Print this Page

Billig bryllupsrejse til Island

Søger I en bryllupsrejse, der er noget ud over det sædvanlige og fyldt med fantastiske naturoplevelser, så er Island destinationen for jer! En bryllupsrejse til Island byder ikke på sandstrande og palmer, men I vil dog stadig have god grund til at pakke badetøjet med i kufferten. Island har nemlig det hele.

Island: Bryllupsrejse til det smukke nord

Island byder på et væld af fantastiske og eventyrlige oplevelser, som gør at I aldrig vil kede jer på denne bryllupsrejse. I kan frit vælge mellem at tilbringe bryllupsrejsen med kajakture gennem fjorde, vandreture i den vilde natur, forfriskende skyl i de storslåede vandfald og gejsere, romantiske og velgørende bade i mineralske varmekilder, hvalsafari, gåture på de sorte sandstrande, rideture over græsengene, snorkling eller endda cafeture og spabehandlinger. Her er alt, hvad I kunne drømme om til en bryllupsrejse.

bryllupsrejse island 2

Jeres bryllupsrejse til Island kan ske på alle tidspunkter af året.  Om sommeren kan I opleve midnatssolen, og om vinteren kan I se nordlyset danse på himlen. Der er noget nyt at udforske hver dag på Island. Og bliver naturoplevelserne for meget for jer, så kan I udforske bylivet i Reykjavik, som er fyldt med museer, kunstgallerier, fantastiske butikker, restauranter og cafeer. Det er derfor en bryllupsrejse, hvor I kan nyde bylivet og samtidig tage ud af byen og opleve en magisk natur.

I må naturligvis ikke gå glip af den legendariske Blå Lagune. Den Blå Lagune er et geotermisk spa, og et af de mest besøgte attraktioner på Island. Det varme vand er rigtig på silica og svovl og har ry for at helbrede alverdens lidelser. Uanset om I har hudsygdomme eller ej, så skal I unde jer selv denne ypperste forkælelse af krop og sind. Her kan I bade i det mælkede blågrønne vand og mærke hver eneste spænding i kroppen forsvinde, eller I kan tage imod de mange tilbud om massage eller spabehandlinger i de luksuriøse omgivelser.

bryllupsrejse island

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen

Island byder på nogle enkelte luksuriøse hoteller i Reykjavik og i de charmerende landsbyer, men I skal være forberedt på at Island ikke altid kan byde på de samme hotelstandarder, som I ville opleve på en anden bryllupsrejse. Det primære fokus på Island er naturen, og I forventes derfor ikke at tilbringe meget tid på hotelværelset. Vi har dog fundet frem til nogle pæne hoteller, der kan danne basis for en romantisk bryllupsrejse.

Nedenstående hoteller kan bookes på Hotels.com. I kan også finde jeres hotel på Booking.com og Lowcostholidays.com – bruger I hotelsøgemaskinerne til at finde jeres hotel, er I garanteret de billigste priser og kan let sammenligne for at få det bedste tilbud.

**Priserne nedenfor er for en enkelt nat og er derfor højere end, hvis I booker flere nætter. Den samlede pris kan I se helt nederst på siden.

Radisson Blu 1919

bryllupsrejseRadisson Blu 1919 tilbyder jer alt hvad I har brug for, for at kunne slappe af og nyde jeres bryllupsrejse. Hotellet ligger centralt placeret, hvilket kan give problemer med støj fra natklubberne, som er meget populære fredag og lørdag nat. Det problem gælder for alle hoteller i Reykjavik dog, så tag eventuelt på weekendtur ud af Reykjavik. Hotellet er moderne og servicen høj.

En overnatning koster 1400 kr. på Hotels.com. Se mere. 

