Print this Page

Bryllupsrejse til Mexico

En bryllupsrejse til Mexico byder på alt, hvad I ønsker, hvis I er til romantik med uberørte hvide sandstrande og et forførende tropisk paradis. 

Mexico: Sandstrande og kultur

En bryllupsrejse til Mexico rummer et væld af kulturelle aktiviteter, en spændende historie og masser af muligheder for at dase dagen lang på smukke strande. Mexico er beliggende mellem den Mexicanske Golf, Det Caribiske Hav, og Stillehavet og er det land i verden med den største spansktalende befolkning.

bryllupsrejse til mexicoI finder alt i Mexico: Millionbyen Mexico City og rustikke kystbyer, Maya-ruiner, regnskove og smukke hvide strande. Her er noget til brudeparret, der vil dykke, brudeparret, der vil ligge dagen lang på stranden, brudeparret, der elsker kultur og brudeparret, der elsker regnskove og eksotisk dyreliv.

Mexico er stærkt præget af sin gamle indianske kultur, som giver en helt unik stemning blandet med moderne mexicansk kultur. I vil blive overrasket over alle de historiske monumenter og skatte, I vil møde på jeres bryllupsrejse i Mexico.

Aztekerne og Mayaerne levede her i næsten 4.000 år før europæerne kom og koloniserede landet, så hvis I er til pyramider eller arkæologiske museer, så kan I hurtigt få tiden til at gå i Mexico. Den gamle bydel i Mexico City er et UNESCO World Heritage Site, der indeholder mange historiske seværdigheder, så gå heller ikke glip af dette på jeres bryllupsrejse i Mexico.

bryllupsrejse til mexico

Klimaet i Mexico er meget varieret. Mod syd og langs kysten er klimaet tropisk, mens den nordlige halvdel af landet og bjergområderne har et mere tempereret klima. Så sørg for at pakke til både varme og køligere dage, hvis I skal rejse rundt i landet – temperaturerne svinger mellem 20 og 30 grader. Uanset hvor I tager hen kan I dog være sikre på masser af solskin. I den sydøstlige del af Mexico, hvor de høje temperaturer er, risikerer I at støde ind i store orkaner i sommer- og efterårsperioden.

Mexico kan sagtens være en billig bryllupsrejse, særligt hvis I vender blikket mod Acapulco. Acapulco er kun en times flyvning fra Mexico City og er meget populær blandt mexicanerne selv. Her er lange smukke strækninger af hvide sandstrande og natklubber, så I kan danse natten væk. Priserne er lavere end mange andre turiststeder i Mexico, fordi dette er mexicanernes feriespot.

bryllupsrejse til mexico

Cancun er berømt for sit turkisblå vand i det Caribiske Hav og de hvide sandstrande. Her er noget at lave uanset om I er til dybhavsfiskeri eller faldskærmsudspring. I kan også besøge de berømte Maya-runer eller spille på nogle af verdens berømte PGA Tour golfbaner. Cancun er et tropisk paradis.

bryllupsrejse mexico

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen

Bryllupsfeber.dk har her fundet frem til de mest romantiske hoteller til en bryllupsrejse til Mexico.

Nedenstående hoteller kan bookes på Hotels.com. I kan også finde jeres hotel på Booking.com og Lowcostholidays.com – bruger I hotelsøgemaskinerne til at finde jeres hotel, er I garanteret de billigste priser og kan let sammenligne for at få det bedste tilbud.

**Priserne nedenfor er for en enkelt nat og er derfor højere end, hvis I booker flere nætter, hvor I opnår rabat. Den samlede pris kan I se helt nederst på siden.

Sun Palace Couples Only All Inclusive, Cancun

romantisk bryllupsrejse mexicoFor at undgå larmende fulde grupper og brølende festaber, der er taget til Mexico for de billige tequilaer, skal I holde jer til hoteller og resorts kun for parSun Palace Couples Only All Inclusive i Cancun er sådan et hotel. Beliggende lige ud til egen sandstrand og med en fantastisk udsigt over det Caribiske hav vil I her føle jer henført til Paradis. Hvert værelse har balkon med udsigt over havet og egen jacuzzi, hvorfra I kan nyde den stjerneklare himmel om aftenen. Her er spa, fem restauranter og 3 barer.

En overnatning koster 3300 (all-inclusive). Læs mere om hotellet. 

