Print this Page

Billig bryllupsrejse til Mallorca

Mallorca er måske ikke lige det sted, dine tanker umiddelbart falder på, når du tænker på bryllupsrejse. Mange danskere opfatter Mallorca som et sted, hvor man i 1980’erne tog hen for at holde grisefester. Men lad dig ikke narre. Mallorca er smukt, varmt og romantisk og et skønt sted for en bryllupsrejse. Og bryllupsrejsen kan let gøres meget billig uden at I skal gå på kompromis med noget.

Mallorca: Middelhavets smukke ø

En bryllupsrejse til Mallorca byder på romantik og natur. Det er ikke svært at slippe væk fra de mere turistede steder og komme ud, hvor de skovklædte bjerge og stejle klippekyster, det flade og vidstrakte bondeland og de varme strande med det gyldne sand vil begejstre jer. På Mallorca får I både de lange, dovne dage på stranden og vandreturene i den friske bjergluft.

billig bryllupsrejse mallorca

Mallorca har en middeltemperatur på 16 grader. Den koldeste måned er januar med 10 grader i snit og de varmeste måneder er juli og august med 25 grader i snit.

Hvis I drømmer sol, sand og varmt badevand på jeres bryllupsrejse, så er der få steder i Europa, hvor I finder det bedre end på Mallorca.

De fleste kender Mallorca som en festø med et livligt natteliv, sjove barer og et utal af restauranter. Men der er meget mere til Mallorca end dette. Hovedstaden Palma de Mallorca sammenlignes ofte med Barcelona for sin fantastiske arkitektur, kulturen og historien, der går mere end 2.000 år tilbage, og øen kan byde sine gæster på en enestående kombination af fantastiske strande, et skønt solrigt klima, smuk natur og små idylliske fiskerlandsbyer. Så uanset om I har dage, hvor I vil sidde i baren, og dage, hvor I vil udforske historiske seværdigheder, så finder I det her.

billig bryllupsrejse mallorca

Tager I på bryllupsrejse til Mallorca bør I opleve Drach-grotterne og landsbyen Valldemossa. Drach-grotterne er en hovedattraktion på Mallorca og drager besøgende til sig med sin eventyrlige mystik. De 4 store grotter blev fundet i middelalderen og har fascineret besøgende siden deres opdagelse. Kalkformationer danner de mest utrolige figurer, som i det særlige lys giver en helt speciel stemning. Inde i de store dybe grotter ligger søen Martel, der er 170 meter lang, og hvis dybde varierer mellem 4 og 12 meter. En guidet tager jer rundt i grotterne og på en sejltur over Martel – mens klassisk musik spilles for at understrege den uvirkelige atmosfære. Det er en oplevelse, I ikke må gå glip af.

billig bryllupsrejse mallorca

Lidt nord for Palma oppe i bakkerne ligger den smukke lille landsby Valldemossa. Omgivet af skovklædte bakketoppe og frodigt landskab med oliven- og mandelplantager og med små snoede brostensbelagte stræder er det en af de smukkeste landsbyer på Mallorca.

På trods af de mange turister er der ikke meget, der har ændret sig i den charmerende middelalderlandsby, siden den blev bygget. Byen har en afslappende atmosfære, og smukke blomstrende buske præger gadebilledet med de mange små butikker. De traditionelle familieejede bagerier findes stadig i byen, hvor I kan nyde Coca de patata. De fleste kommer til at byen for at se det gamle kloster fra 1300-tallet. Oprindeligt var det et slot for kongen, men i 1399 blev det omdannet til kloster, hvor forfattere, kunstnere og komponister sidenhen har fundet inspiration til nogle af deres mesterværker.

billig bryllupsrejse mallorca

Der er mange grunde til, at Mallorca er blevet en af ​​Europas førende sommerdestinationer, men særligt den fantastiske kyst og strandene spiller en væsentlig rolle. Langs kysten står fyrreskovene som en malerisk kulisse og gør Mallorca så utrolig smuk.

I mange år led Mallorca under den voldsomme turisme, hvor det bare handlede om at bygge fleretagers hoteller over det hele. De tider er forbi. Over hele øen er de lokale ved at vende tilbage til deres kulturelle rødder. De gamle herregårde, godser og gårde er ved at få liv igen, og genoplivningen af de gamle traditioner og det mallorcanske køkken gør Mallorca endnu mere attraktivt at besøge. De små lokale restauranter og vingårde kan igen diske op med vidunderlige kulinariske oplevelser, der er helt speciel for øen.

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen?

Bryllupsfeber.dk har her fundet frem til de mest romantiske hoteller til en bryllupsrejse til Mallorca.

Nedenstående hoteller kan bookes på Booking.com og Lowcostholidays.com – bruger I hotelsøgemaskinerne til at finde jeres hotel, er I garanteret de billigste priser og kan let sammenligne for at få det bedste tilbud.

**Priserne nedenfor er for en enkelt nat og er derfor højere end, hvis I booker flere nætter, hvor I opnår rabat per nat. Den samlede pris kan I se helt nederst på siden.

