Print this Page

Romantiske bryllupsrejser

Har du svært ved at finde den mest romantiske bryllupsrejse til jer? En bryllupsrejse, der er så romantisk, at I aldrig vil glemme et minut af den? Så læs med her!

En romantisk bryllupsrejse er for de fleste indbegrebet af hvide sandstrande, palmer, der svajer blidt i den lette brise, et azurblåt varmt hav, vidunderlige solnedgange og dovne dage uden stress og jag. Med nedenstående destinationer er I sikre på at få alle de romantisk drømme, I måtte have, opfyldt. For de mere eventyrlystne par byder de fleste af destinationerne også på meget mere end snorklen og endeløse strande.

Bryllupsrejse til Mexico

Gør som John og Jackie Kennedy og tag på bryllupsrejse til Mexico. Mexico er et populært sted for nygifte at fejre deres nye liv sammen.

Temperaturer ligger stabilt på omkring 25 grader hele året med masser af sol og en skyfri himmel. Det varme vand er ideel til svømning og snorkling.

For at gøre det endnu mere perfekt, så er Mexico er ganske billigt land, hvilket gør det muligt for jer at komme på en luksuriøs og romantisk bryllupsrejse selv på et stramt budget. Mexico er kendt for sit natteliv og de fantastiske skønne strande.

For de mere eventyrlystne byder Mexico på gamle indianerruiner og pyramider, som I kan bruge dage på at udforske, hvis I bliver trætte af varmt sand under fødderne.

Se vores forslag til en luksuriøs bryllupsrejse til Mexico

Prisleje for personer inkl. hotel og fly: Ca. 15.000 kr

Bryllupsrejse til Mauritius

Udlev jeres vildeste romantiske bryllupsdrømme på Mauritius. Mauritius er indbegrebet af en paradisø – og indbegrebet af romantisk bryllupsferie for de fleste brudepar.

Krystalklare laguner, hvide sandstrande, hemmelige strande, romantiske hoteller og fantastisk gastronomi er nogle af grundene til, at Mauritus er så populær.

Mauritius rummer alt det som brudepar kan drømme om, hvis I er til luksuriøse bryllupsrejsepakker. En oplagt destination for jer der virkelig vil den romantiske bryllupsrejse.

Den tropiske ø, som engang var tilholdssted for pirater, byder på masser af muligheder for at udforske indiske templer, gamle franske koloniale huse og botaniske haver, samt nyde sjældne fugle blandt skyhøje ibenholttræer og svømme med delfiner.

I finder den største koncentration af hoteller, underholdning og turister nord for Grand Baie. Den østlige kyst er den mest populære del på grund af sine smukkeste hvide bounty-strande, som tiltrækker tusindvis af solbadende gæster. Hvis I er til mere vild natur og mere ro, så skal I vælge den sydlige del af øen.

Se vores forslag til en bryllupsrejse til Mauritius

Prisleje for 2 personer, inkl. hotel og fly: Ca. 20-40.000 kr.

 

Bryllupsrejse til Hawaii

Hvis I er ude efter en romantisk bryllupsrejse, så vil I få jeres vilde fantasier opfyldt på en bryllupsrejse tur til Maui. Øens storslåede natur – en eventyrlig verden af regnskove, en af Hawaiis storslåede vulkaner og maleriske, palmeomkransede strande – er et perfekt sted for romantik og eventyr.

Kør ad den berømte rute til byen Hana og stop op og nyd udsigten til vandfald og det fantastiske landskab af turkisblå bølger. Eller tag på en ridetur på toppen af Haleakala vulkanen, hvor I kan nyde den storslåede udsigt over jungler, vandfald og tåge-indhyllede bjergsider. Sørg også for at udforske øens afsondrede strande, hvor I kan dele nogle mere intime øjeblikke. Secret Cove (mellem Makena Beach og Ahihi Bay) og Paia Secret Beach vil passe perfekt til jeres romantiske bryllupsrejse!

I behøver ikke holde jer til Maui for en romantisk bryllupsrejse. Hawaii byder på mange andre romantiske steder til en bryllupsrejse. Hvad med øen Big Island,som er langt mindre turistet end Maui, og som byder på sorte sandstrande, tropiske vandfald, flydende lava og rideture? Hvis I vælger Big Island, så må I ikke gå glip af den romantiske solopgang fra Mauna Kea’s top.

Se vores forslag til en billig bryllupsrejse til Hawaii

Prisleje: Ca. 20-40.000 kr.

Bryllupsrejse til Fiji

Bryllupsrejse på Fiji.

Med 322 uberørte øer tilbyder Fiji tilbyder lige så meget (eller så lidt) som du drømmer om, når tankerne falder på en romantisk bryllupsrejse.

Nyd en eftermiddag med dykning, prøv adrenalinpumpende whitewater rafting eller windsurfing, tag på en stille vandretur langs forrevne klipper eller udforsk en lokal landsby og oplev traditionelle ildceremonier .

I kan ikke vælge forkert, hvis I booker bryllupsrejse til Fiji. Fiji er et sandt paradis på jorden. Øerne er som taget ud af en film eller et postkort, og selvom en bryllupsrejse til Fiji kan mærkes på pengepungen, så vil I aldrig fortryde det.

Skal I prøve noget helt specielt, så book et ophold på Royal Davui Island Resort. Resortet ligger på sin egen ø, hvor børn ikke har adgang. Her er kun brudepar, der ønsker at være i fred til at nyde hinanden. Dette er øen til jer, der ønsker absolut fred og ingen forstyrrelse til at nyde jeres romantiske ferie, for her er kun plads til 16 brudepar fordelt ud på den 10 hektar store ø.

Prisleje: Ca. 60.000

Bryllupsrejse til Mallorca

Mallorca er måske ikke lige det sted, dine tanker umiddelbart falder på, når du tænker på bryllupsrejse. Mange danskere opfatter Mallorca som et sted, hvor man i 1980’erne tog hen for at holde grisefester. Men lad dig ikke narre.

Det er ikke svært at slippe væk fra de mere turistede steder, hvorefter de skovklædte bjerge og stejle klippekyster, det flade og vidstrakte bondeland og de varme strande med det gyldne sand vil begejstre jer. På Mallorca får I både de lange, dovne dage på stranden og vandreturene i den friske bjergluft.

Mallorca har en middeltemperatur på 16 grader. Den koldeste måned er januar med 10 grader i snit og de varmeste er juli og august med 25 grader i snit.

Se forslag til en romantisk bryllupsrejse til Mallorca, der ikke sprænger budgettet

Prisleje: Ca. 20.000 kr.

 

Andre romantiske bryllupsdestinationer er Maldiverne og Thailand.

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/romantiske-bryllupsrejser/