Print this Page

Bryllupsrejse til Sydafrika

Går jeres bryllupsrejse til Sydafrika kan I få jeres rejse lige som I ønsker det. I kan tage på vingårdstur, safari, badeferie eller byferie. Her er endeløse muligheder for at skabe den helt perfekte bryllupsrejse. En bryllupsrejse til Sydafrika er ikke billig, men til gengæld så får I nogle naturoplevelser, som kun findes her.

Sydafrika: Safari i romantiske omgivelser

bryllupsrejse til sydafrika

Sydafrika er blevet kaldt “En verden i ét land”, og når først I er landet, vil I ikke være i tvivl om, hvorfor landet har fået dette navn. Her finder I storslåede bjerge, der troner over den trendy storby Cape Town, store flade græsområder fyldt med vilde strudser, maleriske landsbyer, dybe skove med aber, romantiske og forførende vingårde i de frodige frugtbare dale.

Og så har vi ikke engang nævnt løver, giraffer og krokodiller! Sydafrika har et helt fantastisk dyreliv, så elsker I dyr og natur, så er dette absolut en bryllupsrejse for jer. Vil I hellere ligge på stranden, så har Sydafrika en 26.000 km. lang kystlinje med de smukkeste uberørte strande (men husk at holde jer til det Indiske Ocean, så I ikke får forfrysninger!).

Hvis I er ægte vinelskere, så drop tankerne om en vinrejse til Frankrig – tag til Sydafrika i stedet. Landets smukkeste vinregion ligger tæt på Cape Town. Vinen er i Sydafrika er utrolig billig, og landskabet er bjergtagende. De fleste vingårde tilbyder ture rundt på vinmarkerne og naturligvis smagsprøver. Fairview er en af de mest kendte vingårde i Sydafrika, hvor romantiske haver, hjemmelavede oste og saftig rødvin vil gøre bryllupsrejsen fuldendt.

bryllupsrejse til sydafrika

Sydafrika har også en ørken. Great Karoo breder sig over et areal på 400.000 km2 og er så utrolig stille, at det føles som om I er på en anden planet. Tag en tur herud, hvis tanken om den vide horisont, der strækker sig uendeligt, vilde bjergkender og en himmel så stor, at det føles som om at I kan nå stjernerne på himlen.

I vil kunne rejse i flere måneder i og omkring byerne i Great Karoo og vågne op til en ny oplevelse hver eneste dag. Området byder på de mest skæve oplevelser, byer og mennesker I kan forestille jer. Brug tid på at undersøge alle de seværdigheder og finurligheder omkring Great Karoo, hvis I tager derhen, så I ikke går glip af noget som helst.

bryllupsrejse til sydafrika
Vi kan ikke skrive om Sydafrika uden også at nævne ”The big 5”. Sydafrika har det vildeste dyreliv, og turister valfarter til landet for at tage billeder af løver, leoparder, elefanter, bøfler og næsehorn. Det er en utrolig oplevelse at stå en tidlig morgen og se en elefantflok søge hen til en sø for at drikke. Brug nogle dage i Kruger National Park – den mest berømte af de mange lokale naturreservater – hvor I kan blive indlogeret på de mest luksuriøse resorts og hytter I kan forestille jer. Herfra kan I nyde solnedgangen fra jeres balkon med en drink i hånden, mens giraffer langsomt passerer forbi.

Er I omkring Cape Town har I også fornøjelsen af at dykke med hajer. Hvis I er modige og eventyrlystne kan I blive sænket ned i havet i et bur og opleve det utrolige pattedyr i sit rette element.

Hvor skal I bo på bryllupsrejsen?

Bryllupsfeber.dk har her fundet frem til de mest romantiske hoteller til en bryllupsrejse til Sydafrika. Vi har forsøgt at holde bryllupsrejsen så billig som muligt, men den kommer ikke under 20.000 kr, som vi ellers tilstræber os på – men meget tæt på!

Nedenstående hoteller kan bookes på Hotels.com. I kan også booke jeres hotel på Booking.com og Lowcostholidays.com – bruger I hotelsøgemaskinerne til at finde jeres hotel, er I garanteret de billigste priser og kan let sammenligne for at få det bedste tilbud.

**Priserne nedenfor er for en enkelt nat og er derfor højere end, hvis I booker flere nætter. Den samlede pris kan I se helt nederst på siden.

Cape Grace Hotel

romantisk bryllupsrejse sydafrika 1I Cape Town skal I bo på det 5-stjernede luksushotel Cape Grace Hotel. At bo her er en bryllupsrejse i sig selv – hotellet kombinerer på elegant vis alle de overdådige luksusfaciliteter med traditionel sydafrikansk kultur. Hotellet ligger med direkte udsigt til Table Mountain og med en aktiv havn på den ene side og lystbådehavnen for milliardærer på den anden side. Det er romantisk og luksus i ét. Tilføj lidt ekstra romantik og intimitet ved at nyde nogle af de afslappende spa-behandling, hotellet tilbyder.

En overnatning koster 2.700 kr. Læs mere om hotellet.

