket med lige rækker af fyldige druer og endeløse marker af strålende solsikker og duftende lavendel. Velkommen til Provence. Maleriske middelalderbyer ligger drysset ud over bjergskråningerne og de brostensbelagte veje vender og drejer sig imellem de små huse og bakkedale. De mange charmerende kroer og små hoteller fyldt med historie udgør nogle perfekte gemmesteder for jeres bryllupsrejse, og er I til vin, så vil I hurtigt kunne fylde dagene op med ture til de små vingårde.

Billig bryllupsrejse frankrig 5

Det bedste tidspunkt at tage på bryllupsrejse til Sydfrankrig er mellem maj og oktober. Provences berømte lavendelmarker blomstrer fra slutningen af juni til juli, mens solsikker forvandler landskabet til evig solskin i august. I september høstes der på vinmarkerne, hvilket er en spændende oplevelse at følge med i.

Længere sydpå ligger den legendariske Cote d’Azur. Den franske Riviera. Et luksuriøst område, hvor de rige og berømte kommer for at blive set – og for at nyde en bid af paradis. Det klare turkisblå vand i Middelhavet lokker og I har rige muligheder her for at nyde jeres bryllupsrejse med lange dovne stranddage. De maleriske kystbyer langs middelhavet byder på solskin, blåt hav, bistroer, antikvitetsbutikker, palmer og frodige blomster. Her er smukt, og det er det helt rette sted, hvis I drømmer om en bryllupsrejse i luksuriøse omgivelser. Og det kan endda være en billig bryllupsrejse.

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen?

Frankrig er fyldt med charmerende og romantiske hoteller, men det kan dog være svært at finde nogen, der passer ind i budgettet til en billig bryllupsrejse.

Bryllupsfeber.dk har her fundet frem til skønne hoteller til en bryllupsrejse i Frankrig, der ikke sprænger jeres budget. Vi har opsnuset de bedste bud på hoteller i Paris, i Provence og ved den Franske Riviera, som tilmed er til at betale.

Nedenstående hoteller kan bookes på Hotels.com. I kan også booke via Booking.com og Lowcostholidays.com – bruger I hotelsøgemaskinerne til at finde jeres hotel, er I garanteret de billigste priser og kan let sammenligne for at få det bedste tilbud. Priserne nedenfor er for en enkelt nat og er derfor højere end, hvis I booker flere nætter. Den samlede pris kan I se helt nederst på siden.

Hvis I drømmer om en romantisk ferie til Paris, så kig nærmere på vores Top 5 romantiske hoteller i Paris.

Domaine de Montchevreuil, Fresneaux-Montchevreuil

Romantisk hotel i Paris

For den ultimative bryllupsrejse skal I bo lidt udenfor Paris på det lille slot Montchevreuil. Bag slottets mure gemmer her en fantasiverden: smukke fasaner falder til ro for natten i trætoppene, hjorte græsser i morgendisen, vilde kaniner hopper rundt. ugler flyver forbi jer på aftenturen og overalt er der en helt vidunderlig atmosfære. Slottets få værelser er hyggelige og yderst romantisk indrettede. Ægteparret, der ejer slottet, gør alt for at I skal føle jer veltilpasse.

En overnatning koster 650 kr. Se mere på Hotels.com

Hotel Taylor, Paris

hotel taylorI kan næsten ikke finde et mere romantisk hotel i Paris end Hotel Taylor, og så er det endda billigt. Hotellet tilbyder små romantisk indrettede værelser, der oser af parisisk charme. Det ligger tæt ved det trendy pariserkvarter Marais, der med skæve middelalderhuse, aristokratiske bygninger og boheme stemning giver jeres bryllupsrejse et charmerende anstrøg af det gamle kunstnerliv.

En overnatning koster 450 kr. på Hotels.com. Læs mere om hotellet. 

 

 

Le 20 Prieure Hotel, Paris
Hotel i Paris

Midt inde i Paris i en stille sidegade finder I dette intime, og yderst smarte og smukt indrettede hotel. Minibaren er gratis, dobbeltsengen stor og blød og værelset hyggeligt. Værelset er lille, som de Parisiske hotelværelser oftest er, men det er en pænt værelse at opholde sig i. I bor dog så tæt på alting og i gå-afstand til det meste, at I nok vil være ude og opleve Paris det meste af tiden.

En overnatning koster 700 kr. Læs mere.

 

Hotel de la Porte Dorée, Paris

hotel parisHotel de la Porte Dorée i Paris koster kun 730 kr. per nat – og det tager jer kun 20 min. at komme ind til centrum af Paris. Smukke, romantiske værelser i ægte pariserstil giver jer lyst til bare at ville tilbringe dagene på værelset fremfor ude i Paris’ pulserende gader. Hotellet serverer økologisk fairtrade morgenmad og lægger stort vægt på bæredygtig og miljøvenlig gæstgiveri. Her oser af charme og venlighed i dette lille hotel. Book i god tid, da det lille hotel naturligvis er meget populært.

En overnatning koster 640 kr og kan bookes lige her.

