Print this Page

Billig bryllupsrejse til Jamaica

Skal det være en bryllupsrejse med afslapning, solskin og reggae? Så skal I til Jamaica! Jamaica kan både byde på indbydende sandstrande, frodige regnskove og masser af fest og farver i ægte rastafari-stil. Mange tror, at en bryllupsrejse til Jamaica er helt udenfor rækkevidde, men det er det slet ikke. I kan let komme afsted for under 20.000 kr. for jer begge to, inkl. fly og hotel.

Jamaica: Reggae, rom og hvide strande

billig bryllupsrejse jamaica


Jamaica er hurtigt ved at blive et meget populært feriemål, og vi forstår godt hvorfor. Den helt særlige afslappede atmosfære, der præger øen, i kombination med fantastisk smuk, tropisk natur, en stærk musikkultur og lokkende sandstrande gør Jamaica til noget helt særligt, som I ikke finder mange steder. Bob Marleys ånd er overalt, og reggaemusik fylder luften hvorend I går hen. Vejret er varmt året rundt, men undgå dog så vidt muligt september og oktober, hvor det regner en del.

Jamaicas spændende kultur, betagende bakker og bjerge, brusende vandfald og tropiske regnskove giver jer masser af muligheder for at udforske og opleve. I kan nye den smukke jamaicanske natur ved at dykke, vandre i bjergene, fiske, tage på mountainbiking eller sejle ned af de fortryllende floder, I kan spille golf, besøge historiske og kulturelle seværdigheder – og ikke mindst kan I nyde de smukke solnedgange med et glas lokal rom og de langsomme reggaerytmer.

Billig bryllupsrejse jamaica

Strandene lokker mange til Jamaica. De mest populære strandområder er Negril med sin kilometerlange hvide sandstrande, det livlige Ocho Rios og Montego Bay, der er særligt populært hos familier. Det er også de områder, der naturligvis har flest turister, så hvis I gerne vil være jer selv, skal I tage til Boston Beach eller Port Antonia. Hvis I drømmer om en bryllupsrejse, hvor I kan tilbringe dagene på en smuk sandstrand under en palme mens bølgerne skvulper blidt i baggrunden, så er Jamaica den helt rigtige destination.

Der er tre steder på Jamaica, som I ikke må snyde jer selv for. Den gamle piratby Port Royal i den sydøstlige del af Jamaica er et hit blandt krydstogtrejsende: byen har huset legendariske pirater som Henry Morgan og Blackbeard, og engang var byen kendt for at være ”den ondeste by på jorden”. Flere jordskælv har fjernet de gamle kroer, beværtninger og købmandsbutikker fra de berygtede piraters tid, men det er er alligevel en helt særlig by med en skummel fortid.

romantisk bryllupsrejse jamaica

Et andet område på Jamaica med en spændende historie er den lille landsby Bath. Byen kan prale af en række naturlige helbredende svovlkilder, som blev opdaget i 1690. Book en lokal guide til at føre jer frem til øens værdifulde hemmeligheder eller tilbring nogle dage på The Bath Fountain Hotel, som ligger lige oven på en af kilderne.

Man kan ikke sige Jamaica uden at sige Bob Marley. Og man kan ikke besøge Jamaica uden at besøge Bob Marley Museum i Kingston. Det er et must for reggae-fans, og giver et fantastisk indblik i den helt særlige kultur og musik, der præger øen. For tonerne af reggae lyder overalt.

billig bryllupsrejse jamaica

Hvis I drømmer om at svømme med delfiner på jeres bryllupsrejse, er Jamaica ikke det mest oplagte sted at rejse hen (overvej i stedet en billig bryllupsrejse til Azorerne eller Bahamas). I kan dog være heldige og opleve hvaler og delfiner i havet!

Montego Bay Marine Park er et 26 kvadratkilometer naturreservat, hvor I har muligheden for spektakulære dykkeroplevelser. Delfiner og grindehvaler ses nogle gange i parken, især i vinterperioden, men der tilbydes ikke delfin- eller hvalture, da oplevelsen ikke kan garanteres.

Dolphin Cove tilbyder at man kan svømme med parkens indfangede delfiner, men stedet får meget national kritik for sin indfangning og behandling af delfinerne, og det frarådes af biologer og andre eksperter, at I støtter dette foretagende. Nyd i stedet det, som Jamaica naturligt kan tilbyde jer.

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen?

Hoteller er dyre på Jamaica og oftest ikke noget særligt, men undgår I de mere eksklusive områder af Jamaica (f.eks Negril), så kan I sagtens finde et romantisk hotel i et lavere prisleje.

Bryllupsfeber.dk har her fundet de bedste hoteller til jeres bryllupsrejse til Jamaica, som er romantiske og skønne, og samtidig inden for budgettet af en billig bryllupsrejse.

Nedenstående hoteller kan bookes på Hotels.com. I kan også finde gode hoteller på Booking.com ogLowcostholidays.com – bruger I hotelsøgemaskinerne til at finde jeres hotel, er I garanteret de billigste priser og kan let sammenligne for at få det bedste tilbud.

