Print this Page

Billig bryllupsrejse til Hawaii

Den friske, blomsteragtige duft i luften sætter rammerne for ægte romantik. Det varme, rolige vand virker lokkende og afslappende. Den betagende, smukke natur fortryller jer. Der er intet sted på jorden som Hawaii, og få steder er lige så romantiske at tage hen på bryllupsrejse.

Hawaii: den ultimative romantiske bryllupsrejse

Hawaii er et af de mest romantiske og fortryllende steder på jorden, og I bør absolut overveje dette rejsemål til bryllupsrejsen. Her finder I en af verdens mest aktive vulkaner og verdens højeste havbjerg. Her blev surfing opfundet, og her danses der hula.

romantisk bryllupsrejse til Hawaii 4

Hawaii er et tidligere kongerige og kan derfor prale af at være den eneste amerikanske stat med et kongeligt palads.

Der er seks store øer i Hawaii: Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Maui og Hawaii Big Island. Hver ø har sin helt egen atmosfære og personlighed. Derfor er det også helt forskelligt hvad I kan opleve og se på øerne. De fleste vælger at tage til Hawaii Big Island, som er den letteste ø at komme til. Hawaii Big Island hedder egentlig Hawaii, men har fået tilnavnet for ikke at skabe forvirring. Øen er næsten dobbelt så stor som de øvrige øer tilsammen – og har endda to klimazoner.

romantisk bryllupsrejse til hawaii 3

Hawaii Big Island er imponerende smuk. Fra den smeltede magma, der flyder fra vulkanerne i Hawaii Volcanoes National Park, til den snedækkede Maunakea, fra de frodige regnskove til de kulsorte sandstrande på Punaluu Beach. Her er alt fra luksuriøse resorts, vandfald og anerkendte golfbaner til små landsbyer og hellige steder.

I vil have rigeligt med seværdigheder og naturområder at udforske og opleve – og I vil aldrig kede jer et sekund på Hawaii. I kan trekke, snorkle, stå på kanten af Halema’uma’u og få tilfredsstillet jeres trang til solskin og eventyr.

romantisk bryllupsrejse hawaii 5

Udover Hawaii Big Island vælger mange par også at tage til Maui på bryllupsrejse. Maui er lige så fantastisk og perfekt som Hawaii Big Island. Her er noget for alle. Der er vidunderlige resorts, smuk natur, et overflod af aktiviteter, gode shoppingmuligheder, hvide sandstrande og krystalklart vand. Af samme årsag er Maui også kåret som ”Bedste ø i verden” og for 19. år i træk kåret som ”Bedste stillehavsø”. Meget taler for en bryllupsrejse til Maui!

Maui kan I udforske det historiske Iao Valley. Høje skovbeklædte bakketoppe præger den frodige Iao Valley State Park, der er hjemsted for en af Mauis vartegn, nemlig Iao Needle. Denne ikoniske klippe med den bjergtagende udsigt er et attraktivt mål for besøgende til Hawaii. På Maui kan I også snorkle, tage en cykeltur ned af en vulkan, køre af den berømte Hana-rute eller tage en dukkert i Ohe’o Gulch. ‘Ohe’o er den mest populære attraktion på Maui. Det er en idyllisk dal, der ligger inde i en lige så idyllisk regnskov. Vandfald løber igennem og har skabt en række små bassiner, hvor det er muligt at bade eller kaste sig ud i fra klipperne.

romantisk bryllupsrejse til Hawaii

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen?

Bryllupsfeber.dk har fundet frem til de mest romantiske hoteller til en billig bryllupsrejse til Hawaii. Hoteller og resorts er dyre på Hawaii, så I får ikke nær så meget for pengene her, som andre steder. Hawaii er lidt billigere end Danmark, og hvis I undgår de helt turistede områder, når I spiser ude, kan I spare endnu flere penge.

Nedenstående hoteller er valgt ud fra pris, anmeldelser, beliggenhed og stjerner – og at den samlede pris naturligvis ikke overstiger 20.000 kr. inkl. fly og overnatning for to personer.

Hotellerne kan bookes på Hotels.com, men I kan også finde jeres hotel på Booking.com og Lowcostholidays.com – bruger I hotelsøgemaskinerne til at finde jeres hotel, er I garanteret de billigste priser og kan let sammenligne for at få det bedste tilbud. Priserne nedenfor er for en enkelt nat, og de vil derfor være billigere når I booker flere nætter.

