Print this Page

Billig bryllupsrejse til Japan

Japan er et vidunderligt sted for en bryllupsrejse. Ældgamle traditioner, smukke landskaber og en fascinerende kultur er det, der gør landet så unikt og dragende. Her er romantik i alle afskygninger, så selvom Japan måske ikke er den traditionelle bryllupsrejse, så er det værd at overveje.

Japan: Tropisk strandparadis møder teknologi og gammel kultur

billig brylluprejse til japanJapan er kendt for at være et dyrt sted at rejse hen, men flybilletterne er billige, og hvis I holder jer til de traditionelle japanske spisesteder, som også de mest stemningsfulde, så kan det sagtens blive en billig bryllupsrejse uden I føler, at I skal holde igen på pengepungen.

Her er så utrolig meget at se og opleve på en bryllupsrejse. Begynd jeres bryllupsrejse i Tokyo i Golden Pavillon, hvis skønhed siges ikke at have sin lige på jorden. Tag på trekkingture til Mount Fuji, hvis bjergtagende skue vil printe sig ind i jeres sjæle. Slap af på strandene i Hamamatsu. Bo på traditionelle japanske kroer – og nyd den verdensberømte japanske gastronomi.

billig brylluprejse til japan

Japan har flere uberørte tropiske øer, som absolut er værd at besøge, hvis det er hvide strande, azurblåt hav og tropeparadis, I drømmer om. Nogle af de skønne paradisøer er Ishigaki, Miyako og Kumejima, som absolut er værd at besøge. Japans tropeøer er ganske ukendte for de fleste turister, der tager til Japan. Flertallet af de besøgende kommer for de mere traditionelle seværdigheder i Japan – men hvorfor ikke indlægge nogle dages badeferie i jeres bryllupsrejse?

Det er utrolig let at rejse rundt i Japan. De japanske tog er hurtige, nemme og billige – og effektive. Bare undgå myldretiden i Tokyo, medmindre I virkelig ønsker en oplevelse ud over det sædvanlige! Takyubin gør det også umanerlig let at rejse rundt. Takyubin er en leveringsservice, der gør at du ikke behøver at bekymre dig om at slæbe din baggage rundt på rundrejsen. Du afleverer din baggage i lobbyen på hotellet, og når du ankommer til dit næste hotel står baggagen dér. Pålideligt som alt andet i Japan og ikke særlig dyrt.

billig brylluprejse til japan

Tokyo er en af de mest pulserende og levende storbyer i verden. Her finder I det kejserlige palads, storslåede shoppingcentre, skyskrabere, museer, masser af neonlys og spændende seværdigheder, som Meiji Shrine, Disneyland, Edo Tokyo Museum, Tokyo-tårnet og Shinjuku National Garden. Selvom det er en millionby så er her rent og pæn og alting er i orden. Tokyos mange vidundere gør den perfekt til en bryllupsrejse og meget anderledes end andre storbyferier.

Når I har oplevet Tokyo er det tid til at besøge Kyoto, som er den tidligere hovedstad. Kyoto skuffer aldrig. Det er en magisk by med hundredevis af helligdomme og templer. Kyoto blev skånet for ødelæggelserne under 2. verdenskrig og derfor står mange af de smukke gamle templer dér stadig. Gå ikke glip af Toji-templet (den højeste pagode i Japan) eller Kiyomizu-templet, som blev bygget i det 17. århundrede ud af et bjerg. Mens I er der kan I tage en gåtur ned af Gion og måske spotte en Geisha. Hvis I vil se endnu flere storslåede templer med færre mennesker omkring jer, så tag et tog fra Tokyo til Kamakura, som ligger ca. en time væk.

billig brylluprejse til japan

En time udenfor Tokyo ligger også Hakone. De vulkanske omgivelser har skabt nogle afslappende varme kilder (onsen), hvor I kan slappe af til udsigten af Mount Fuji. Hakone har været en af Japans mest populære områder for varme kilder i århundreder. De mange kilder kan nydes i byens forskellige badehuse eller ryokan, hvorfra I oftest også har en vidunderlig smuk udsigt. Måske er det her i Hakone, at I skal prøve at bo på en ryokan, som er Japans traditionelle kroer med gamle skikke og personale i kimono. Flere af de gamle kroer i byen kan tilbyde værelser, hvor I kan nyde de varme kilder i hinandens selskab.