 

 

Reykjavik Lights

bryllupsrejseReykjavik Lights  er et supermoderne hotel med nordisk indretning. Alt er lyst og venligt, og med en dejlig rolig atmosfære. Hotellet ligger udenfor centrum og her er derfor ro til nattesøvnen i weekenden. Det 3-stjernede hotel har 105 værelser fordelt på 7 etager, som alle er individuelt indrettet med kunstværker og inspiration fra den gamle islandske kalender. Gæsterne kan nyde drinks i loungebaren, der byder på indretning inspireret af Islands skiftende lys.

En overnatning koster 550 kr. Læs mere om hotellet.

 

I kan naturligvis altid opgradere jeres værelse til en luksussuite eller en bedre udsigt uanset hotelvalg, eller I kan vælge et andet hotel, der tiltaler jer mere. Vi anbefaler Lowcostholidays.com, Booking.com og Hotels.com at booke jeres hotel igennem, så I får den billigste pris.

Hvad kan I lave på bryllupsrejsen?

Tag på hvalsafari og se pukkelhvaler, vågehvaler, marsvin, og andre hvalarter, som imponere og fascinere jer at opleve så tæt på. Det er en ny verden, der åbner sig for jer.  Bådturene vil også inkludere det mangfoldige lokale fugleliv, som byder på helt fantastiske og fascinerende fuglearter. Hvis I ønsker at se hvordan en uberørt natur ser ud, og hvordan hvaler og fugle trives uden menneskers påvirkning, så må I ikke gå glip af sådan en tur, der vil gøre et varigt indtryk på jer.

bryllupsrejse island 4

I det hele taget byder Island på så mange naturoplevelser, at det er umuligt at remse dem op. Er I til natur, vil I ikke kede jer.

I kan også vælge at tage på en romantisk og afslappende bryllupsrejse til Island, der udelukkende byder på fantastiske spabehandlinger og shoppingture. Dette kan Island nemlig også byde på. Bliv i den smukke by Reykjavik, som ikke bare er den mest nordlige hovedstad, men også er utrolig trendy og tiltrækker berømtheder fra USA og England.

Er det en bryllupsrejse for jer?

Hvis I drømmer om en bryllupsrejse i et land, der er fuld af naturlig skønhed og imponerende naturoplevelser, så er dette bryllupsrejsen for jer.  Med en blanding af pulserende byliv og rolige naturlige omgivelser kan I få dækket jeres behov for både at slappe af på cafeer, få ny energi fra den vilde natur, købe smart modetøj og opleve hvaler.

Hotellerne på Island byder som nævnt ikke på vild luksus eller honeymoon suites, så I skal tage af sted for naturens skyld og ikke med en drøm om at ligge i en blød king-size seng i et romantisk indrettet værelse med panoramaudsigt over bugten.

Det er en bryllupsrejse for jer, der prioriterer oplevelser frem for strande og palme, og som godt kan leve med, at det ikke er 30 grader varmt. Vil I gerne have de samme naturoplevelser men bare i et varmere klima, så overvej en bryllupsrejse til Costa Rica, Argentina eller Azorerne.

bryllupsrejse island 3

Hvad koster en bryllupsrejse til Island?

Flybilletter er fundet ved hjælp af Skyscanner.dk, som gennemsøger de forskellige flyselskabers pris, så I får et hurtigt og let overblik over de billigste flybilletter.

Bestil jeres hotel via hotelsøgemaskinerne, som Booking.com, Lowcostholidays.com og Hotels.com. Søgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem hotelsøgemaskinerne end ved at kontakte hotellet direkte selv.

Uanset hvilket hotel, I vælger, så skal I ikke bekymre jer om transport til og fra lufthavnen. Nogle hoteller har gratis transfer, men ellers booker i hoteltransfer via Hoppa.com

Bryllupsrejse til Island i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Reykjavik: 3.000,- (Skyscanner.dk)
Reykjavik Lights, 8 nætter: 8.900

I alt 11.900 for bryllupsrejse til Island for to personer.

NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din afrejsedato. 

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/billig-bryllupsrejse-til-island/