**Priserne nedenfor er for en enkelt nat og er derfor højere end, hvis I booker flere nætter, hvor I opnår rabat. Den samlede pris kan I se helt nederst på siden.

SeaGarden Beach Resort All Inclusive, Montego Bay

jamaica bryllupsrejseSeaGarden Beach Resort All Inclusive ligger lidt afsides udenfor Montego Bay. Hotellet er all-inclusive og med egen strand. Her kan I vågne op med udsigt over det turkisblå Caribiske hav og nyde duften af blomster og eksotisk fuglesang fra hotellets 10 hektar frodige, tropiske have. Hotellet ligger uden for turistområdet, og her får I det derfor en meget afslappende og rolig ferie, hvilket også præger stemningen på hotellet. I kan spille tennis, snorkle rundt i revene eller gå ind til Montego Bay eller tage på ture ud til de omkringliggende seværdigheder. Et rigtig pænt hotel, for jer der bare vil slappe af.

En overnatning koster 2200 kr. Læs mere om hotellet på Hotels.com

 

The Cardiff Hotel & Spa, San Anna

bryllupsrejse 1 jamaicaThe Cardiff Hotel & Spa ligger i San Anna tæt ved det livlige strandområde Ochi RiosHer er swimmingpool, poolbar, loungeområde og hotellet har en minibus, der kan køre jer til hotellets private strand, der ligger 5 minutter derfra. Værelserne har egen balkon, hvorfra I kan nyde den smukke udsigt over Jamaica og det Caribiske hav. Hotellet har spa- og skønhedsområde.

Via Hotels.com kan I booke en overnatning til 1200 kr. Læs mere om hotellet.

 

 

Polkerris Bed & Breakfast, Saint James

bryllupsrejse jamaica

Det lille 4-stjernede B&B ligger tæt ved Doctor’s Cave Beach og er meget populært blandt tidligere gæster. Værelserne er hyggelige og personligt indrettede, men det er udenfor, at I vil forelske jer i stedet. Fra poolen og terrassen har I en storslået udsigt over havet, og om aftenen er solnedgangen fuldstændig magisk. Det tager kun et par minutter at gå ned til stranden.  Morgenmaden siges at være bedre end hvad I kan få på de fleste hoteller verden rundt.

En overnatning koster 1.500 kr. Læs mere om hotellet.

 

 

I kan naturligvis altid opgradere jeres værelse til en luksussuite eller en bedre udsigt uanset hotelvalg, eller I kan vælge et andet hotel, der tiltaler jer mere. Vi anbefaler Lowcostholidays.com, Booking.com og Hotels.com at booke jeres hotel igennem, så I får den billigste pris.

Hvad skal I lave på bryllupsrejsen?

Jamaica er kendt for sin reggae, sine rastafariarer og sine strande, så afslapning er absolut noget, man kommer til Jamaica for. Tilbring dagene under en palme på sandstrandene til lyden af Bob Marley og nyd aftensolen gå ned med et lokalt glas rom, mens rastafarierer passer forbi og spreder budskab om at leve i nuet og bare slappe af.

billig bryllupsrejse jamaica

Bliver I ikke indhyllet i den langsomme, dovne atmosfære på Jamaica, så kast jer ud i dykning, fiskeri, kajakture, windsurfing eller white water rafting. I kan også tage rundt og besøge de små fiskerlandsbyer eller dykke ned i Jamaica’s spændende historie ved at besøge de mange seværdigheder.

Er det en bryllupsrejse for jer?

Jamaica er et utroligt populært sted at rejse hen og med ganske god grund. Her er virkelig vidunderligt, og elsker I Bob Marley og er tiltrukket af hans livsstil, så er Jamaica den helt rigtige bryllupsrejse for jer. Jamaica har tidligere været kendt for sin kriminalitet, og der er stadig grund til at passe på om aftenen. Tager I helt almindelige forholdsregler, skal I dog ikke være bekymrede.

Jamaica har ikke den bagside, som visse paradis-øer har, at det kan blive lidt for kedeligt efter et stykke tid. Her er rigeligt at give jer til, så tag afsted uanset om I drømmer om dovne dage på stranden eller action-fyldte oplevelser.

bryllupsrejse til jamaica 2

Hvad koster en bryllupsrejse til Jamaica?

Flybilletter er fundet ved hjælp af Skyscanner.dk, som gennemsøger de forskellige flyselskabers pris, så I får et hurtigt og let overblik over de billigste flybilletter.

Bestil jeres hotel via hotelsøgemaskinerne, som Booking.com, Lowcostholidays.com og Hotels.com. Søgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem hotelsøgemaskinerne end ved at kontakte hotellet direkte selv.

Uanset hvilket hotel, I vælger, så skal I ikke bekymre jer om transport til og fra lufthavnen. Nogle hoteller har gratis transfer, men ellers booker i hoteltransfer via Hoppa.com

Bryllupsrejse til Jamaica i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Jamaica: 11.300,- (Skyscanner)
The Cardiff Hotel & Spa, 8 nætter: 8.200,-

I alt for bryllupsrejse til Jamaica for to personer: 19.500

NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din afrejsedato. 

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/billig-bryllupsrejse-til-jamaica/