Hvad med en vandretur til Mount Fuji? Mount Fuji er Japans højeste bjerg, og klatresæsonen er i juli og august, hvor især mange begynder vandreturen omkring midnat for at se solen stå op over Japan. Det tager 4-5 timer, og der er flere rastepladser på vejen derop.

billig brylluprejse til japan

De japanske somre er varme og regnfulde, så de bedste måneder at besøge Japan i er april, maj, september, oktober og november. I slutningen af april og begyndelsen af maj er Japan’s Golden Week, som er en række helligdage. Priser på hoteller er meget, meget høje i den uge, fordi alle holder ferie, så undgå så vidt muligt den periode.

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen?

Japan er ikke speciel dyr at overnatte i. Der er selvfølgelig altid de meget dyre, luksuriøse hoteller, som I finder i alle lande, men hotellerne har et prisniveau, der gør, at I sagtens kan få jer en billig bryllupsrejse til Japan uden at gå på kompromis med komfort eller romantik.

Bryllupsfeber.dk har fundet frem til de mest romantiske hoteller til en billig bryllupsrejse i Japan. Forslagene er baseret på beliggenhed, anmeldelser på nettet, pris og hotellets og værelsernes faciliteter, der skal matche en dejlig bryllupsrejse.

Nedenstående hoteller kan bookes på Hotels.comBooking.com og Lowcostholidays.com – bruger I hotelsøgemaskinerne til at finde jeres hotel, er I garanteret de billigste priser og kan let sammenligne for at få det bedste tilbud. Priserne nedenfor er for en enkelt nat og er derfor højere end, hvis I booker flere nætter.

Mange hoteller tilbyder gratis transfer til og fra lufthavnen, og ellers kan I booke transport til og fra lufthavnen og jeres hotel gennem Resorthoppa, som sørger for transfer i stort set alle lande og byer.

Hotel Kaminarimon, Tokyo

billig bryllupsrejse til japanOvernat på en traditionel ryokan – japansk kro – og oplev det ægte Japan. Hotel Kaminarimon ligger i Asakusa-distriktet i Tokyo, kun 200 meter fra Sensoji tempel og tæt ved metro.  Kroen har 12 værelser med eget bad og toilet og en række andre værelser med toilet og bad til deling på ægte traditionel japansk vis. Det er ikke luksuriøst overhovedet, men det er japansk og absolut en stor oplevelse. Værelserne er indrettede med tatami-måtter på gulvene og futon-senge, og I bliver udstyrede med traditionelle træsko.

I kan tilbringe en enkelt nat på kroen for 350 kr. via Booking.com

 Hotel Niwa, Tokyo

billige bryllupsrejser japanI hjertet af Tokyo ligger Hotel Niwa som er et elegant og moderne hotel. Selvom hotellet er moderne og vestligt, så er indretningen alligevel ganske japansk med gårdhave, papirvægge og den særlige japanske indretningsstil. Hotellet blev i 2013 kåret som et af de bedste 25 hoteller i Japan af Tripadvisor. Der er lounge med massagestole, tagterrasse med udsigt og 2 restauranter. Hotellet ligger meget tæt på Suidobashi Station, Tokyo Dome Stadium og kejserpaladset.

En enkelt overnatning koster 610 kr. og bookes via Hotels.com

 

Royal Park Hotel Shiodome, Tokyo

billig bryllupsrejse japanRoyal Park Hotel Shiodome i Tokyo er et oplagt valg, hvis I ønsker at bo luksuriøst.  Hotellet ligger i Shiodome-skyskraberen, så forvent en imponerende udsigt fra jeres hotelværelse.  En tunnel forbinder hotellet til Shimbashi og Shiodome stationerne, så I kommer let og hurtigt ud og opleve. Det 4-stjernede hotel har 5 restauranter, så I skal ikke bekymre jer om at finde et sted at spise. Er I trætte ovenpå sightseeing, så kan I slappe af i Madara Spa med bodywraps, massage og andre behandlinger, eller I kan slappe af i loungeområdet med drinks.

En overnatning koster 1000 kr. Læs mere om hotellet her.

