Print this Page

Billig bryllupsrejse til Thailand

Selvom I ønsker en billig bryllupsrejse, kan I stadig komme langt væk. Hvad med en billig bryllupsrejse til Thailand? Besøg Thailændernes eget foretrukne romantiske paradis Hua Hin, hvor barfodsluksus og oplevelser vil fuldende jeres romantiske bryllupsrejse eller udforsk den thailandske jungle ved Chiang Mai.

Thailand: Barfodsluksus til ingen penge

Thailand er luksus til ingen penge. Her får I fuld valuta for jeres bryllupsrejse, så er pengene små og drømmer I om en eksotisk og luksuriøs bryllupsrejse, så læs videre.

De fleste par, der tager på bryllupsrejse til Thailand vælger at tage til de mere populære strandsteder. Thailand er ved at blive mere og mere turistet, og de meget populære rejsemål kan nogle gange føles som én lang grisefest, hvor der ikke er meget thailandsk kultur tilbage. For en autentisk oplevelse, ægte eventyr og vidunderlig romantik anbefaler vi jer derfor at lade bryllupsrejsen til Thailand gå til Hua Hin eller Chiang Mai.

Billig bryllupsrejse thailand2

Når thailænderne tager på bryllupsrejse tager de til den lille fiskerby Hua Hin. Det synes vi også, at I skal. Den thailandske konge bor i Hua hin, og selvom det er en lille fiskerby, så er her absolut ikke dødt. Omend her er stille. Her finder I masser af romantiske hoteller, utallige fiskerestauranter på de små moler, et nattemarked, hvide sandstrande, butikker og et natteliv, som ikke byder på prostituerede.

Hua Hin er thailændernes ultimative romantiske sted i landet. Når først I ser den lille fiskerby, forstår I hvorfor. Den lange hvide sandstrand med de små rustikke fiskerbåde, den tropiske jungle, der omgiver byen og den fuldstændige ro og afslappethed får jer til at give jer fuldstændig hen. Området oser af gammeldags charme og luksuriøse resorts. I vil føle det som om, at I er de første, der har opdaget dette lille paradis i Thailand.

Billig bryllupsrejse thailand 3

Er I ikke så meget til sandstrande, men foretrækker junglelivet, så lad bryllupsrejsen gå nordpå til Chiang Mai. Chiang Mai er ved at blive et populært sted i takt med, at den sydlige del af Thailand oversvømmes af turister, men I har stadig mulighed for at finde de unikke gemmesteder rundt omkring. Byen er den andenstørste i Thailand og fungerer som en port ind til junglen for de mange turister, der hvert år tager hertil.

Billig bryllupsrejse thailand 4

Chiang Mai rummer både naturoplevelse og kultur. På trods af størrelsen er der i byens centrum en følelse af at være i en lille by. Byen har mange historiske templer og attraktioner, som er værd at udforske.

Kun en halv times kørsel fra Chiang Mai åbner sig en verden af grønne landskaber og bjerge, hvor eventyrerne venter på jer. Tag på trekkingture ud i junglen og oplev de mange små stammelandsbyer.

I bør også tage en tur ud til Wiang Kum Kam kun 5 km. fra Chiang Mai. Wiang Kum Kam er en gammel kongeby, der dateres tilbage til det 8. århundrede. Der er noget helt forunderligt smukt ved at stå i en jungle og forestille sig, hvordan de velbevarede ruiner engang var fyldt med liv. De smukke buddhistiske skulpturer og stentavler med gamle inskriptioner står stadig. Det tager tid at udforske hele området, så lej en cykel eller sæt god tid af til at gå rundt i området.

billig bryllupsrejse thailand 5

Man kan næsten ikke sige ferie i Thailand uden at sige elefanter. Lad være med at lokke jer af elefantridning, selvom det kan virke fristende. På trods af størrelsen er det ikke naturligt for elefanter at bære mennesker, og de opdrages med hård hånd og slag for at udholde turene. Når de ikke bærer rundt på turister, holdes de i korte kæder uden mulighed for at udleve deres naturlige behov. Nyd i stedet elefanterne i naturparken ”Elephant Nature Park” i Chiang Mai, hvor 30 elefanter reddet fra turistområderne lever et naturligt liv. Her kan I endda også få lov til at sove i parken omgivet af de store fascinerende dyr.

Uanset hvor I vælger at rejse hen, og hvad I vælger at lave, så er det svært ikke at finde romantik i Thailand. Det smukke tropiske paradis, hvor orkideerne blomstrer i overflod, junglen er frodig og strandene er kridhvide tiltaler alle brudepar i enhver afskygning. I finder kultur og templer, velbevarede ruiner, moderne byer og ikke mindst overstrømmende glæde fra den venlige lokalbefolkning.

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen?

I har råd til luksus i Thailand, så vi har fundet de mest luksuriøse og romantiske resorts til jer, der ikke koster meget. Og som tilmed får de bedste anmeldelser på nettet.

Nedenstående hoteller kan bookes på Hotels.com, men I kan også finde jeres hotel på Booking.com og Lowcostholidays.com – bruger I hotelsøgemaskinerne til at finde jeres hotel, er I garanteret de billigste priser og kan let sammenligne for at få det bedste tilbud.

Priserne nedenfor er for en enkelt nat og er derfor højere end, hvis I booker flere nætter. Den samlede pris kan I se helt nederst på siden.

