Print this Page

Billig bryllupsrejse til USA

Hvad kan være mere romantisk end en bryllupsrejse ud i det blå, med de åbne vidder og uendelig frihed foran jer? Tag på roadtrip i USA på jeres bryllupsrejse og oplev det bedste af USA.

USA: Bryllupsrejse med vind i håret

USA byder på en lang række fantastiske områder, der er som skabt til romantiske road trips. Det hele afhænger af, hvad I ønsker at opleve, og hvor meget tid I har sat af til jeres bryllupsrejse. Uanset hvad, så er et road trip den bedste måde at opleve USA på, og de charmerende små lokalsamfund, de særprægede seværdigheder og det utroligt smukke landskab og natur.

I kan sagtens arrangere jeres bryllupsrejse til USA selv. Få inspiration her til den perfekte bryllupsrejse på landevejene. bryllupsrejse usa

Den mest populære rute, som også tiltrækker mange brudepar, er ruten mellem San Francisco og Los Angeles. Ruten tager ikke mange dage at køre, men giv jer god tid, ophold jer i nogle af de små byer på vejen, lav en afstikker i nogle dage til Yosemite og indsnus duften af frihed og endeløse dage, hvor I bestemmer farten i jeres liv. Stop op i Malibu og nyd de smukke strande og se surfere ride på bølgerne, kør lidt videre og stop så i Santa Barbara, hvorfra I kan tage på hvalsafari eller besøgen nogle af de fantastiske vingårde, der er i området. Tag til Big Sur, hvor den vilde og skønne natur vil tage luften fra jer.

billig bryllupsrejse usa

For at fuldende denne bryllupsrejse kan I parkere bilen i Los Angeles og derfra flyve til Hawaii for at nyde de sidste dage sammen på hvide sandstrande under palmerne. Med de smukke og lokkende sandstrande, det varme krystalblå hav, Aloha-atmosfæren, og de frodige jungler, der indrammes af vulkaner er Hawaii noget helt for sig selv. Her er romantisk uanset, hvor I vender blikket.

Find billige flybilletter fra Los Angeles til Hawaii via Skyscanner.dk. Det koster ca. 2000 kr. for en returbillet.

Hvis østkysten virker mere tiltalende, så tag en tur på den åbne landevej til Cape Cod. Her finder I maleriske badebyer, skøn natur og masser af flotte strækninger langs kysten. Eller hvad med et road trip til sydstaterne? Kør fra Great Smoky Mountains National Park i Tennessee til Shenandoah National Park i Virgina. Giv jer god tid til at opleve den helt specielle stemning og atmosfære, som I kun finder i sydstaterne.

billig bryllupsrejse usa

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen?

Det er svært at komme med forslag til hoteller og moteller til et road trip i USA, hvor kun I kender ruten.

Bryllupsfeber.dk anbefaler jer at booke jeres overnatninger via Lowcostholidays.dk, eller Hotels.com – hotelsøgemaskinerne finder de billigste priser på hoteller og moteller og sparer jer for tid med at køre mellem hoteller og spørge til ledige værelser. I skal heller ikke forhandle om prisen, da søgemaskinerne helt automatisk skaffer jer den bedst mulige pris.

Vi har dog enkelte forslag, hvis I tager på road trip til Californien.

billig bryllupsrejse usaInn San Francisco er et charmerende gammelt hotel beliggende centralt i San Francisco. Hotellet er indrettet efter victoriansk stil fyldt med intim og gammeldags charme. Her er virkelig gjort noget ud af indretningen, så I ikke føler, at I er på et hotel. I kan slappe af på tagterrassen eller i den smukke gårdhave. Der er kun 21 værelser, og derfor kan I også virkelig mærke den personlige og venlige atmosfære fra personalet, som personificerer den berømte amerikansk gæstfrihed.

Hotellet bookes lige her på Hotels.com

 

billig bryllupsrejse usaI Los Angeles må og skal I bo på Ayres Hotel Manhattan Beach LAX. Dette utrolig smukke gamle hotel byder på al den luksus og afslappethed, som en bryllupsrejse skal byde på – også selvom man er på road trip. Her er I omgivet af den smukke californiske natur og kan slappe af efter en lang køretur i boblebad eller karbad. Værelserne er overdådigt indrettet og her er lagt vægt på en Old World stil. Gå ture i den frodige have, slap af i den fredfyldte gårdhave eller nyd det kreative californiske køkken i restauranten.

Det bedste tilbud på en overnatning kan I finde her.

Hvad skal I lave på bryllupsrejsen?

I har uendelige muligheder uanset hvilke stater, I vælger at tilbringe jeres bryllupsrejse i. Tag endelig nogle afstikkere fra de store veje, så I kommer ud og oplever det ægte USA. Gå rundt i de små byer, hils på de lokale og spis jeres frokost på den lokale diner. Tag ud til alle de mærkelige og kitchede seværdigheder – det er disse oplevelser, der skaber varige minder.

Holder I jer til kysterne, så skal I selvfølgelig også give jer tid til at solbade på stranden, opleve de mange surfere eller se sæler, hvaler og søelefanter (afhængigt af hvor turen går til). Som altid er det meget bedre at opleve dyrene i deres naturlige miljø, og med de mange kritiske historier, der er dukket op omkring Sea World, vil det være en god idé at nyde dyrene i naturen i stedet. I risikerer også at havne i voldsomme demonstrationer ved Sea World, hvis I tager derhen.

Er det en bryllupsrejse for jer?

Hvis I kan lide friheden og selv at bestemme hvad morgendagen byder på, så er dette den helt perfekte bryllupsrejse. I bestemmer farten og destinationen. I bestemmer, om det skal være byferie eller badeferie, om det skal være trekking i natur, eller besøg i støvede, sovende lokalsamfund. I Guds eget land kan I få det hele.

Fordelen ved en bryllupsrejse til USA er naturligvis også sproget. Det gør det let for jer selv at arrangere jeres bryllupsrejse, og I vil ikke opleve at stå alene med et problem, som kulturelle forskelle eller sproget gør det svært for jer at løse.

billig bryllupsrejse usa

Hvad koster en bryllupsrejse som road trip i USA?

Find billige flybilletter til USA via Skyscanner.dk, der gennemsøger alle flyselskaber og finder de billigste priser til jer. Let og overskueligt.

Hoteller kan I finde på Hotels.com og Lowcostholidays.com, der er den største søgedatabase for hoteller. Hotels.com samarbejder med hotellerne og kan derfor tilbyde priser langt under hvad I kan få, hvis I booker direkte gennem hotellet.

Priseksempel for to personer på South Pacific Road trip

Fly t/r San Francisco: 14.000 kr (Skyscanner.dk)
Leje af bil i 10 dage, 4.000 kr. (Budget.com)

I alt for bryllupsrejse som road trip for 2 personer: 18.000 kr.

Dertil kommer naturligvis benzin og overnatninger. I vil dog ikke have noget problem med at finde billig overnatning, der stadig er passende for en romantisk bryllupsrejse.

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/billig-bryllupsrejse-til-usa/