 Cypress Resort, Kumejima

billig bryllupsrejse tokyoVil I opleve de tropiske paradisstrande i Japan, så tilbring nogle dage på Cypress Resort på den tropiske ø Kumejima. Hver eneste værelse har en spektulær og indbydende udsigt over de hvide sandstrande og det blå hav. I kan tilbringe dagene på hotellets private strand eller forkæle jer selv med massage på hotellets spa. Det 4-stjernede hotel har 84 værelser og ligger tæt på station og lufthavn, så det er let at komme hertil.

Nyd en nat for 716 kr. I kan booke jeres ferie via Hotels.com

 

I kan naturligvis altid opgradere jeres værelse til en luksussuite eller en bedre udsigt uanset hotelvalg, eller I kan vælge et andet hotel, der tiltaler jer mere. Vi anbefaler Lowcostholidays.com, Booking.com og Hotels.com at booke jeres hotel igennem, så I får den billigste pris.

Er det en bryllupsrejse for jer?

Fra det øjeblik I står i Japan er det næsten som om I er landet på en anden planet. I vil være fuldstændig desorienterede i dette fascinerende land, hvor gamle guder, skikke og håndværk er blandet med banebrydende teknologi, futuristisk mode og særpræget undergrundskultur.

Japan er Tokyo, men det er også smukke landskaber, charmerende høflige mennesker og masser af historie. Selvom det måske ikke er en traditionel bryllupsrejse, så vil det være svært for jer ikke at forelske jer dybt og inderligt i dette mystiske lande, hvor grænserne mellem øst og vest er fuldstændig udviskede.

Japan byder på så meget, og højhastighedstogene tager jer fra den ene ende af landet til den anden på ingen tid. Den ene dag kan I ligge på stranden på en tropisk paradisø, den næste dag er I omgivet af rismarker og små landsbyer, den tredje dag er det Tokyos sprudlende liv, der blænder jer, og den fjerde dag slapper I af i en varm kilde, mens kirsebærblomsterne drysser ned over jer. Dét er Japan.

billig brylluprejse til japan

Hvad skal I lave på bryllupsrejsen?

Når I er i storbyerne skal I naturligvis følge med strømmen og bare suge de mange indtryk til jer. Her kan I opfange de nyeste trends og gadgets, før de rammer resten af verden. Nyt møder gammelt, så I kan tage rigeligt del i Japans gamle historie ved at tage i teatret og se Kabuki, som er traditionel japansk teater udelukkende med mandlige skuespillere i kvindelige roller. I behøver ikke forstå sproget for at få noget ud af stykkerne – for de er så farverige og anderledes, at I vil blive grebet af dem alligevel.

Uden for byerne er der en bred vifte af seværdigheder fra UNESCO’s World Heritage-liste – lige fra Shiretoko National Park i Hokkaidō til de lune subtropiske Okinawa-øer.

I behøver ikke bevæge jer langt for at se slotte, gamle templer, helligdomme eller lokale festivaler.

bryllupsrejse til japan

Hvad koster en bryllupsrejse til Japan?

Flybilletter er fundet ved hjælp af Skyscanner.dk, som gennemsøger de forskellige flyselskabers pris, så I får et hurtigt og let overblik over de billigste flybilletter.

Bestil jeres hotel via hotelsøgemaskinerne, som Booking.com, Lowcostholidays.com og Hotels.com. Søgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem hotelsøgemaskinerne end ved at kontakte hotellet direkte selv.

Uanset hvilket hotel, I vælger, så skal I ikke bekymre jer om transport til og fra lufthavnen. Nogle hoteller har gratis transfer, men ellers booker i hoteltransfer via Hoppa.com

Bryllupsrejse til Tokyo 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Tokyo: 10.000,- (Skyscanner.dk)
Royal Park Hotel Shiodome, 8 nætter: 8.000,-

I alt for bryllupsrejse til Japan for to personer: 18.000

Bryllupsrejse til Kumijema 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Tokyo: 10.000,- (Skyscanner.dk)
Fly t/r for to personer til Kumijema (med JAl Airlines, kun om sommeren) 2.600,-
Cypress Resort, 8 nætter: 5.600,-

I alt for bryllupsrejse til Kumijema for to personer: 18.200

 

NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din afrejsedato. 

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/billig-bryllupsrejse-til-japan/