Devasom Hua Hin Resort

bryllupsrejseDevasom Hua Hin Resort er et prisvindende lille luksus-resort, der ligger på en fredfyldt privat strand. Her falder I i søvn til lyden af bølger efter at have nydt jeres private spa-behandlinger og enestående middage. Med kun plads til 50 gæster er der en intim og personlig atmosfære over stedet, og personalet står klar til at imødekomme jeres mindste ønsker. Fra jeres balkon har I panoramaudsigt over havet, og her er så skønt, at I virkelig ikke ønsker at forlade resortet på noget tidspunkt.

For 1100 kr. per nat via Hotels.com kan I vælte jer i den vildeste luksus.

YaiYa Hua Hin

bryllupsrejseEr Devasom Hua Hin alligevel for dyrt, så kan I trøste jer med, at YaiYa Hua Hin kun koster 600 kr. per nat og er næsten lige så vidunderlig. YaiYa Hua Hin er en tropisk oase kun få meter fra stranden. Det bæredygtige resort byder på charme og frodig jungle. Når I trænger til at slappe af kan I nyde ægte thailandsk massage i spaområdet, eller I kan slappe af med drinks på stranden. I kan også vælge at deltage på yoga- og madlavningskurserne.

Book en overnatning på Hotels.com

 

Ping Nakara Boutique Hotel & Spa

bryllupsrejseI Chiang Mai skal I vælge Ping Nakara Boutique Hotel & Spa , hvis det er overdådig luksus til konger og dronninger, I drømmer om. For 1100 kr. per nat kan I bo på det intime og alligevel grandiose gamle hotel bygget i elegant kolonialstil. Her er ro, her er fredfyldt og her er luksus. I hotellets frodige tropiske have kan I nyde nogle af de bedste måltider, I nogensinde vil smage – kreeret af hotellets Le Cordon Bleu-kok. Selvsamme kok holder også gerne madlavningskurser.

Find jeres overnatning på Hotels.com

 

Narittaya Resort and Spa

bryllupsrejseNarittaya Resort and Spa er et prisvindende økologisk resort. Det ligger tilbagetrukket i rolige omgivelser i en oase af frodig buskads og urtehaver. Her kan I virkelig lade dagligdagens stress forsvinde og slappe af i de fredelige omgivelser. Resortet har meget fokus på at give jer et ophold, der er forfriskende for både krop og sjæl, og I kan derfor nyde godt af både spa, yoga, meditation og motion. Hvis I er til fuglesang, ro, duften af nyslået græs og en bæredygtig og holistisk livsstil, så vil I elske dette resort.

En overnatning koster 600 kr. per nat på Hotels.com

 

I kan naturligvis altid opgradere jeres værelse til en luksussuite eller en bedre udsigt uanset hotelvalg, eller I kan vælge et andet hotel, der tiltaler jer mere. Vi anbefaler Lowcostholidays.com, Booking.com og Hotels.com at booke jeres hotel igennem, så I får den billigste pris.

Hvad kan I lave på bryllupsrejsen?

Hvad kan I ikke lave på jeres bryllupsrejse til Thailand? Mulighederne er uendelige. Thailand er velsignet med en mangfoldighed, man aldrig bliver tæt af. Det gamle mystiske land byder på templer og gamle velbevarede ruiner, I kan udforske. I kan tilbringe dagene på de smukkeste hvide sandstrande og bare nyde hinanden, eller I kan tage på ture ud i junglen.

I må heller ikke glemme at tage del i de mange spa-behandlinger. Her er råd til det, og en ægte bryllupsrejse bør indeholde massage og ansigtsbehandlinger for virkelig at få jer ned i gear fra dag 1. Mange steder er der også madlavningskurser, I kan deltage i. Lær jer nogle bestemte retter og lav dem sammen hvert år på jeres bryllupsdag som evig minde om den mest fantastiske bryllupsrejse.

billig bryllupsrejse thailand 7

Er det en bryllupsrejse for jer?

Thailand tiltaler stort set alle. I kan ikke vælge forkert, hvis I vælger en bryllupsrejse til Thailand. I vælger selv om I vil sydpå til turisterne, nordpå til junglen eller østpå til Thailændernes foretrukne romantiske område, Hua Hin. Her er noget for enhver smag, så uanset om I vil se på templer, ligge på stranden, shoppe eller på eventyr, så finder I det i Thailand.

Hvad koster en bryllupsrejse til Thailand?

Priserne for fly er fundet ved hjælp af Skyscanner.dk, der gennemsøger alle flyselskaber og finder de billigste priser til jer. Let og overskueligt.

Bestil jeres hotel via hotelsøgemaskinerne, som Booking.com, Lowcostholidays.com og Hotels.com. Søgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem hotelsøgemaskinerne end ved at kontakte hotellet direkte selv.

Mange hoteller tilbyder gratis transfer til og fra lufthavnen, og ellers kan I booke transport til og fra lufthavnen og jeres hotel gennem hoppa.com, som sørger for transfer i stort set alle lande og byer.

Hvis I ikke selv vil arrangere jeres bryllupsrejse, kan I booke en pakkerejse gennem www.bravotours.dk til Thailand, som har nogle af markedets billigste ferierejser hertil.

Bryllupsrejse til Hua Hin i 8 nætter for to personer

Fly t/r til Bangkok: 8.000,- (Skyscanner.dk)
YaiYa Hua Hin, 8 nætter: 4.000

I alt vil bryllupsrejsen koste jer 12.000,-

Bryllupsrejse til Chiang Mai i 8 nætter for 2 personer

Fly t/r til Chiang Mai: 14.500,- (Skyscanner.dk)
Narittaya Resort and Spa, 8 nætter: 3.200,-

I alt vil bryllupsrejsen koste jer 17.800,-


NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din afrejsedato.

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/billig-bryllupsrejse-til-thailand/