Print this Page

Bryllupsrejse til Maldiverne

Maldiverne er muligvis det mest romantiske ørige på jorden med palmerige øer, perlehvide strande, krystalklart varmt hav og små private ferievillaer spredt ud over øerne og i vandet. Mange af de små øer på Maldiverne er omdannet til luksusresorts, hvor hver eneste lille drøm I måtte have kan blive opfyldt, og hvor romantikken er i højsæde. Dette er en rigtig ægte luksus bryllupsrejse!

Maldiverne: Et paradis for brudepar

Det er ikke for ingenting, at Maldiverne kaldes for bryllupsrejse-øriget. Det er et af de mest populære mål for bryllupsrejser. Og med god grund. I kommer ikke nærmere Paradis.

bryllupsrejse til maldiverne

Maldiverne er en bryllupsrejse for jer, der ikke vil spare på noget. Som vil opleve det vildeste krystalklare vand, hvide strande og palmer som på postkort, og hvor tiden står fuldstændig stille. Her er intet I skal nå. Ingen stress, ingen jag. Ingen seværdigheder I skal se. Ingen byer I skal shoppe i. I skal bare nyde hinanden og det lille paradis.

Selvom det er svært ikke at finde et resort på Maldiverne, der er ikke alt andet mindre end fantastisk, søg sørg alligevel for kun at indkvartere jer på børnefrie resorts. I vil være taknemmelige for det gode råd, når de opfriskende svømmeture i et hav, hvis lige I aldrig vil opleve, ikke afbrydes af larmende børn. Der er nemlig en salig ro over Maldiverne fra I står op til I går i seng, og I skal gøre alt for at værne om den oplevelse.

Når I ankommer til jeres valgte ø-resort vil I helt sikkert blive mødt af personalet med en traditionel velkomstsang og få serveret en dejlig kop kokosis. Husk at smide skoene, så snart I ankommer – I vil ikke komme til at bruge dem resten af ferien! Hop i badetøjet og sæt kursen mod jeres egen private bungalow og nyd havet direkte fra verandaen eller fra strandkanten.

bryllupsrejse maldiverne

For den ultimative romantiske aften i Maldiverne bør I nyde en intim middag på stranden og nyde solnedgangens flammende pink og orange maleri på himlen. Bagefter kan I slappe af med cocktails i stearinlysets skær og nyde den fantastiske barfodede lyksalighed og snakke om de ekstraordinære snorkeltur I tog sammen tidligere på dagen. Dét er Maldiverne.

Maldiverne med sin smukke tropiske natur og fuldstændige ro er perfekt til brudeparret, der ønsker en bryllupsrejse, hvor tiden står absolut stille og intet kan forstyrre jer. Intet andet sted giver jer sådan en mulighed for bare at slappe af og nyde hinanden i de mest romantiske omgivelser.

bryllupsrejse til maldiverneMaldiverne, Seychellerne eller Mauritius?

Rigtig mange brudepar drømmer om disse bountyøer som destination for deres bryllupsrejse. Og vi forstår godt hvorfor! De 3 paradisdestinationer har meget tilfælles og nævnes derfor oftest i flænge, men er alligevel meget forskellige.

Vi giver derfor et hurtigt overblik over forskellene på Maldiverne, Seychellerne og Mauritius her.

Maldiverne

I skal rejse til Maldiverne, hvis I drømmer om en bryllupsrejse, hvor dage på stranden kombineres med restauranter, vandsport og spa. Hvert resort ligger på sin egen ø, så muligheden for at udforske kultur og lokalbefolkning er begrænset. Maldiverne er et meget populært sted at rejse hen på brylluprejse, og I vil derfor oftest ikke have strandene for jer selv, til gengæld finder I nogle af de bedste resorts i verden her.

Seychellerne

Seychellerne byder på maleriske tropiske landskab, og de berømte enorme granitsten, der pynter de hvide sandstrande og giver et spektulært naturoplevelse. Ud over fantastiske kystlinjer kan I opleve sjældne blomster og dyr, uberørte regnskove og en helt vidunderligt venligt lokalbefolkning. Der er ikke nær så mange turister på Seychellerne, så chancen for at få de hvide strande for jer selv er større. Strandene er som taget ud af en film, og hverken Maldiverne og Mauritius kan konkurrere med Seychellernes forførende tropiske strande og smukke natur. Her er mange lækre resorts, men de kommer ikke i nærheden af dem, I finder på Maldiverne.

Mauritus

Mauritius adskiller sig fra Seychellerne og Maldiverne i det det er én stor vulkanø og ikke et helt ørige. Her er derfor langt mere at udforske. De tropiske bjergtoppe fører ned til de azurblå laguner, der findes rundt omkring på øen. Med talrige luksuriøse resorts kan I sagtens finde resorts her, der kan matche Maldiverne. Strandene er ikke helt så forførende som på Maldiverne eller Seychellerne, men til gengæld så har I rige muligheder for at holde aktiv ferie. I kan tage på vandreture og udforske vandfald, spille golf og dyrke en række vandsport. Der er langt flere aktiviteter på Mauritius end på Maldiverne og Seychellerne.

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen?

Det er meget vigtigt at I vælger det helt rigtige resort på Maldiverne. I kommer til at tilbringe det meste af jeres tid hér, så det skal også føles som det rigtige paradis for jer. Det er dyrt at fragte fødevarer til Maldiverne, og derfor kan udvalget af retter være meget begrænset, hvis I ikke bor på de 5-stjernede resorts.

En bryllupsrejse til Maldiverne kan gøres både billig og eksklusiv ud fra valget af resort – jeres bryllupsrejse kan koste fra 25.000 kr og opefter (for to personer, inkl fly og resort), hvis I selv booker jeres rejse.

