Print this Page

Top 5 romantiske hoteller i Berlin

Berlin er ved at blive et rigtig populært sted at tilbringe en weekend. Byen har en masse interessante seværdigheder, spændende restauranter, masser af liv og rigtig mange attraktive butikker. Berlin lyder måske ikke så romantisk, men byen rummer rigtig mange romantiske steder – og med det rette hotel kan det blive jeres mest romantiske weekendophold.

Lad jer inspirere til en romantisk weekend med vores top 5 romantiske hoteller i Berlin.

De angivne priser er for en enkelt nat. Hotellerne har oftest kampagnetilbud, og derudover opnår I rabat, jo flere nætter, I booker. Når I benytter jer af en hotelsøgemaskine (Hotels.com, Lowcostholidays.com m..m), er I sikre på at opnå den højeste rabat.

Hvis I flyver til Berlin, så brug Hoppa.com til transfer til og fra hotellet – let og billigt.

Regent Berlin

romantisk weekend i berlin

Regent Berlin er kåret som et af de ”bedste steder at bo i verden”, hvilket må siges at være lidt af en hyldest. Regent Berlin regnes dog også for at være et af de bedste 5-stjernede luksushoteller i Berlin.

En overdådig atmosfære, en prisvindende restaurant, og imponerende indretning giver jer en følelse af at være i et fornemt, men alligevel hyggeligt hjem. Det er måske luksuriøst og overdådigt, men den personlige service og den varme indretning med vægt på komfort gør, at Regent Berlin er en afslappende oase.

Tilbring jeres romantiske weekend i Berlin med at se de mange seværdigheder, som ligger lige omkring hotellet. Shop løs i den berømte Friedrichstrasse og nyd så en fantastisk middag på hotellets to-stjernede Michelin gourmetrestaurant, der er specialiseret i fisk og skaldyr. Tag bagefter en aftendrink på Regent Bar. Det er opskriften på en romantisk weekend på Regent Berlin.

En overnatning koster 1.600 kroner. Læs meget mere om hotellet. 

Soho House Berlin

romantisk hotel i berlin

Soho House Berlin er en eftertragtet privat medlemsklub lige i midten af Berlin, men det betyder heldigvis ikke, at I ikke kan checke ind og nyde en romantisk weekend med alt hvad denne lukkede verden kan tilbyde.

Siden 1995 har Soho House virket som en magnet på den kreative elite i ind- og udland. Med ganske god grund, for her falder roen virkelig over jer, og I glemmer alt om den travle verden udenfor. Den fredede bygning har store bløde sofaer og lænestole og de to åbne ildsteder giver en afslappet atmosfære, som giver ro til romantik.

Har I brug for en dag med luksuriøs afslapning og forkælelse kan I se en film i klubbens biograf, og bagefter forkæle jer selv i Cowshed Relax Spa, hvor I kan få ansigts- og kropsbehandlinger og manicure. Eller hvad med en tur i klubbens tyrkisk bad og dampbad? Her er også andre faciliteter, men de er udelukkende for klubbens medlemmer.

På øverste etage ligger klubbens bar, hvor I kan nyde jeres aftendrinks og planlægge næste dags mange aktiviteter.

En overnatning koster 1.200 kroner og kan bookes på Hotels.com

The Ritz Carlton

romantisk weekend i berlin

Navnet i sig selv er et blåstempel for kvalitet og luksus. Ritz-Carlton er en luksuriøs oase midt i den livlige storby. Her er 320 værelser, et fransk brassiere fra 1875 og et omfattende og eksklusivt wellness-område kun få skridt væk fra de største seværdigheder i Berlin.

Hotellet ligger direkte på Europas mest moderne trendy plads, nemlig Potsdamer Platz, og i nærheden af Tiergarten, Berlins største bypark. I bor derfor midt i det hele i gåafstand til alting.

Værelserne er kunstfærdigt indrettet i beige og guld med store panoramavinduer over den grønne oase Tiergarten Park eller det pulserende byliv på Potsdamer Platz. Værelserne er præcis som man kan forvente at et luksushotel, men det er alligevel ikke de bløde senge, der tiltrækker gæsterne – det er wellness-området med pool, jacuzzi og sauna. For efter en lang dag med sightseeing i Berlin er det skønt at kunne slappe af i smukke omgivelser.

Book en romantisk nat for 1.300 kroner på Hotels.com

Das Stue

romantisk hotel i berlin

Das Stue er helt for sig selv. Oprindeligt tilhørte det imponerende palæ den Danske Ambassade, men i dag er det et populært hotel med fokus på komfort og historisk atmosfære. Alle værelserne er indrettet moderne med luksuriøse tekstiler, mørke egetræsgulve, der giver en intim og overdådig stemning som er helt rigtig til en romantisk weekend.

Hotellet ligger lige ved Tiergarten og Berlin Zoo og har I værelse til den side, kan I nyde den usædvanlige, men formidable udsigt til strudser, elefanter og andre eksotiske dyr fra den zoologiske have.

Om aftenen kan I spise på hotellets Michelin-restaurant, som har vundet mange anerkendelser, så er en romantisk weekend lig med unik smagsoplevelse i flotte omgivelser, så har I det helt rigtige udgangspunkt her. I kan også benytte hotellets spa, hvor I kan få en række behandlinger.

En nat på det modernistiske, men alligevel overdådige hotel koster 1.500 kroner. Book det via Hotels.com

Steigenberger Hotel Berlin

romantisk weekend i berlin

Steigenberger Hotel er hotellet for jer, der gerne vil på en romantisk weekendtur til Berlin, men som også har et budget at overholde. Steigenberger er langt billigere end de øvrige romantiske hoteller her på listen, men I får stadig en stor oplevelse og en skøn weekend ved at checke ind på dette hotel.

Steigenberger Hotel ligger i den vestlige del af Berlin ved Kurfürstendamm og I kan let komme ind til de store turistattraktioner med offentlig transport herfra. Kurfürstendamm er det helt rigtige sted at bo, hvis det er det er storbyens natteliv og mange shoppemuligheder, der tiltrækker jer.

Det 5-stjernede hotel er økologisk og bæredygtigt – og sengetøjet er allergivenligt. Det hele er gennemtænkt og med fokus på at give jer den bedste oplevelse. I kan lade jer forkæle i det store spaområde, hvor en række forskellige afslappende behandlinger nok skal gøre opholdet romantisk, eller I kan nyde hotellets prisvindende og berømte cocktails i den stemningsfyldte pianobar. Vil I hellere ud og opleve Berlin, så kan I leje cykler fra hotellet og komme rundt og opleve på en mere autentisk måde.

En enkelt overnatning koster kun 750 kr. Book på Hotels.com

Rejse billigt til Berlin

I kan køre til Berlin på omkring 6 timer, men I kan også flyve herned. I kan finde billige flybilletter via Skyscanner.dk og priserne ligger på ca. 1000 kr. t/r for jer begge.

I kan tage en række vidt forskellige offentlige transportmidler fra lufthavnen og ind til Berlin, eller I kan booke lufthavnstransfer via Hoppa.com (vælg den bydel, I skal bo i, hvis jeres hotel ikke dukker op).

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/top-5-romantiske-hoteller-berlin/