Print this Page

Billig bryllupsrejse til Vietnam

Vietnam har måske en dyster historie og har længe været præget af det, men landet er ved at blomstre op til en attraktivt turistdestination. Her finder I frodige rismarker, sandstrande, smukke pagoder, skønne jungler, en venlig befolkning og en spændende historie. En bryllupsrejse til Vietnam kan gøres ganske billig og for langt under 20.000 kr. for jer begge to.

Vietnam: Indokina med charme og historie

billig bryllupsrejse til vietnam

En bryllupsrejse til Vietnam byder på rigtig meget. Her er fascinerende byer med en rig kulturarv, små idylliske fiskerlandsbyer, endeløse sandstrande, grønne rismarker, farverige templer, dramatiske bjerge med isolerede stammebefolkninger, og en lokalt køkken, som tiltaler de fleste. Med sin utrolig varierede natur, den fængslende historie og den varme og venlige lokalbefolkning, har Vietnam en evne til at charmere sig ind på turisterne.

Vietnam har i de senere år fået en del luksuriøse og charmerende hoteller, hvor I kan nyde den ultimative romantiske ferie i luksuriøse omgivelser. Hvis I ikke er til backpacking og snuskede hoteller, så skal I derfor ikke være bekymrede for her er rigeligt med gode hoteller. Og er I til de helt billige hoteller, så er der også stadig mange af dem.

billig bryllupsrejse til vietnam

De fleste turister besøger Hanoi og Ho Chi Minh City. Intet kan forberede jer på Ho Chi Minh City og dets kaos. Der er ikke meget charme over Ho Chi Minh, så brug tiden bedre på at besøge smukke Hanoi, der er fyldt med ro og romantik, medmindre I vælger at begive jer ud i landet med det samme for at opleve det ægte Vietnam med dets landmænd, der pløjer rismarkerne med håndkraft og vandbøfler.

I må ikke gå glip af et krydstogt på Ha Long Bay – De faldende dragers bugt – som er et af højdepunkterne i Vietnam. Mere end 2.000 kalkstensklipper, som i millioner ar år er blevet skåret i af vandet, pryder bugten med huler og unikke formationer. Bugten er mystisk og storslået, og det imponerende syn har også puttet bugten på UNESCO World Heritage-listen. Lokalbefolkningen har i århundreder fisket omkring klipperne og bor stadig i bugten på flydende fiskerlandsbyer. Det er meget let at finde ture herud til fra Hanoi eller Halong City, men spørg på hotellet efter de bedste ture, da priserne varierer meget.

Hvis I har tid til det, bør I tilbringe en enkelt nat på Cat Ba Island (Find et hotel på Hotels.com), som er den største ø i bugten.

billig bryllupsrejse til vietnam

Når I er på bryllupsrejse i Vietnam er det et must at besøge byen Dalat, også kaldet ”The City of Love” eller “Le Petit Paris”. Dalat er en luksuriøs oase for både vietnamesere og turister, der kommer for at spille golf, besøge smukke templer, beundre de skønne omgivelser og bare nyde byens bryllups-atmosfære. Det er nemlig her, at de vietnamesiske brudepar rejser til for at blive gift eller holde bryllupsrejse.

Den maleriske by er en blanding af idylliske bjergskråninger, vandfald, koloniale palæer samt fredfyldte pagoder, og I kan virkelig mærke, at I her er langt væk storbyerne. Flere af de lokale naturskønne pletter er overtaget af kitchede turistaktiviteter dedikeret til brudeparrene, hvilket måske er skæmmende, men absolut er en del af oplevelsen. Uden for byen bor her flere etniske stammer, som Lat og Koho, og I kan besøge landsbyerne på en række ture.

billig bryllupsrejse til vietnam

For at opleve det bedste af Vietnam skal I besøge Phu Quoc-øen. Dette fredelige tropiske paradis er omgivet af varmt turkisblåt hav 50 km fra det vietnamesiske fastland og 50 minutters flyvning fra Ho Chi Minh City. Phu Quoc er kendt for sine fantastiske strande, uberørt natur, afslappede atmosfære, venlige lokalbefolkning og fantastisk dykning og snorkling.

Det meste af øen er udlagt til nationalpark og havreservat, så her vil I vælte jer i smukke naturoplevelser. Her er en række restauranter og hoteller og en masse spændende aktiviteter at kaste jer ud i. Det koster ca. 30 dollars at flyve hertil med Vietnam Airlines eller Jetstar. I kan vælge at bo her på hele bryllupsrejsen, hvis I udelukkende drømmer om dovne, lange dage på stranden omgivet af noget af det smukkeste natur i verden.

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen?

Bryllupsfeber.dk har her fundet frem til de mest romantiske hoteller til en billig bryllupsrejse i Vietnam. Forslagene er baseret på beliggenhed, stjerner, anmeldelser på nettet, pris og hotellets og værelsernes faciliteter, der skal matche en dejlig bryllupsrejse.

Nedenstående hoteller kan bookes på Hotels.com, men I kan også lede efter hoteller på Booking.com og Lowcostholidays.com – bruger I hotelsøgemaskinerne til at finde jeres hotel, er I garanteret de billigste priser og kan let sammenligne for at få det bedste tilbud.

**Priserne nedenfor er for en enkelt nat og er derfor højere end, hvis I booker flere nætter, hvor I opnår rabat. Den samlede pris kan I se helt nederst på siden.

Mange hoteller tilbyder gratis transfer til og fra lufthavnen, og ellers kan I booke transport til og fra lufthavnen og jeres hotel gennem Hoppa, som sørger for transfer i stort set alle lande og byer.