Vi har her fundet en række forskellige skønne og romantiske resorts med de bedste anmeldelser. Nedenstående hoteller kan bookes på Hotels.comBooking.com og Lowcostholidays.com – bruger I hotelsøgemaskinerne til at finde jeres hotel, er I garanteret de billigste priser og kan let sammenligne for at få det bedste tilbud.

**Priserne nedenfor er for en enkelt nat og er derfor højere end, hvis I booker flere nætter, hvor I opnår rabat. Den samlede pris kan I se helt nederst på siden.

Dhiggiri SeaClub All Inclusive

bryllupsrejse maldiverneDet lille Dhiggiri SeaClub All Inclusive resort henvender sig primært til italienske brudepar, så her kan I tale sammen fuldstændig uforstyrret. Inklusiv i prisen får I aktiviteter, udflugter, alle måltider samt drikkevarer. Hytterne er ikke så eksklusive som på nogle af de andre øer, men det er alligevel ikke indenfor, at I skal tilbringe tiden. Det er en lille ø, så her er ikke så mange private områder, men øen har uberørte dykkersteder i nærheden og et koralrev kun få meter fra stranden, hvor I kan snorkle.

En enkelt overnatning koster 1200 kr. Book den på Hotels.com

Cocoa Island by COMO

bryllupsrejse maldiverneHotellet er indbegrebet af bryllupsrejse til Maldiverne. Her får I alt det rejsekataloger og billeder lover. Prisen er dog også derefter. Hytterne er luksuriøse. Her er kun 33 hytter på øen, der står i vandet så I kan hoppe direkte ud i den turkisblå lagune fra jeres soveværelse. Her får I smukke hvide sandstrande og afslappet luksus, der omfatter wellness-behandlinger, lokale retter og dykning i verdensklasse. Selvfølgelig er her også en restaurant under vandet, hvor I kan nyde jeres middag med udsigt til det fascinerende fiskeliv.

En overnatning koster 8.900 kr. på Hotels.com

Velassaru Maldives

bryllupsrejse maldiverne

Velassaru Maldives er et af de større resorts. Her finder I moderne hytter med tropisk atmosfære. Øen er måske ikke så intim, til gengæld har I rigeligt at give jer til. Resortet har 5 restauranter, to strandbarer og et helt fantastisk chill-out område. Tag del i den brede vifte af vand- og adventureaktiviteter, eller slap af med bådture og yoga på stranden. I kan også bruge dagevis på at udforske de smukke koralrev, som ligger lige ved resortet.

Her kan I overnatte for 4.000 kr. per nat via Hotels.com

 

I kan naturligvis altid opgradere jeres værelse til en luksussuite eller en bedre udsigt uanset hotelvalg, eller I kan vælge et andet hotel, der tiltaler jer mere. Vi anbefaler Lowcostholidays.com, Booking.com og Hotels.com at booke jeres hotel igennem, så I får den billigste pris.

Hvad skal I lave på bryllupsrejsen?

Intet. I skal lave absolut intet på Maldiverne. I skal nyde hinanden, I skal gå romantiske ture langs stranden ved solnedgang, I skal drikke pinapple shakes og spise banana pancakes om morgenen under en palme på den hvide strand, og I skal falde ind i en ro, I ikke troede I havde i jer.

Har I brug for lidt mere action, så kan I snorkle og dykke. I kan dyrke forskellige typer vandsport og I kan tage på ture ud til de andre øer.

bryllupsrejse til maldiverne

Er det en bryllupsrejse for jer?

En bryllupsrejse til Maldiverne er til brudeparret som bare vil dase på de hvide strande og nyde hinanden. Er I typerne, der bliver rastløse efter et par dage på stranden, så er Maldiverne ikke for jer! Der er ikke meget at lave på Maldiverne andet end at snorkle, nyde hinanden og de smukke omgivelser. Vælg derfor kun Maldiverne, hvis I drømmer om fuldstændig fred og ro. Det finder I til gengæld også her, og længes I efter bounty strande og smide sko, stramt tøj, ure og mobiler langt væk, så er dette bryllupsrejsen for jer.

Hvis I gerne vil opleve bounty-øer som på Maldiverne, men foretrækker at bo mere ugeneret og ikke med så mange andre brudepar, så skal I overveje Mauritius eller Seychellerne. En bryllupsrejse til Seychellerne kan gøres langt billigere end en bryllupsrejse til Maldiverne – se vores forslag til en billig bryllupsrejse til Seychellerne.

bryllupsrejse til maldiverne

Hvad koster en bryllupsrejse til Maldiverne

Flybilletter er fundet ved hjælp af Skyscanner.dk, som gennemsøger de forskellige flyselskabers pris, så I får et hurtigt og let overblik over de billigste flybilletter.

Bestil jeres hotel via hotelsøgemaskinerne, som Booking.com, Lowcostholidays.com og Hotels.com. Søgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem hotelsøgemaskinerne end ved at kontakte hotellet direkte selv.

Uanset hvilket hotel, I vælger, så skal I ikke bekymre jer om transport til og fra lufthavnen. Nogle hoteller har gratis transfer, men ellers booker i hoteltransfer via Hoppa.com

Bryllupsrejse til Maldiverne i 8 nætter for to personer

Fly t/r til Male: 10.800 kr. (Skyscanner.dk)
Dhiggiri SeaClub All Inclusive, 8 nætter: 9.600 kr.

I alt for en bryllupsrejse til Maldiverne: 20.400 kr.

 

NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din afrejsedato. 

 

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/bryllupsrejse-til-maldiverne/