 

La Bégude Saint-Pierre, Provence

Ikke navngivetGår bryllupsrejsen til Provence, så anbefaler vi jer La Bégude Saint-Pierre. Her får I den mest fantastiske udsigt over det smukke landskab, som I kan vågne op til hver morgen. I bor i en gammel stenbygning fra 1700-tallet smagfuldt indrettet med franske antikviteter og moderne bekvemligheder. Hotelgrunden på 34 hektar strækker sig helt ned til Gardon-floden, så der er rige muligheder for at gå ture. Indenfor er der rummelige værelser, sauna og pool – og en gourmet-restaurant med billige priser. Hotellet er en ukendt perle, som I ikke må gå glip af.

Book en overnatning til 900 kr. Se mere om hotellet her.

Hotel Diana, Vence

Ikke navngivetTilbringer I bryllupsrejsen ved den franske Riviera, så skal I bo på Hotel Diana. Prisen er kun 500 kr. per nat for jer begge, så det er lidt af et kup i et område, hvor hotelpriserne er meget, meget høje. I skal derfor også være hurtige til at booke jeres værelse. Hotel Diana er som at træde ind i et hjem. Her er brugt tid og kræfter på at indrette værelserne, så de udstråler varme og hygge. Hotellerne i området bliver hurtigt bookede, og specielt til denne pris, så book i meget god tid!

En overnatning koster 500 kr. Læs mere om hotellet på Hotels.com

 

I kan naturligvis altid opgradere jeres værelse til en luksussuite eller en bedre udsigt uanset hotelvalg, eller I kan vælge et andet hotel, der tiltaler jer mere.

Vi anbefaler Lowcostholidays.com, Booking.com og Hotels.com at booke jeres hotel igennem, så I får den billigste pris.

Hvad kan I lave på bryllupsrejsen?

billig bryllupsrejse til frankrig6

I har rigeligt med aktiviteter at begive jer ud på, hvis bryllupsrejsen går til Frankrig. Tager I til Paris vil I uanset længden på jeres ferie ikke føle, at I har tid nok.

Rejser I til Sydfrankrig så må I ikke snyde jer for de små charmerende vingårde. Også selvom I ikke normalt er vinentusiaster. Fald ned i gear og lad vinbonden fortrylle jer med hans begejstring for sine druer og oplev den rustikke skønhed i de små franske landsbyer, der ligger omkring vingårdene. Tag ud på de lokale markeder og køb godt ind af økologiske oste fra egne og nybagte brød og nyd en picnic i det skønneste landskab. Indsnus duften fra lavendelmarkerne, som for evigt nu vil minde jer om jeres bryllupsrejse.

Her er rigeligt med gallerier og antikvitetsmarkeder, hvis dette er noget for jer. Er I mere til en aktiv ferie, så lej nogle cykler og tage på lange ture rundt i områderne. Nyd strandene og det smukke azurblå hav ved den franske Riviera og tag på ture ud i området, hvor der er færre turister.

billig bryllupsrejse_frankrig

Er det en bryllupsrejse for jer?

En bryllupsrejse til Frankrig er for jer, der gerne vil opleve Europa, men stadig nyde solskin og blå himmel. Frankrig er et land for gastronomi-elskere og kunstelskere, så interesserer dette jer, så er dette den helt rigtige bryllupsrejse til jer. Drømmer I om at sidde på en café på jeres bryllupsrejse og observere livet, så vil I elske Frankrig. Her er dagene dovne, og det handler ikke om at se så meget som muligt, men om at slappe af og indsnuse den franske atmosfære.

Er I mere til naturoplevelser, action-holidays og den slags, så er Frankrig måske ikke det bedste valg. Her vil Azorerne formentlig være et bedre valg.

Billig bryllupsrejse frankrig2

Hvad koster en bryllupsrejse til Frankrig?

Flybilletter er fundet ved hjælp af Skyscanner.dk, som gennemsøger en række flyselskaber og deres rabatter for at finde frem til de billigste priser. I kan også finde flybilletter ved hjælp af Lowcostholidays.dk.

Bestil jeres hotel via hotelsøgemaskinerne, som Booking.com, Lowcostholidays.com og Hotels.com. Søgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem hotelsøgemaskinerne end ved at kontakte hotellet direkte selv.

Uanset hvilket hotel, I vælger, så skal I ikke bekymre jer om transport til og fra lufthavnen. Nogle hoteller har gratis transfer, men ellers booker i hoteltransfer via Hoppa.com

Bryllupsrejse til Paris i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Paris 3.200,- (Skyscanner.dk)
Hotel de la Porte Dorée, 8 nætter: 5.600,-

I alt 8.800 for bryllupsrejse til Paris for to personer.

Bryllupsrejse til Provence i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Marseilles Provence 2600,- (Skyscanner.dk)
La Bégude Saint-Pierre, 8 nætter: 7.600,-

I alt 10.200 for bryllupsrejse til Provence for to personer.

Bryllupsrejse til den Franske Riviera 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Nice 2.100,- (Skyscanner.dk)
Hotel Diana, 8 nætter: 6.500,-

I alt 8.600 for bryllupsrejse til den Franske Riviera.

 

NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din afrejsedato. 

 

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/billig-bryllupsrejse-til-frankrig/