Vinpearl Resort Nha Trang

vietnam 1Vinpearl Resort Nha Trang ligger på en lille idyllisk ø i en af verden smukkeste bugter (Nha Trang Bay). Det kan ikke blive meget mere romantisk end her. Det 5-stjernede hotel anses for et af de bedste i Vietnam og kaldes også for ”Det tropiske paradis”. I kan kaste jer i bølgerne på den smukke sandstrand eller svømme i Sydøstasiens største swimmingpool. Skal I forkæle hinanden så slap af til en række skønhedsbehandlinger eller nyd et godt vietnamesisk måltid i hotellets luksuriøse restauranter.

Book en overnatning for 1628 pr nat via Hotels.com

La Veranda Resort Phu Quoc

vietnam 2La Veranda Resort Phu Quoc ligger på den fantastisk smukke ø Phu Quoc Island. Hotellet er bygget i fransk kolonistil og ligger i en tropisk have ud til stranden og kan prale af store terrasser med vidunderlig udsigt, som vil gøre jeres bryllupsrejse perfekt. Her er 70 værelser, to restauranter, en loungebar, spaområde og naturligvis uspoleret natur med bakker, skove, hvide sandstrande og turkisblåt hav, der opfordrer til dykning. Her er I meget langt væk fra stress og jag, og det er det helt perfekte hotel for en bryllupsrejse, der skal være romantisk og afslappende.

En overnatning koster 1580 kr. hos Hotels.com. Book lige her.

 

Splendid Star Grand Hotel

vietnam 3I den helt anden ende af prislejet ligger Splendid Star Grand Hotel. I en af de roligste gader i den gamle bydel i Hanoi finder I dette moderne hotel. Hotellet ligger kun få skridt fra Hoan Kiem-søen og nogle af de mest berømte seværdigheder og spændende restauranter. Værelserne har lydsikre glas, så I er sikre på at få en god nats søvn, selvom I bor midt i den travle storby. Hotellet er en skøn oase at komme hjem til efter alle de mange indtryk, I får i løbet af dagen i Hanoi.

Tilbring en nat for kun 250 kr. via Hotels.com

 

I kan naturligvis altid opgradere jeres værelse til en luksussuite eller en bedre udsigt uanset hotelvalg, eller I kan vælge et andet hotel, der tiltaler jer mere.

Vi anbefaler Lowcostholidays.com, Booking.com og Hotels.com at booke jeres hotel igennem, så I får den billigste pris.

Hvad skal I lave på bryllupsrejsen?

I kan ikke undgå at støde ind i minder fra Vietnam-krigen, og de fleste turister kommer også for at udforske mange af disse seværdigheder og steder. Ca. 40 km. nordvest fra Ho Chi Minh City ligger Cu Chi-tunnelerne, som er et enormt netværk af underjordiske tunneler. Tunnelerne blev brugt af Viet Cong guerillaer under Vietnamkrigen og er i dag en populær turistattraktion. Den slags seværdigheder og steder er der rigtig mange af i Vietnam, som absolut er værd at besøge for at forstå landets dystre historie.billig bryllupsrejse til vietnam

Af mere fredfyldt karakter er der Mekong Deltaen, der ligger i det sydlige Vietnam. Det er et frodigt område og her ligger halvdelen af al Vietnams landbrugsproduktion. Floderne har været omdrejningspunktet for befolkningen i århundrede, og mange af landsbyerne er kun tilgængelige via flod. Det er en spændende oplevelse at sejle rundt på Mekong-floden og opleve de små landsbyer.

Er det en bryllupsrejse for jer?

Vietnam har rigtig meget at byde på, men I skal være historisk og kulturelt interesserede for at få det meste ud af Vietnam. Vietnam er stadig ikke særlig turistet, og derfor kræver det noget af jer at komme rundt og finde seværdighederne. Til gengæld får I en rejse til et land, der endnu ikke er invaderet af turister. Hvis I derimod elsker at udforske nye lande og opleve en kultur, og ikke har forventninger om luksus og god service, så er Vietnam ikke bare en billig bryllupsrejse, men en rigtig spændende bryllupsrejse.

Hvis I mest af alt ønsker en fredfyldt og eksotisk bryllupsrejse uden krigsminder og fattigdom, så er Bali eller Thailand måske bedre alternativer, selvom I altid kan tilbringe hele bryllupsrejsen på paradisøen Phu Quoc.

billig bryllupsrejse til vietnam

Hvad koster en bryllupsrejse til Vietnam?

Flybilletter er fundet ved hjælp af Skyscanner.dk.

Bestil jeres hotel via hotelsøgemaskinerne, som Hotels.comBooking.com og Lowcostholidays.com. Søgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem hotelsøgemaskinerne end ved at kontakte hotellet direkte selv.

Uanset hvilket hotel, I vælger, så skal I ikke bekymre jer om transport til og fra lufthavnen. Nogle hoteller har gratis transfer, men ellers booker i hoteltransfer via Hoppa.com

Bryllupsrejse til Vietnam i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Hanoi: 8.400,- (Skyscanner.dk)
Splendid Star Grand Hotel, 8 nætter: 1.500,-

I alt for bryllupsrejse til Vietnam for to personer: 9.900

 

Fly t/r for to personer til Ho Chin Minhn: 9.000,- (Skyscanner.dk)
Fly til Phu Quoc: 150,-
La Veranda Resort Phu Quoc, 8 nætter: 11.900,-

I alt for bryllupsrejse til Phu Quoc, Vietnam for to personer: 21.050

 

NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din afrejsedato. 

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/billig-bryllupsrejse-til-vietnam/