Print this Page

Bryllupsrejse til Seychellerne

En bryllupsrejse til Seychellerne behøver ikke være dyr. Faktisk kan I meget let selv planlægge og booke en rejse til Seychellerne, der koster under 20.000 kr. for jer begge, inkl. fly og hotel. Seychellerne byder på luksus, romantik, de vildeste hvide sandstrande, smukke palmer og masser af dykkeroplevelser, og det er også derfor et af de mest populære rejsemål for brudepar – men lad jer ikke skræmme af høje priser i glitrende rejsekataloger, for I kan faktisk selv bestemme prisen.

Seychellerne: De ultimative paradisøer for brudepar

Seychellerne har en helt speciel natur, som lokker mange besøgende til. Her finder I særprægede enorme granitsten, der er karakteristiske for øriget, og som giver en særlig baggrund til de kridhvide sandstrande, hvis lignende kun findes få steder i verden. Frodige, uberørte regnskove dækker meget af Seychellerne, og der er mange muligheder for vandreture i skovene og op i bjergene med eller uden guides, hvor I kan opleve sjældne dyr.

billig bryllupsrejse seychellerne

I modsætning til Mauritius og Maldiverne er her ikke nær så mange turister. I vil derfor ikke have svært ved at finde strandområder eller koralrev, som I kan have helt til jer selv, og hvor I kan dyrke tosomheden og hinanden og bare nyde Seychellernes uendelige skønhed. I kan tilbringe dage med at dase i en hængekøje under palmerne og bare nyde lyden af bølgerne og snakke sammen. Ingen stress, ingen travlhed, intet I skal nå. I skal bare være sammen.

Har I lyst til at komme ud og opleve, så kan de fleste resorts på øen byde på et væld af vandsportsaktiviteter. I kan også tage på ø-hop hen til de andre øer.

Billig brylluprejse seychellerne 2

I bør absolut unde jer selv nogle af de største dykkereventyrer, I vil komme i nærheden af. Seychellerne er kendt for sit klare turkisblå hav, der omgiver øerne, og som ikke bare drager jer til at svømme rundt i timevis og nyde det varme vand, men som også gør snorkel- og dykkeroplevelser helt fantastiske. Med sine drop-offs, skibsvrag, kløfter, store koralrev og –vægge finder I her et helt unikt havmiljø med masser af liv.

Dykkerområderne spænder i dybden fra 8 til 30 meter, så her er oplevelser til både begyndere og erfarne dykkere. Synligheden kan nå en utrolig længde på 30 meter og med vandtemperaturer 29 grader, så er det en vanvittig skøn oplevelse, I får her. Har I mod på det, kan I blive sejlet ud til områder, hvor I kan dykke med hajer og djævlerokker.

Billig bryllupsrejse seychellerne 3

I modsætning til mange andre tropiske og eksotiske feriesteder, så Seychellerne perfekt at besøge uanset hvornår på året I rejser. Her er hverken risiko for orkansæson, regntid eller andet, der kan spolere en romantisk ferie. Det tropiske klima byder på 25-32 grader året rundt. Meget bedre kan det ikke blive.

Seychellerne består af en række øer. Går I efter en billig bryllupsrejse til Seychellerne, skal I vælge at holde ferien på hovedøen Mahe. Dermed sparer I penge på fly/ båd videre til de andre øer. Læs om de andre øer på Seychellerne her

billig brylluprejse seychellerne 4

Mahe er den største ø i Seychellerne, og I finder noget af det bedste dyrkning i verden her. Det meste af Mahe er dækket af frodig skov, som bebos af tusindvis af eksotiske fugle. I skal derfor unde jer selv vandreture ind i skovene for at se de smukke papegøjer og høre deres kald. Bevæger I jer dybt ind i de oldgamle skove vil I nå hen til Mahe’s højeste bjerg Morne Seychellois, som ligger i midten af en nationalpark. Kig efter de små frøer, som sidder på buskenes blade, de harmløse slanger, som varmer sig i solen, og kolonierne af flagermus, der sover i træernes toppe. På toppen af Morne Seychellois vil I blive overvældet af den smukkeste og mest overvældende udsigt over Det Indiske Ocean.

Hovedstaden er Victoria, som I kan udforske i løbet af to timer. Her er intet trafikmylder og ingen lange køer af mennesker, til gengæld er her mange små charmende butikker og rige muligheder for at fylde maven med samosas. Victoria har flere små udendørsmarkeder, hvor I kan møde de lokale eller købe lokalt håndværk med hjem. Fordi Mahe er hovedøen er det også her, at der er mest liv. Her er mange restauranter og barer, men fordi antallet af turister stadig er begrænset, så kommer I tæt på lokalbefolkningen.

billig bryllupsrejse seychellerne 6

Hvis I vil opleve Seychellerne som inden det blev befolket i 1770, så er Aride Island det nærmeste I kommer den oplevelse. Det er en af de fineste tropiske ø-naturreservater i verden, og her er flere fuglearter end på de andre øer tilsammen. Her finder I endda fugle, der ikke findes andre steder i verden. Selv hvis I ikke interesserer jer for fugle, vil den tunge duft fra de blomstrende buske og den overvældende frodighed betage jer. Det er ikke muligt at bo på øen, men her er dagligt bådture hertil fra Mahe.

billig bryllupsrejse seychellerne 5

Maldiverne, Seychellerne eller Mauritius?

