Print this Page

Billig bryllupsrejse til Spanien

Med mere end 8.000 km. kystlinje kan Spanien byde på tusindvis af lækre strande, lige fra bittesmå, stille klippefyldte bugter til store områder med gyldent sand og strandhoteller. Men faktisk rejser mange ikke kun til Spanien for de skønne strande og det varme badevejr – vin og tapas tiltrækker hvert år et væld af besøgende, og hvorfor ikke tage på vingårds-ferie i Spanien på jeres bryllupsrejse?

Spanien: Masser af solskin, strande, vin og tapas

Pragtfulde strande, et verdensberømt køkken, festivaler og højtider, liv i gaderne, berømte vine og tapas gør Spanien til et af Europas mest romantiske og skønne feriesteder. Skal bryllupsrejsen gå her til, så kan I frit vælge om det skal være med kulturel indhold, sandstrande eller måske vingårde. Èn ting I kan være sikker på, hvis I rejser fra forår til efterår, er i hvert fald fuld sol og masser af atmosfære.Billig bryllupsrejse Spanien

De mest populære steder at rejse hen i Spanien er naturligvis dér, hvor I også finder nogle af de bedste strande. Særligt den spanske sydkyst, Costa del Sol, er meget populær og er Spaniens mest populære område. Med sit milde klima og lækre sandstrande kommer besøgende for at slappe af og nyde de smukke nationalparker omkring Malaga.

Det er dog ikke kun nationalparkerne, strandene og de mange hoteller, folk kommer her for: her er mere end 50 golfbaner i området, og er det ikke noget for jer, så kan I tage på vandreture, ride solnedgangen i møde, shoppe i de fashionable butikker eller besøge de mange små maleriske landsbyer. De mest eksklusive resort finder I omkring Fuengirola, Torremolinos og Benalmadema.

Billig bryllupsrejse Spanien

Spanierne selv vælger den nordlige kyst, når de skal holde ferie. Her er det ikke nær så varmt som på Costa del Sol. Følger I i Spaniernes fodspor kan I holde jeres bryllupsrejse i Barcelona. Barcelona er romantikkernes storby. Gå hånd i hånd i de trange gyder i det gotiske kvarter Barri Gòtic og langs Rambla og videre til gamle Barceloneta og strandpromenaden. Her er et væld af seværdigheder, idylliske kvarterer, fantastiske restauranter og spisesteder, et livligt natteliv, lækre strande og en vidunderlig atmosfære. Den meget kunstneriske og bohemiske storby er en stor kontrast til det mere klassiske Madrid.

Barcelona er en af de mest besøgte byer i Europa. Men hvor mange storbyer i Europa kan også prale med surfing, kitesurfing, kajak, sejlads og adventuresport? Det er også i Barcelona, at I med udsigt til spektakulære monumenter og arkitektur kan nyde det catalanske køkken med skaldyr, grøntsager og olivenolie.

Billig bryllupsrejse Spanien

Eller hvad med at opleve den mere ukendte del af Spanien, nemlig Galicien, Asturien, Cantabrien og Baskerlandet, som ligger i den nordvestlige del? Disse områder har hver deres egen særprægede kultur og køkken. Nyd de lækre strande og de frodige landskaber, der ligner Schweiz mere end Spanien. Hovedstaden i Galicien er Santiago de Compostela, der er berømt for den traditionelle pilgrimsfærd ”Camino de Santiago” og religiøse traditioner og historie.

Spanien har 69 anerkendte vinområder. Så er I vinelskere, så skulle I måske kombinere jeres bryllupsrejse med besøg på vingårdene. Nord for Madrid ligger vinområdet Castilla León, der har meget at tilbyde. Lej en bil og kør rundt i området, hvor mange af vingårdene er gamle klostre eller slotte. I kan også vælge at køre sydvest for Madrid til Extremadura, hvor den romerske by Mérida og fuglereservatet Monfragüe er værd at udforske imellem besøgene til vingårdene. I kan også besøge La Rioja, det mest berømte vinområde i Spanien, som foruden sine fantastiske vine også er værd at besøge for sin mad og spektakulære landskaber.

