Print this Page

Bryllupsrejse til Mauritius

Med sine smukke sandstrande og varme azurblå laguner, venlige befolkning, frodig vegetation og de vidunderlige resorts, er Mauritius det helt rigtige sted for en bryllupsrejse. Tag på bryllupsrejse til Mauritius, hvis I vil langt væk fra hverdagen, men ikke kun drømmer om hvide strandstrande.

Mauritius: Paradisøen hvor I aldrig vil kede jer

Mauritius er en tropisk ø beliggende i det sydvestlige Indiske Ocean cirka 2000 km fra det nærmeste punkt på den afrikanske kyst. Mauritius er en vulkanø omgivet af koralrev, hvilket gør øen til et paradis for jer, der elsker at snorkle eller dykke. I det hele taget er her rige muligheder for at være aktive. I kan vandre op i bjergene, ride langs strandene, spille golf og ikke mindst dyrke vandsport, som Mauritius i særdeleshed er kendt for.

bryllupsrejse mauritius 2De lækre, hvide strande og det varme vand virker lokkende på alle, der har brug for at slappe af. Er I taget på bryllupsrejse til Mauritius for at slappe af og ladet op og fyldt energidepoterne ved at tilbringe lange rekreative dage på bounty strande i hængekøjer under palmerne, så har I masser af mulighed for det her. De dovne dage på stranden kan om aftenen peppes op med Mauritius’s fortryllende natteliv bestående af et væld af restauranter, barer, biografer og natklubber.

Mauritius er en smeltedigel af kulturer og forskelligartet landskaber. Det er derfor næsten umuligt at blive træt af Mauritius eller kede sig på sådan en bryllupsrejse. I finder smukke strande, inaktive vulkaner, turkise laguner og skovbeklædte bjerge. Øen er velkendt for sin gæstfrie befolkning, der på perfekt vis får deres kreolske, fransk, kinesiske og indiske traditioner til at gå op i en højere enhed. Dermed er der meget mere til Mauritius end bare svajende palmer og smukke koralrev.

Øen var ubeboet indtil 1507 og har siden da tiltrukket beboere til fra Madagaskar, Holland, Frankrig, England, Indonesien og Fjernøsten, som har sat deres helt specielle præg på tropeøen. Rent kulturelt er Mauritius derfor helt unik og har rigtig meget at byde på. For virkelig at indånde den rige mauritianske kultur, skal I tage på markedet i Flacq, som er et af de største på øen, hvor alle jeres sanser vil blive stimuleret.

bryllupsrejse mauritius 3

Maldiverne, Seychellerne eller Mauritius?

Rigtig mange brudepar drømmer om disse bountyøer som destination for deres bryllupsrejse. Og vi forstår godt hvorfor! De 3 paradisdestinationer har meget tilfælles og nævnes derfor oftest i flænge, men er alligevel meget forskellige.

Vi giver derfor et hurtigt overblik over forskellene på Maldiverne, Seychellerne og Mauritius her.

Maldiverne

I skal rejse til Maldiverne, hvis I drømmer om en bryllupsrejse, hvor dage på stranden kombineres med restauranter, vandsport og spa. Hvert resort ligger på sin egen ø, så muligheden for at udforske kultur og lokalbefolkning er begrænset. Maldiverne er et meget populært sted at rejse hen på brylluprejse, og I vil derfor oftest ikke have strandene for jer selv, til gengæld finder I nogle af de bedste resorts i verden her.

bryllupsrejse mauritius 4

Seychellerne

Seychellerne byder på maleriske tropiske landskab, og de berømte enorme granitsten, der pynter de hvide sandstrande og giver et spektulært naturoplevelse. Ud over fantastiske kystlinjer kan I opleve sjældne blomster og dyr, uberørte regnskove og en helt vidunderligt venligt lokalbefolkning. Der er ikke nær så mange turister på Seychellerne, så chancen for at få de hvide strande for jer selv er større. Strandene er som taget ud af en film, og hverken Maldiverne og Mauritius kan konkurrere med Seychellernes forførende tropiske strande og smukke natur. Her er mange lækre resorts, men de kommer ikke i nærheden af dem, I finder på Maldiverne.

Mauritius

Mauritius adskiller sig fra Seychellerne og Maldiverne i det det er én stor vulkanø og ikke et helt ørige. Her er derfor langt mere at udforske. De tropiske bjergtoppe fører ned til de azurblå laguner, der findes rundt omkring på øen. Med talrige luksuriøse resorts kan I sagtens finde resorts her, der kan matche Maldiverne. Strandene er ikke helt så forførende som på Maldiverne eller Seychellerne, men til gengæld så har I rige muligheder for at holde aktiv ferie. I kan tage på vandreture og udforske vandfald, spille golf og dyrke en række vandsport. Der er langt flere aktiviteter på Mauritius end på Maldiverne og Seychellerne.

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen?

Det er let at finde luksuriøse resorts på Mauritius – som tilmed er billige.

I får her forslag til en bryllupsrejse til Mauritius fra 20.000 kr og opefter (for to personer, inkl fly og resort i 8 nætter) uden at I skal gå på kompromis med luksus og forkælelse. Bryllupsfeber.dk har fundet 3 forslag til resorts på Mauritus, som er udvalgt, fordi de har fået de bedste anmeldelser  – i 3 forskellige prisniveauer.