Nizuc Resort and Spa, Cancun

Nizuc Resort and Sparomantisk bryllupsrejse mexico 2 i Cancun er et 5-stjernet spahotel og et af Mexico’s mest eksklusive hoteller. Mangrover og frodige blomstrende buske danner rammer om den hvide sandstrand, der ligger ud til det næststørste koralrev i verden. Her vil I kunne få dagene til at gå med at snorkle og dykke i de spektakulære omgivelser, når I ikke nyder det 30.000 m2 store spaområde. Her er 274 luksussuites og villaer spredt ud over den 29 hektar store ejendom, og her får I luksus til billige penge.

En overnatning koster 4.200 kr. Se hotellet her og book det. 

Hotel Encanto, Acupulco

romantisk bryllupsrejse mexico3I Acupulco er der kun ét rigtigt valg til jeres bryllupsrejse: Hotel Encanto. Alt er vidunderligt smukt og gennemført på dette paradisiske hotel. Med kun 44 værelser er det kun de heldige, der kan bo her, og I vil ikke fortryde det, hvis I får chancen. I vil være nødt til at tvinge jer ud af hotellet for at opleve resten af Mexico, for hotellets indretning, arkitektur, service og skønhed vil være så lokkende og vidunderligt, at I glemmer at der er en verden udenfor.

En overnatning koster 1.400 kr. Læs mere om hotellet. 
I kan naturligvis altid opgradere jeres værelse til en luksussuite eller en bedre udsigt uanset hotelvalg, eller I kan vælge et andet hotel, der tiltaler jer mere. Vi anbefaler Lowcostholidays.com, Booking.com og Hotels.com at booke jeres hotel igennem, så I får den billigste pris.

Hvad skal I lave på bryllupsrejsen?

Det er oplagt at svømme med delfiner, når I er i Mexico, men hold jer til oplevelser ude i havet fremfor delfinarer og indelukkede områder. Der er i øjeblikket meget fokus de vilkår, som delfiner lever under i fangenskab, og hvordan de indfanges. Flere lande er begyndt at forbyde delfiner i fangenskab pga. den meget polemik. I Mexico er det netop blevet forbudt at indfange delfiner til fangenskab, men de nuværende delfiner i fangenskab vil ikke blive sat fri. Det er bedre at støtte de lokale virksomheder, som har fokus på dyrevelfærd og som tager jer ud på havet, hvor I kan svømme med frie delfiner.

I kan booke nogle helt fantastiske ture, hvor I kan opleve delfiner og svømme med dem ude i havet her:  www.wildlifeconnection.com/dolphins-tour/

bryllupsrejse til mexico

Er I på den caribiske side af Mexico skal I naturligvis svømme og snorkle i det smukke, varme hav. De hvide sandstrande kalder på jer, og I må sætte nogle dage af til bare at nyde strandene. I kan udforske de gamle ruiner og pyramider, I kan tage på farvestrålende markeder, besøge små søvnige landsbyer, og I kan dyrke alverdens vandsport.

Er det en bryllupsrejse for jer?

Mexico virker til at dele vandene: nogle synes, at det er et ualmindeligt kedeligt land, mens andre kommer vildt begejstrede hjem. Hvis I er til smukke hvide sandstrande, varmt vejr og bare at dase og nyde livet, så er dette absolut en fantastisk bryllupsrejse, hvor I kan bo i de mest luksuriøse omgivelser til ingen penge. Samtidig er der også mulighed for at tage ud og opleve lidt kultur, hvis det bliver for varmt at ligge på stranden.

Mexico byder på alt det, som er indbegrebet af en romantisk bryllupsrejse, og kan kun anbefales, hvis det er det, I søger.

bryllupsrejse til mexico

Hvad koster en bryllupsrejse til Mexico?

Flybilletter er fundet ved hjælp af Skyscanner.dk, som gennemsøger de forskellige flyselskabers pris, så I får et hurtigt og let overblik over de billigste flybilletter.

Bestil jeres hotel via hotelsøgemaskinerne, som Booking.com, Lowcostholidays.com og Hotels.com. Søgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem hotelsøgemaskinerne end ved at kontakte hotellet direkte selv.

Uanset hvilket hotel, I vælger, så skal I ikke bekymre jer om transport til og fra lufthavnen. Nogle hoteller har gratis transfer, men ellers booker i hoteltransfer via Hoppa.com

Bryllupsrejse til Acapulco i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Acapulco: 14.600,- (Skyscanner.dk)
Hotel Encanto, 8 nætter: 14.225 kr

I alt 28.825 for bryllupsrejse til Acupulco for to personer.

Bryllupsrejse til Cancun i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Cancun: 12.200,- (Skyscanner.dk)
Sun Palace Couples Only All Inclusive, 8 nætter: 14.600 kr

I alt 26.800 for bryllupsrejse til Cancun for to personer.

 

NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din afrejsedato. 

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/bryllupsrejse-til-mexico/