Billig bryllupsrejse Spanien

Forår og efter er det bedste tidspunkt at tage på ferie i Spanien, medmindre I vil til Atlanterhavskysten (fra San Sebastian til A Coruna), hvor der er kraftige regnskyl i oktober og november. Om sommeren er der varmt, og særligt Sevilla og Madrid kan være helt uudholdelige. Barcelona har lidt køligere temperaturer end Madrid og Sevilla, så har I besluttet jer for en bryllupsrejse til Spanien i sommerferien, så er Barcelona og solkysten det bedste forslag. Om vinteren er Malaga et godt sted at tage hen, hvor temperaturerne ligger på omkring 17 grader.

Vær opmærksom på, at priserne stiger helt vanvittigt i august, hvor hollændere, franskmænd og tyskere rejser til Spanien for at holde ferie. Den overvældende mængde af turister i august kompliceres af at mange spaniere selv holder ferie i den periode, så mange restauranter og butikker er lukkede.

Billig bryllupsrejse Spanien

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen?

Det koster ikke særlig meget at rejse til Spanien, så jeres bryllupsrejse-budget vil udelukkende være til hotel og tapas. Så I kan roligt flotte jer og være kræsne, når I booker hotel. Vil I tilbringe hele ferien eller nogle dage i Barcelona, så find inspiration i vores Top 5 romantiske hoteller i Barcelona.

Vær opmærksom på at Spanien er meget populært om sommeren, og at de store hoteller hurtigt fyldes op af børnefamilier. Med 200 værelser kan der hurtigt blive meget larm, og I skal ikke forvente at finde plads ved poolen. Så gå så vidt muligt efter de små hoteller i højsæsonen.

Bryllupsfeber.dk har her fundet de bedste hoteller til jeres bryllupsrejse til Spanien som er romantiske og skønne, og som holder den samlede bryllupsrejse for jer begge to under 10.000 kr.

Nedenstående hoteller kan bookes på Hotels.com. I kan også finde jeres hotel på Booking.com og Lowcostholidays.com – bruger I hotelsøgemaskinerne til at finde jeres hotel, er I garanteret de billigste priser og kan let sammenligne for at få det bedste tilbud.

**Priserne nedenfor er for en enkelt nat og er derfor højere end, hvis I booker flere nætter. Den samlede pris kan I se helt nederst på siden.

Hotel Cerro de Hijar, Malaga

Bryllupsrejse SpanienHotel Cerro de Hijar ligger i bjergene omgivet af stilhed og ro – og nationalparken Sierra de las Nieves – kun 45 min. fra Marbella. Hotellet har 19 værelser, alle med balkon med udsigt over enten Guadalhorce-dalen eller bjergene. Slap af i den blomstrende gårdhave, i swimmingpoolen eller i spaen og nyd aftenerne med hjemmelavet mad og dejlig vin. Hotellet arrangerer rideture og udflugter, så har I lyst til at der skal ske noget, så er her rige muligheder. Book jer ind her, hvis I bare vil nyde det autentiske Spanien og hinanden.

En overnatning koster 580 kr. Læs mere.

Hotel Boutique Real Casona de las Amas, La Rioja

Bryllupsrejse SpanienOmgivet af nogle af de bedste vinmarker i Spanien og placeret på den vigtigste vinrute ligger dette superromantiske palæ fra det 17. århundrede. Den historiske atmosfære gennemsyrer alt på luksushotellet. og giver en mondæn,men afslappet fornemmelse. Ro, varme og høflighed er hotellets 3 værdier, og det kan mærkes. Hotellet har swimmingpool, spaområde, bibliotek, have og ikke mindst et loungeområde, hvor I kan nyde eftermiddagsteen eller en drink om aftenen. Hotellet tilbyder 4×4-ture, mountainbike, flyveture og andre typer ekstremsport.

En overnatning koster 650 kr og kan bookes her.

 

Hotel Casa Rosa, Malaga

Bryllupsrejse til SpanienI den hyggelige lille landsby Benalmadena Pueblo ved Malaga ligger Hotel Casa Rosa. Det lille familiedrevede hotel får nogle af de bedste anmeldelser i Malaga på grund af sin service, charme og atmosfære. Hotellet er kun 2-stjernet, men ikke desto mindre er I garanteret en behagelig og romantisk oplevelse.