Rigtig mange brudepar drømmer om disse bountyøer som destination for deres bryllupsrejse. Og vi forstår godt hvorfor! De 3 paradisdestinationer har meget tilfælles og nævnes derfor oftest i flænge, men er alligevel meget forskellige.

Vi giver derfor et hurtigt overblik over forskellene på Maldiverne, Seychellerne og Mauritius her.

Maldiverne

I skal rejse til Maldiverne, hvis I drømmer om en bryllupsrejse, hvor dage på stranden kombineres med restauranter, vandsport og spa. Hvert resort ligger på sin egen ø, så muligheden for at udforske kultur og lokalbefolkning er begrænset. Maldiverne er et meget populært sted at rejse hen på brylluprejse, og I vil derfor oftest ikke have strandene for jer selv, til gengæld finder I nogle af de bedste resorts i verden her.

bryllupsrejse mauritius 4

Seychellerne

Seychellerne byder på maleriske tropiske landskab, og de berømte enorme granitsten, der pynter de hvide sandstrande og giver et spektulært naturoplevelse. Ud over fantastiske kystlinjer kan I opleve sjældne blomster og dyr, uberørte regnskove og en helt vidunderligt venligt lokalbefolkning. Der er ikke nær så mange turister på Seychellerne, så chancen for at få de hvide strande for jer selv er større. Strandene er som taget ud af en film, og hverken Maldiverne og Mauritius kan konkurrere med Seychellernes forførende tropiske strande og smukke natur. Her er mange lækre resorts, men de kommer ikke i nærheden af dem, I finder på Maldiverne.

Mauritius

Mauritius adskiller sig fra Seychellerne og Maldiverne i det det er én stor vulkanø og ikke et helt ørige. Her er derfor langt mere at udforske. De tropiske bjergtoppe fører ned til de azurblå laguner, der findes rundt omkring på øen. Med talrige luksuriøse resorts kan I sagtens finde resorts her, der kan matche Maldiverne. Strandene er ikke helt så forførende som på Maldiverne eller Seychellerne, men til gengæld så har I rige muligheder for at holde aktiv ferie. I kan tage på vandreture og udforske vandfald, spille golf og dyrke en række vandsport. Der er langt flere aktiviteter på Mauritius end på Maldiverne og Seychellerne.

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen?

Bryllupsfeber.dk har undet frem til de mest romantiske hoteller til en billig bryllupsrejse til Seychellerne. Det er ikke dyrt at flyve hertil, så det er hotellerne, der afgør hvor billig jeres bryllupsrejse bliver. Vælger I en lejlighed eller et værelse med køkken, sparer I endnu flere penge, for leveomkostningerne er meget lave på Seychellerne.

Nedenstående hoteller anbefales på grund af pris, anmeldelser, beliggenhed, faciliteter og stjerner. De er valgt, så den samlede pris for ferien naturligvis ikke overstiger 20.000 kr. inkl. fly for jer begge to. Det er naturligvis ikke de mest luksuriøse resorts på Seychellerne, men så må I tilbringe dagene på de paradisiske strande i stedet.

Nedenstående hoteller kan bookes på Hotels.com, men I kan også lede efter hoteller på Booking.com og Lowcostholidays.com – bruger I hotelsøgemaskinerne til at finde jeres hotel, er I garanteret de billigste priser og kan let sammenligne for at få det bedste tilbud.

**Priserne nedenfor er for en enkelt nat og er derfor højere end, hvis I booker flere nætter, hvor I opnår en samlet rabat..

Vil I gerne opgradere til en virkelig luksuriøs bryllupsrejse til Seychellerne, så har vi også lavet en guide med mere luksuriøse resorts på Seychellerne, hvor I holder jer under 50.000 kr.

Marble Villa, Mahe Island

billig bryllupsrejse seychellerneMarble Villa er en supercharmerende villa med fantastisk udsigt over det krystalklare hav. Villaen har 3 store lejligheder med jacuzzi og balkon. Her er stuepige, men ellers skal I selv sørge for resten. Personalet står dog klar til at hjælpe jer med at gøre jeres ophold fantastisk, og villaen får fremragende anmeldelser af tidligere gæster. Marble villa ligger nær golfbane og kun 5 minutter fra stranden. I skal gå et stykke vej for at komme hen til restauranter, men til gengæld så ligger villaen så skønt isoleret, at I virkelig føler, at det bare er jer to på denne paradisø.

