Print this Page

Om Bryllupsfeber.dk

Hej,

Mit navn er Ursula, og jeg er drivkraften bag Bryllupsfeber.dk

Jeg elsker at rejse, og jeg elsker romantik og bryllupper. Så hvad er mere oplagt end at kombinere det og hjælpe brudepar med at finde inspiration til bryllupsrejsen – uden at det sprænger budgettet. Udover at skrive om bryllupsrejser her på Bryllupsfeber.dk, så skriver jeg også for Bryllupsmagasinet.

Siden kører rundt ved hjælp af annoncer. Det vil sige, at du faktisk er en aktiv del af Bryllupsfeber.dk og hjælper andre med at planlægge deres bryllupsrejser, når du klikker på annoncerne. Alle links er nogle, jeg står inde for, og som jeg har brugt tid på at vurdere om de er relevante for læserne på sitet. Jeg vil aldrig anbefale et hotel, som jeg ikke selv ville bo på, og jeg researcher meget på det enkelte hotel før jeg vælger at anbefale det.

Hilsen

Ikke navngivet

 

 

 

cutmypic

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/om-bryllupsfeber-dk/