Motswari Private Game Reserve

romantisk bryllupsrejse sydafrika 2Der findes et væld af fantastiske resorts i Kruger National Park, men dette lever op til alle de drømmer og forventninger, I måtte have til en ægte sydafrikansk resort, hvor luksus og vilde naturoplevelser kombineres på magisk vis. I kan ligge i swimmingpoolen og se elefanter vandre kun få meter forbi jer. I spiser morgenmad på verandaen, mens giraffer kigger på jer – alt sammen i den smukkeste, vilde afrikanske natur. Når I trækker jer tilbage til værelset er det for at møde en autentisk og ekstravagant indretning og atmosfære, der fuldender hele oplevelsen.

En overnatning koster 2.600 kr. Læs mere om hotellet.

I kan naturligvis altid opgradere jeres værelse til en luksussuite eller en bedre udsigt uanset hotelvalg, eller I kan vælge et andet hotel, der tiltaler jer mere. Vi anbefaler Lowcostholidays.com, Booking.com og Hotels.com at booke jeres hotel igennem, så I får den billigste pris.

Hvad skal I lave på bryllupsrejsen?

Er I i nærheden af Cape Town må I naturligvis ikke snyde jer selv for oplevelsen af at kigge en haj dybt i øjnene. En fjerdedel af verdens hajarter (98 for at være præcis) lever i de sydafrikanske farvande, og omkring 40 af disse svømmer rundt i havet ved Cape Town. Der findes et væld af arrangører i Cape Town, som giver jer muligheden for at blive sænket ned i sikre bure og opleve noget, der kun er meget få forundt.

bryllupsrejse til sydafrika

Vil I hellere nyde stranden og havet uden hajer, så tag ud til Beta Beach, hvor I kan solbade og svømme uden forstyrrelser fra hvinende børn, larmende jetski og grupper, der spiller frisbees. Kører I længere ud er der rigtig god mulighed for at finde nogle fantastiske steder at snorkle. Eller hvad med at opleve pingviner? Boulder Beach er hjemsted for et utal af pingviner, der har slået sig ned midt i byen.

I skal naturligvis også tage en tur op til Table Mountain og nyde den sydafrikanske skønhed, og I må sætte tid af til nogle ture til de lokale charmerende vingårde.

Går turen til Kruger National Park for at opleve savannens vilde dyr, så står den på rigeligt med oplevelser og indtryk til, at vi vil komme med gode ideer. Her skal I blot følge jeres guider og lade dem tage jer rundt på de vildeste ture. Besøg parkens hjemmeside for at se, hvordan I lettest kommer dertil og for at købe pakkerejser. http://www.krugerpark.co.za

bryllupsrejser sydafrika

Er det bryllupsrejsen for jer?

Her er så meget at se og tage sig til, at Sydafrika helt sikkert er en bryllupsrejse, der tiltaler de fleste brudepar. Her er løver og giraffer, her er hajer og flotte koralrev, her er storbyer med alverdens shoppingområder, her er strande, her er vingårde…her er alt.

Sydafrika har ry for at være et farligt sted at rejse rundt i, og det er sandt, at her er en høj andel af kriminalitet, men hvis I holder jer fra de fattige områder og tager almindelige fornuftige forholdsregler, bør I ikke opleve noget ubehageligt. Det er altid bedst at tage på arrangerede ture rundt i Sydafrika med lokale guides. Holder I jer til nationalparkerne, så er I naturligvis uden for områderne med kriminalitet og kan slappe af.

Hvad koster en bryllupsrejse til Sydafrika?

Flybilletter er fundet ved hjælp af Skyscanner.dk, som gennemsøger de forskellige flyselskabers pris, så I får et hurtigt og let overblik over de billigste flybilletter.

Bestil jeres hotel via hotelsøgemaskinerne, som Booking.com, Lowcostholidays.com og Hotels.com. Søgemaskinerne indkøber hotelværelser til store mængderabatter og får samtidig også direkte besked fra hotellerne, hvis der er tilbud på værelserne. Derfor kan I få et hotelværelse langt billigere gennem hotelsøgemaskinerne end ved at kontakte hotellet direkte selv.

Uanset hvilket hotel, I vælger, så skal I ikke bekymre jer om transport til og fra lufthavnen. Nogle hoteller har gratis transfer, men ellers booker i hoteltransfer via Hoppa.com

Bryllupsrejse til Kruger National Park i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Johannesburg: 9.000,- (Skyscanner.dk)
Motswari Private Game Reserve, 8 nætter: 14.225 kr

Der er transfer fra lufthavnen til Motswari Private Game Reserve. Det tager 6 timer.

I alt ca. 25.225 for bryllupsrejse til Kruger National Park for to personer

Bryllupsrejse til Cape Town i 8 nætter for to personer

Fly t/r for to personer til Cape Town: 8.400,- (Skyscanner.dk)
Cape Grace Hotel, 8 nætter: 20.600 ,-

I alt 28.400 for bryllupsrejse til Cape Town for to personer.

NB: Vi opdaterer jævnligt priseksemplerne, men kan naturligvis ikke garantere at prisen passer på din afrejsedato. 

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/bryllupsrejse-til-sydafrika/