Print this Page

Billig bryllupsrejse til Marokko

Lad romantik og mystik, farver, mangfoldighed, dufte og indtryk beruse jer på denne bryllupsrejse. Marokko kan byde på noget af det mest magiske og eventyrlige, I kan drømme om.

Marokko: mystik og 1001 nat

Marokko er den mest romantiske og perfekte destination for en eksotisk bryllupsrejse, der skal være billig og tæt på Europa. Forestil jer en bryllupsrejse, der byder på lyden af bølger, der slår ind mod stranden, duften af krydderier, en bagende sol, der opvarmer hver eneste muskel i jeres krop, lækre marokkanske retter, historisk arkitektur, forførende atmosfære og spændende markeder – og ikke mindst Sahara.

billig bryllupsrejse marokko

For det eventyrlystne par er en bryllupsrejse til Marokko et oplagt valg. Det er en billig bryllupsrejse, det er en eksotisk bryllupsrejse, og det er en romantisk bryllupsrejse. Her er varme, palmer, strande, stemning og masser af se.

De fleste besøger Marrakech, når de er i Marokko. Marokkos næststørste by ligger for foden af Atlasbjergene og er en historisk by, der indrammes af de smukke bjerge. Her er labyrintiske gader og en kultur, der er gennemsyret af mystik og spiritualitet. På de store bazarer, som er kendetegnende for Marrakech vil I føler jer ført tilbage i tiden til 1001 nat. Her er historiefortællere, slangetæmmere, magikere og gøglere. I kan købe krydderier, tekstiler og tæpper. Luften er tyk af duften af krydderier, læder og parfume, og I er så langt væk fra Danmark som I overhovedet kan være. Det er også meget udmattende, og det er ikke en oplevelse, der er for alle.

billig bryllupsrejse marokko2

Hvis I er til en eksotisk storbyferie, så skal I dog overveje Marrakech, som udgangspunkt for jeres bryllupsrejse. Byen er en perfekt blanding af forskellige kulturer, og det er derfor, at Marrakech er et af de bedste steder i Marokko at tage på bryllupsrejse. Her er en blanding af nyt og gammelt.

Snyd ikke jer selv for at prøve et autentisk tyrkisk bad. Denne (næsten) afslappende behandling, som får jer til at føle jer som fuldstændig nyfødte mennesker efterfølgende, må I ikke gå glip af.

billig bryllupsrejse marokko3

Er I slet ikke til de travle storbyer, så er den charmerende by Essaouira måske mere jer. Essaouira var et populært tilholdssted i 60’erne for hippiere, og den skønne by har stadig sin afslappede atmosfære. Her falder I helt ned i gear med fantastisk windsurfing og nyfangede fisk og skaldyr på hver eneste restaurant.

Badebyen er et paradis for jer, der vil væk fra turisterne og larmen. Den uspolerede hvide sandstrand dækker flere kilometre og tiltrækker alle, der elsker windsurfing, kitesurfing og sejlads. Her har I også mulighed for at udforske den gamle fæstning fra 1800-tallet og opleve nogle helt magiske solnedgange. I midten af Essaouira ligger en lille traditionel medina, der er et UNESCO World Heritage Site, og relativt uberørt af turisme. Basarerne er stille i forhold til Marrakech og tilbyder et spændende udvalg.

billig bryllupsrejse marokko7

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen?

Bryllupsfeber.dk har her fundet frem til de mest romantiske hoteller og med de bedste anmeldelser, der ikke sprænger budgettet. Det er let at få en billig, men luksuriøs bryllupsrejse til Marokko, da hotellerne er ganske billige, selv for de bedste hoteller.

Nedenstående hoteller kan bookes på Hotels.com. I kan også se efter andre hoteller på Hotels.com eller på Booking.com og Lowcostholidays.com – bruger I hotelsøgemaskinerne til at finde jeres hotel, er I garanteret de billigste priser og kan let sammenligne for at få det bedste tilbud. Priserne nedenfor er for en enkelt nat og er derfor højere end, hvis I booker flere nætter. Den samlede pris for bryllupsrejsen kan I se helt nederst på siden.

Le Riad Monceau, Marrakech

1748183_58_z

Book jer ind på Le Riad Monceau, og I er garanteret en romantisk bryllupsrejse. Denne riad byder på romantisk luksus, og her er kun 7 værelser, så I skal være hurtige til at booke!

Med 5 stjerner og begejstrede anmeldelser er I sikret det bedste udgangspunkt for jeres bryllupsrejse her. Riad’en er tidligere blevet kåret til det bedste gemmested for elskende, og der er ingen tvivl om, at denne lille hemmelige oase oser af romantik.

En overnatning koster ca. 1100 kr. Book hotellet her.

Villa Gonatouki, Essauoira

4129846_4_bDet er langt billigere at bo i Essauoira end i Marrakech, og I kan let gøre et godt kup her. F.eks Villa Gonatouki, hvor I kan bo for 458 kr. per nat. I bor 10 min. kørsel fra centrum af Essauoira i et stille område.