Sheraton Kona Resort & Spa at Keauhou Bay, Hawaii Big Island

bryllupsrejse til hawaiiSheraton Kona Resort & Spa at Keauhou Bay på Hawaii Big Island er et 4-stjernet hotel med 509 værelser, der blev renoveret i 2012 for 70 millioner kr.  Der er 5 min. gang til stranden, men I kan også blive på hotellet og nyde den fantastiske swimmingpool eller blive forkælet i spa-området. Hotellet har en formidabel udsigt over havet, som I kan nyde fra terrassen. Der er vinsmagning en gang i timen samt tilbud om en lang række aktiviteter såsom trekking, dykning, snorkling osv.

Dette luksuriøse hotel koster 1.100 kr. per nat. Se hotellet her.

Kona Coast Resort, Hawaii Big Island

bryllupsrejse til hawaiiKona Coast Resort på Hawaii Big Island består af en række små villaer med køkken, så I selv kan lave jeres mad. Villaerne ligger i en smuk tropisk have og I kan sidde ude på jeres terrasse og nyde livet med udsigt til havet. Resortet har fitnesscenter, to swimmingpools (en til voksne og en til børnefamilier), volleyballbane og tennisbane. I kan også spille golf på stedets to golfbaner. Er det ikke nok, så kan I også deltage i hula-lektioner eller tage dykkercertifikat.

Kona Coast Resort koster 1500 kr. per nat, men der er tit gode tilbud at hente lige her.

Aston at Papakea Resort, Maui

billig bryllupsrejse til hawaiiAston at Papakea Resort på Maui består af 364 lejligheder med eget køkken. Resortet er en afslappende oase med frodige palmehaver og udsigt over det krystalblå Stillehav. Alle værelserne har et fuldt udstyret køkken og vaskemaskine/tørretumbler. I kan nyde jeres aftener på jeres balkon, på en af de mange terrasser eller i picnicområderne. Det lækre resort ligger i et roligt område i det historiske kvarter i Lahaina ikke langt fra Black Rock og Kaanapali Beach.

Tilbring en enkelt nat for 960 kr. via Hotels.com

 

I kan naturligvis altid opgradere jeres værelse til en luksussuite eller en bedre udsigt uanset hotelvalg, eller I kan vælge et andet hotel, der tiltaler jer mere. Vi anbefaler Lowcostholidays.com, Booking.com og Hotels.com at booke jeres hotel igennem, så I får den billigste pris.

Hvad kan I lave på bryllupsrejsen?

Der er rigeligt med steder og seværdigheder at se og udforske, og et væld af aktiviteter at kaste sig ud i. I vil ikke kede jer på en bryllupsrejse til Hawaii! Mange prøver kræfter med paragliding, andre vælger at dykke og snorkle, mens andre udforsker vulkaner og jungler, eller nyder de smukke strande. Nogle brudepar gør det hele. Valget er fuldstændig jeres, for I kan gøre lige præcis alt, hvad I drømmer om på Hawaii.

Bryllupsrejse til hawaii 1

Er det en bryllupsrejse for jer?

En bryllupsrejse til Hawaii tiltaler alle typer brudepar. I kan være dovne, og I kan være eventyrlystne og aktive. Her er smuk natur, smukke hvide strande, varmt krystalblåt hav og en række spændende og bjergtagende steder at opleve. Hawaii er den ultimative romantiske bryllupsrejse.

Hvad koster en bryllupsrejse til Hawaii?

Flybilletter er fundet ved hjælp af Skyscanner.dk, som gennemsøger de forskellige flyselskabers pris, så I får et hurtigt og let overblik over de billigste flybilletter.

Bestil jeres hotel via hotelsøgemaskinerne, som Booking.com, Lowcostholidays.com og Hotels.com. Søgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem hotelsøgemaskinerne end ved at kontakte hotellet direkte selv.

Uanset hvilket hotel, I vælger, så skal I ikke bekymre jer om transport til og fra lufthavnen. Nogle hoteller har gratis transfer, men ellers booker i hoteltransfer via Hoppa.com

Bryllupsrejse til Hawaii i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Honolulu 12.000,- (Skyscanner.dk)
Sheraton Kona Resort & Spa at Keauhou Bay, 8 nætter: 8.700,-

I alt 20.700 for bryllupsrejse til Hawaii for to personer.

Bryllupsrejse til Maui i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Kahului Airport  13.000,- (Skyscanner.dk)
Aston at Papakea Resort, 8 nætter: 7.600,-

I alt 20.600 for bryllupsrejse til Maui for to personer.

 

NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din afrejsedato. 

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/billig-bryllupsrejse-til-hawaii/