Marble Villa koster 700 kr. per nat og kan bookes lige her på Hotels.com.

La Villa Therese, Mahe Island

billig bryllupsrejse seychellerne a

For 634 kr. per nat kan I bo på La Villa Therese. Ligesom Marble Villa er her tale om en villa og ikke et hotel. Her er seks lejligheder med eget køkken, så I selv kan tilberede lokale retter og nyde dem på balkonen i fred og ro. Villaen ligger tæt på markeder, by og strand og ligger i den mere rolige del af Mahe, hvilket betyder færre mennesker og større mulighed for at komme ind på livet af den gæstfrie lokalbefolkning. Her bor I sammen med de lokale. Det er en fantastisk mulighed for at opleve Seychellerne på en billig måde.

Find mere information om La Villa Therese og book den på Hotels.com

 

Daniella’s Bungalows, Mahe Island

billig bryllupsrejse seychellerneDaniella’s Bungalow’s  ligger i en smuk tropisk frodig have overfor en forførende hvid sandstrand, som I har for jer selv. Her er busstopsted lige ved villaen, og det populære Beau Vallon-område er kun en kort gåtur væk. Her er en skøn familiær atmosfære og ejeren gør meget ud af at få sine gæster til at føle sig velkomne. De store lejligheder har ikke eget køkken, men eftersom I bor tæt på det hele, er det heller ikke noget problem. Her bor I tæt på lokalbefolkningen, og I får et indblik i de lokales liv på en anden måde end hvis I bor på et af de store, luksuriøse resorts. Her er hyggeligt, intimt og afslappende, og I kan være fuldstændig jer selv.

En overnatning koster ca. 700 kr på Hotels.com

 

Hvad skal I lave på bryllupsrejsen?

Drømmer I om en bryllupsrejse, hvor alting står stille, hvor I intet skal nå og intet skal lave? Hvor I blot ligger i en hængekøje dagen lang, læser bøger, snakker, får drinks og nyder de vildeste solnedgange kun afbrudt af afslappende spabehandlinger? Så er en bryllupsrejse til Seychellerne lige jer. For her er ikke meget andet at lave. Det er hele essensen af sådan en bryllupsrejse. Afslappende, stille, meditativ, romantisk og vidunderlig.

I kan dog naturligvis snorkle, dykke og ikke mindst dyrke en masse vandsport. Det er næsten et must, når man er på Seychellerne. Hvis I vælger at bo på Mahe, så er her også et rigt natteliv. Men det primære formål med at tage på en bryllupsrejse til Seychellerne er at nyde naturen, de kridhvide strande, det turkisblå hav og hinanden.

billig bryllupsrejse seychellerne 7

Er det en bryllupsrejse for jer?

Seychellerne er ikke helt så overrendt som Maldiverne, så vil I på bryllupsrejse til en bounty ø, hvor I har de hvide sandstrande nogenlunde for jer selv og hvor her er en evig ro og skønhed og intet til at stresse jer, så er Seychellerne helt sikkert noget for jer. Her er så uendeligt smukt og fantastisk, at I får minder for livet fra den ultimative bryllupsrejse.

Der er en risiko for, at I kan ende med kede sig på disse paradisiske øer, hvis I ellers er meget aktive og har brug for at der sker noget helt tiden. Drømmen om fuldstændig afslappelse er ikke for alle. Vær derfor fuldstændig afklarede med om I virkelig er til lange dage på stranden – hvis I er, så venter Paradis forude.

Læs også om bryllupsrejse til Maldiverne og bryllupsrejse til Mauritius.

Hvad koster en bryllupsrejse til Seychellerne?

Priserne for fly er fundet ved hjælp af Skyscanner.dk, der gennemsøger alle flyselskaber og finder de billigste priser til jer. Let og overskueligt.

Bestil jeres hotel via Hotels.comBooking.com eller Lowcostholidays.dk. Hotelsøgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem disse websites and ved at kontakte hotellet direkte selv.

Mange hoteller tilbyder gratis transfer til og fra lufthavnen, og ellers kan I booke transport til og fra lufthavnen og jeres hotel gennem Hoppa, som sørger for transfer i stort set alle lande og byer.

Bryllupsrejse til Seychellerne i 8 nætter for to personer

Fly t/r til Mahe: 13.000 kr (Skyscanner.dk)
La Villa Therese: 8 nætter: 5.072 kr

I alt for to personer til Seychellerne: 18.072 kr.

I kan naturligvis altid gøre jeres bryllupsrejse billigere eller dyrere ved at vælge et andet hotel. Find dem på Hotels.com

NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din afrejsedato. 

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/billig-bryllupsrejse-til-seychellerne/