En overnatning koster 250 kr. Læs mere.

 

 
I kan naturligvis altid opgradere jeres værelse til en luksussuite eller en bedre udsigt uanset hotelvalg, eller I kan vælge et andet hotel, der tiltaler jer mere. Vi anbefaler Lowcostholidays.com, Booking.com og Hotels.com at booke jeres hotel igennem, så I får den billigste pris.

Mange hoteller hjælper med transfer fra lufthavnen eller kan guide jer. I kan også booke transfer med Hoppa.com der kører til de fleste resorts og hoteller rundt om i verden. I Spanien er det let og billigt at leje en bil og køre rundt, hvilket de fleste vælger.

Hvad skal I lave på bryllupsrejsen?

Spaniens lange, sandstrande og hyggelige Middelhavsbugter er med rette berømte i hele Europa. At Spanien samtidig kan prale med over 300 solskinsdage om året, gør det hele endnu bedre. Vejret gør det oplagt at holde en badeferie eller bare nyde livet på de mange små spisesteder, hvor I kan nyde den verdenskendte vin og noget tapas.

Lokalbefolkningen er venlig og festlig, og de fleste spanske landsbyer har deres egne sommerfester, som I kan tage rundt og deltage i. Det er i Spanien at I finder nogle af de mest farverige og livlige festivaler. Deltag i den kendte Tomatino Festival i Bunol, Valencia Fireworks Festival eller måske La Feria de Malaga.

Hvis I er til historie, så er her rigeligt at se. Spanien emmer af historie. I kan endda se hulemalerier fra 15.000 til 8500 f.Kr. Der er mange monumenter fra det romerske imperium og rigeligt med middelalderbyer, slotte og borge fyldt med spændende historier og atmosfære.

bryllupsrejse til Spanien

Er det en bryllupsrejse for jer?

Spanien er et af de mest populære turistdestinationer i verden. Det er et stort og kulturelt mangfoldigt land, der kan prale med betagende panoramiske udsigter, en venlig lokalbefolkning, god mad, fine vine og masser af sol, hav og sand. Her er store moderne byer og små søvnige landsbyer, små hoteller og luksuriøse resorts. En bryllupsrejse til Spanien kan byde på vinture, historie, sandstrande, kultur og meget, meget mere. Her er så meget at se, nyde og opleve, og uanset jeres temperament, så vil I kunne få ferien lige som I ønsker.

Mange danskere vil ikke rejse til Spanien på grund af tyrefægtningen. I de senere år er der dog sket rigtig meget, og der er ingen grund til at lade den del ødelægge ferien. I den nordlige del af Spanien er tyrefægtning forbudt, og spanierne arbejder ihærdigt for at få gjort det ulovligt i den øvrige del af Spanien også. Så længe turisterne besøger arenaerne er det dog en hård kamp at overbevise det ansvarlige ministerium. Tyrefægtning er i dag nemlig ikke i særlig stor grad for spaniernes skyld, som faktisk tager afstand fra det, men primært for turisternes skyld.

Et alternativ til en bryllupsrejse til Spanien kan være en bryllupsrejse til Marokko, Malta eller Tyrkiet.

Hvad koster en bryllupsrejse til Spanien?

Flybilletter er fundet ved hjælp af Skyscanner.dk, som gennemsøger de forskellige flyselskabers pris, så I får et hurtigt og let overblik over de billigste flybilletter.

Bestil jeres hotel via hotelsøgemaskinerne, som Booking.com, Lowcostholidays.com og Hotels.com. Søgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem hotelsøgemaskinerne end ved at kontakte hotellet direkte selv.

Uanset hvilket hotel, I vælger, så skal I ikke bekymre jer om transport til og fra lufthavnen. Nogle hoteller har gratis transfer, men ellers booker i hoteltransfer via Hoppa.com

Bryllupsrejse til Spanien i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Malaga: 3.400,-
Hotel Casa Rosa, 8 nætter: 2.400,-

I alt for bryllupsrejse til Spanien for to personer: 5.800

 

NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din afrejsedato. 

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/billig-bryllupsrejse-til-spanien/