Sa Cabana Hotel Rural & Spa

bryllupsrejse mallorcaDet 4-stjernede Sa Cabana Hotel Rural & Spa er en gammel renoveret vingård med en helt speciel rustik charme. Hotellet har kun 25 værelser, så her er I garanteret opmærksomhed og forkælelse fra de ansatte. Hotellet ligger lidt tilbagetrukket ude på landet, så her er fred og ro, og I kan nyde hinanden og bare slappe af ovenpå bryllupsfesten. Her er restaurant og spa-område, og ejendommen er omgivet af store haver, oliven-, mandel og frugtplantager og vinmarker. Det er det perfekte sted for et brudepar, der vil stresse af.

En overnatning koster 1500. Se hotellet her.

Ca’n Abril, Soller

bryllupsrejse mallorcaCa’n Abril er et hyggeligt, gammelt hotel med kun 10 værelser. Her er meget charmerende og lagt vægt på den personlige og hyggelige stil og atmosfære. Hotellet ligger i byen Soller – og her er ro, selvom I bor tæt på byens torv. Her er en fantastisk tagterrasse, hvor I kan nyde udsigten over de smukke appelsin- og olivenlunde, bjergene og byen, og I kan også nyde livet i den smukke gårdhave. Ca’n Abril er privatejet, og det er de to ejere, der står på spring for at opfylde ethvert ønske, I har, hvilket giver en helt særlig og intim stemning på stedet.

Book en overnatning for 1100 kr. via Hotels.com

 

ME Mallorca, Magaluf

bryllupsrejse mallorcaME Mallorca er et 4-stjernet rigtig lækkert hotel. Hotellet ligger i Magaluf i gåafstand til strand. Hotellet er fuldstændig nymoderniseret, så her er er værelserne lyse, moderne og smarte, hvilket får hotellet til at virke endnu mere luksuriøst. Hotellet ligger lige ved siden af det populære Nikis Beach – et plus, hvis I kan lide, at der er stemning og liv om aftenen. Mindre godt, hvis I gerne vil have ro om aftenen. Der er spaområde, hvor I kan gå hen og få massage og andre behandlnger, når I har brug for at blive forkælet.

En enkelt overnatning koster 2.000 kr. Se hotellet her.

 

I kan naturligvis altid opgradere jeres værelse til en luksussuite eller en bedre udsigt uanset hotelvalg, eller I kan vælge et andet hotel, der tiltaler jer mere. Vi anbefaler Lowcostholidays.com, Booking.com og Hotels.com at booke jeres hotel igennem, så I får den billigste pris.

Hvad skal I lave på bryllupsrejsen?

billig bryllupsrejse mallorcaTag på vandreture rundt på den naturskønne ø og op i bjergene, nyd duften fra appelsinlundene og spis frokost i den smukke havn i Soller, hvorfra I også kan tage på sejlture til La Calobra og Torrent de Pareis. Mallorca siges at have de bedste strande i Middelhavet, og I vil have svært ved at vælge jeres foretrukne strand, for de er alle så utrolig skønne.

Har I nogle af dagene brug for lidt mere storbyferie, så kan I tage ind til Palma og ose i butikker, gå på markeder og nyde stemningen og atmosfæren fra den gamle by.

Her er rigeligt med aktiviteter og ting at lave på Mallorca. Det er en fantastisk perle i Middelhavet, som på grund af tidligere tiders charterferier og grisefester uberettiget har fået et dårligt ry. I dag har Mallorca rykket sig rigtig meget, og de gamle levn fra den periode er næsten væk. Det gamle udslidte Marinland & Western Park er dog stadig åbent for charterturisterne, men det er en trist og forfalden oplevelse, som I bør spare pengene på og i stedet bruge på en god restaurant eller en opgradering af jeres værelse.

Er det bryllupsrejsen for jer?

En bryllupsrejse til Mallorca kan gøres meget billigt. Samtidig er her så utrolig smukt, og vejret er solrigt og varmt. Hvis I gerne vil blive inden for Europa på bryllupsrejsen, så er Mallorca virkelig et godt bud på en fantastisk destination.

I finder alt her på øen, og I kan både være dovne og aktive. Mallorca er det perfekt sted for en billig, men luksuriøs og skøn bryllupsrejse.

Andre alternativer til Mallorca kan være Malta eller Kroatien.

Hvad koster en bryllupsrejse til Mallorca?

Flybilletter er fundet ved hjælp af Skyscanner.dk, som gennemsøger de forskellige flyselskabers pris, så I får et hurtigt og let overblik over de billigste flybilletter.

Bestil jeres hotel via hotelsøgemaskinerne, som Booking.com, Lowcostholidays.com og Hotels.com. Søgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem hotelsøgemaskinerne end ved at kontakte hotellet direkte selv.

Uanset hvilket hotel, I vælger, så skal I ikke bekymre jer om transport til og fra lufthavnen. Nogle hoteller har gratis transfer, men ellers booker i hoteltransfer via Hoppa.com

Bryllupsrejse til Mallorca i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Palma de Mallorca: 2.400,- (fundet med Skyscanner.dk)
Sa Cabana Hotel Rural & Spa , 8 nætter: 9.370 kr.

I alt 11.770 for bryllupsrejse til Mallorca for to personer.

Fly t/r for to personer til Palma de Mallorca: 2.400,- (fundet med Skyscanner.dk)
ME Mallorca , 8 nætter, 6.482 kr.

I alt 10.882 for bryllupsrejse til Mallorca for to personer.

 

NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din afrejsedato. 

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/billig-bryllupsrejse-til-mallorca/