Nedenstående hoteller kan bookes på Hotels.com. I kan også finde jeres hotel på Booking.com og Lowcostholidays.com – bruger I hotelsøgemaskinerne til at finde jeres hotel, er I garanteret de billigste priser og kan let sammenligne for at få det bedste tilbud.

**Priserne nedenfor er for en enkelt nat og er derfor højere end, hvis I booker flere nætter, hvor I opnår rabat. Den samlede pris kan I se helt nederst på siden.

Constance Belle Mare Plage

bryllupsrejse mauritius 6Tilbring ferien på et 5-stjernet resort med to golfbaner, tennisbaner, 7 restauranter, to kilometer sandstrand, madlavningskurser og et spa-område, hvor I kan blive forkælet fra top til tå. Resortet henvender sig også til børnefamilier, og her er derfor masser af liv og aktiviteter. I kommer til at bo på østsiden, hvilket har sine fordele og ulemper. Fordelen er, at I er langt væk fra alting og dermed tvinges til at falde ned i gear. Ulempen er, at solen går tidligt ned bag bjergene.

En overnatning koster 1900 kr. Se hotellet her.

 

LUX Le Morne

bryllupsrejse mauritius resortBeliggende ved foden af ​​det majestætiske Le Morne bjerg i læ for passatvinde finder I LUX Le Morne. Det 5-stjernet resort ligger helt ud til pragtfulde hvide sandstrande, der fortsætter i det uendelige. Resortet tilbyder en rolig og afslappet atmosfære i naturlige omgivelser og en fabelagtig udsigt over vandet ved solnedgang.  I falder hurtigt til ro med brisen fra havet, hængekøjerne i palmetræerne og det fantastiske spaområde. I kan gå ture i de smukke anlagte haver, få massage, opleve delfiner, dyrke yoga, snorkle og dykke.

En overnatning koster 2000 kr. Læs mere.

Shandrani Resort & Spa – All Inclusive

bryllupsrejse mauritius resortDa alt er inklusiv i prisen kan dette valg meget vel være langt billigere for jer. Resortet ligger på en privat halvø lige ud til Blue Bay Marine Park, og er helt perfekt, hvis I elsker at snorkle. Resortet har tre private strande. Her er smukke golfbaner lige ud til vandet. I kan lære at dykke, I kan windsurfe eller tage på mountainbike-ture. Her er fem restauranter, og naturligvis også et stemningsfyldt spaområde.

En overnatning koster 1700 kr. Se hotellet her.

 

I kan naturligvis altid opgradere jeres værelse til en luksussuite eller en bedre udsigt uanset hotelvalg. Vi anbefaler Lowcostholidays.com, Booking.com og Hotels.com at booke jeres hotel igennem, så I får den billigste pris.

Er det en bryllupsrejse for jer?

Mauritius er et tropisk paradis omgivet af koralrev, hvide sandstrande og smukt varmt vand. Her finder I luksuriøse resorts med fremragende faciliteter spredt ud over øen. I får det hele på Mauritius: bounty island, afslapning, kultur, bjerge, skove, dykkeroplevelser, golf, vandsport, natteliv, ja, alt. Så hvis I drømmer om en bryllupsrejse til en paradisø, hvor I ikke skal tilbringe alle dagene på stranden, så er Mauritius absolut den perfekte bryllupsrejse.

bryllupsrejse mauritius

Hvad skal I lave på bryllupsrejsen?

Besøg Beau Plan sukkerplantage for at lære om sukkerørernes rolle i øens historie og oplev Mauritius’s blomstrende produktion af fin rom. Det mest berømte mærke er Green Island, som også er den eneste rom, der eksporteres. Der er mange rom-producenter på øen, så tag på nogle gode ture ud til plantagerne og find jeres favoritrom.

Dyrkning og snorkling er fabelagtig på Mauritius med de mange omkringliggende koralrev. Flere af koralrevene er fredede, og resultatet er et vidunder af skibsvrag og fisk i alle farver og størrelser, hvis lige I ikke finder mange steder.

Her er naturligvis rigeligt med vandsport, I kan dyrke, hvis ikke I har travlt med bjergtrekking på øen. I har også mulighed for at gå på shopping på markederne i Port Louis eller Grand Baie og købe farverige gaver med hjem.

bryllupsrejse mauritius 5

Hvad koster en bryllupsrejse til Mauritius?

Flybilletter er fundet ved hjælp af Skyscanner.dk, som gennemsøger de forskellige flyselskabers pris, så I får et hurtigt og let overblik over de billigste flybilletter.

Bestil jeres hotel via hotelsøgemaskinerne, som Booking.com, Lowcostholidays.com og Hotels.com. Søgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem hotelsøgemaskinerne end ved at kontakte hotellet direkte selv.

Uanset hvilket hotel, I vælger, så skal I ikke bekymre jer om transport til og fra lufthavnen. Nogle hoteller har gratis transfer, men ellers booker i hoteltransfer via Hoppa.com

Rejser I om sommeren er hotelpriserne langt billigere, da det er udenfor højsæsonen. I kan få jeres bryllupsrejse til halv pris i flere tilfælde.

Bryllupsrejse til Mauritius i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Mauritius 13.000,- (Skyscanner.dk)
LUX Le Morne, 8 nætter: 28.400,-

I alt for bryllupsrejse til Mauritius for 2 personer: 41.400 kr.


NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din afrejsedato.

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/bryllupsrejse-til-mauritius/