Villaen er indrettet i traditionel marokkansk stil, og har ti værelser/suiter, og en række fantastiske solrige terraser, der alle har en skøn udsigt over det omkringliggende landskab og havet. Her er en intim atmosfære á la 1001 nat, som vil fuldende jeres bryllupsrejse.

Villa Gonatouki kan bookes på Hotels.com

Dar Ayniwen, Marrakech

bryllupsrejse til marokkoSkal det være luksus, så skal I bo på Dar Ayniwen, der koster ca. 4.500 kr. for en enkelt nat, men som I dog ofte kan finde rigtig gode tilbud på. Hotellet ligger i en 2 hektar frodig og blomstrende have få minutter fra den gamle by i Marrakesh. I er tæt på det meste, selvom det føles som om I er havnet i en anden verden udenfor tid og sted. Luksushotellet byder på spa, hamman og sauna.  Her er også massage, swimmingpool og en skøn have, hvor I kan nyde jeres drinks. Der er gratis madlavningskurser.

Hotellet kan bookes her.

Riad Dixneuf la Ksour, Marrakech

bryllupsrejse til marokkoTræd ud af hotellets hovedport, og I står i midten af Marrakech omgivet af al dens charme og liv. I er tæt på souk’ere og få minutter fra den berømte Djemaa el Fna. Herfra er det let at komme rundt i Marrakech på fod. Indenfor i denne smukke riad finder I til gengæld et fredeligt paradis. Sip pebermynte-te og nyd de hjemmelavede kager fra tagterrassen, hvorfra I har en vidunderlig udsigt over Atlas-bjergene og byen, eller slap af i swimmingpoolen. I kan få massage eller deltage i madlavningskurser.

En overnatning koster 1100 kr. og kan bookes her

 

I kan naturligvis altid opgradere jeres værelse til en luksussuite eller en bedre udsigt uanset hotelvalg, eller I kan vælge et andet hotel, der tiltaler jer mere. Vi anbefaler Hotels.com, Lowcostholidays.com og Booking.com at booke jeres hotel igennem, så I får den billigste pris.

Hvad kan I lave på bryllupsrejsen?

Her er masser af oplevelser og indtryk at suge til jer, hvis I tager på bryllupsrejse til Marokko. Marokko byder på en eksotisk og fremmedartet atmosfære og stemning, som I skal nyde ved at gå rundt på bazarerne, prøve de tyrkiske bade og ved at drikke kaffe på de små kaffebarer. Stemningen fås bedst ved bare at slappe af og gå rundt i bydelene.

I kan leje heste og ride solnedgangen i møde, I kan få lektioner i windsurfing, I kan besøge de mange gamle monumenter og bygningsværker, eller I kan nyde dagene ved swimmingpoolen eller stranden. Hvad med ture ud i Sahara? Marokko er et stort land, så der vil være masser af ting for jer at lave.

billig bryllupsrejse marokko8

Er det en bryllupsrejse for jer?

Marokko er et af de bedste steder at tage hen på bryllupsrejse, hvis ønsket er en billig bryllupsrejse, der samtidig også er meget eksotisk. Samtidig tager det ikke lang tid at flyve herned.

Marokko kan også være for fremmedartet for nogle, og ikke alle elsker at prutte om priserne eller at være i et arabisk land, hvor skiltene er ulæselige. Marokko er heldigvis et stort land, og I kan altid søge hen til de mere turistede områder, hvis I ikke føler jer trygge.

I vil med garanti forelske jer i dette land, hvor 1001 nat danner rammerne for jeres romantiske ferie. Det her er romantik og eventyr. Det er ørken, det er palmer, det er bazarer, det er duften af krydderier og det er smukke hoteller.

Hvad koster en bryllupsrejse til Marokko?

Flybilletter er fundet ved hjælp af Skyscanner.dk, som gennemsøger de forskellige flyselskabers pris, så I får et hurtigt og let overblik over de billigste flybilletter.

Bestil jeres hotel via hotelsøgemaskinerne, som  Hotels.comBooking.com og Lowcostholidays.com. Hotelsøgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er yderligere tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem hotelsøgemaskinerne end ved at kontakte hotellet direkte selv.

Uanset hvilket hotel, I vælger, så skal I ikke bekymre jer om transport til og fra lufthavnen. Nogle hoteller har gratis transfer, men ellers booker i hoteltransfer via Hoppa.com

Bryllupsrejse til Marrakech i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Marrakech Menara 4.400,- (Skyscanner.dk)
Le Riad Monceau, 8 nætter: 8.000,-

I alt 12.400 kr. for bryllupsrejse til Marrakech for to personer.

Bryllupsrejse til Essauoira i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Marrakech Menara  4.400,- (Skyscanner.dk)
Villa Gonatouki, 8 nætter: 3.662,-

I alt 7.662 kr. for bryllupsrejse til Essauoira for to personer.

 

NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din valgte dato. 

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/billig-bryllupsrejse-til-marokko/