Print this Page

Top 5 romantiske hoteller i London

London har mange helt fantastiske hoteller at byde på til en romantisk weekend eller en storbys-bryllupsrejse. Her er mange hoteller med gamle tiders charme, overdådig luksus og fuldendt romantik på sin helt egen britiske måde. Her finder I bryllupsfeber.dk’s top 5 romantiske hoteller i London – god fornøjelse.

Lad jer inspirere til en romantisk weekend i London med vores top 5 romantiske hoteller.

De angivne priser er for en enkelt nat. Hotellerne har oftest kampagnetilbud, og derudover opnår I rabat, jo flere nætter, I booker. Når I benytter jer af en hotelsøgemaskine (Hotels.com eller Lowcostholidays.com), er I sikre på at opnå den højeste rabat.

Brug Hoppa.com til transfer til og fra hotellet – let og billigt.

God ferie!

Covent Garden Hotel

romantisk hotel i london
Travel + Leisure har udkåret det som et af de 25 hotteste steder at bo i verden. Og Covent Garden Hotel er også noget helt unikt. Det gamle hotel fra 1880’erne oser af stil og atmosfære. Det minder mest af alt om en engelsk privat gentleman club, og I vil føle, at I er blevet lukket ind i en verden kun få udvalgte får del i.

De 58 værelser er overdådigt indrettet i en klassisk engelsk stil kombineret med asiatiske tekstiler og store og luksuriøse senge, som sikrer jer en perfekt nats søvn. De få værelser gør, at I har personalets fulde bevågenhed, som med ægte engelsk høflighed og service gør alt for at give jer et fantastisk ophold.

Covent Garden Hotel ligger i en smal sidegade i det livlige og trendy Covent Garden i Londons West End. Hotellets eksklusive og intime atmosfære og den centrale beliggenhed gør det velegnet til en romantisk weekend eller bryllupsrejse i London. I er kun en kort gåtur fra Royal Opera House og Soho, og I er omgivet af nogle af Londons bedste restauranter og barer, livlige caféer, natteliv og shopping.

Hotellet i sig selv er så vidunderligt skønt, at det er godt, at I er så tæt på alting, da I ellers vil have svært ved at løsrive jer fra det hyggelige bibliotek, hotellets dagligstue med pejs og de skønne værelser.

Pris for en overnatning er 2.300 kr. Læs meget mere om hotellet på Booking.com, hvor I kan booke hotellet. 

Draycott hotel

romantisk weekend i london

Draycott hotel ligger ved Chelsea Sloan Square og byder på Old World-charme og elegance med højt til loftet og ild i pejsen. Det 5-stjernede hotels 35 værelser er hver luksuriøst og smagfuldt indrettet med udgangspunkt i temaer fra teatrets verden og pyntet med antikviteter. Det er et hotel med historie og stil, hvor diskret service matcher atmosfæren.

Draycott Hotel er bygget i 1890 og er et af de fineste og mest elegante luksushoteller i London. Hotellet formår at kombinere fortidens storhed med nutidens luksus og komfort og på en måde, så det føles hjemligt og personligt. Her serveres afternoon tea og småkager kl. 16, champagne kl. 18 og varm chokolade og kiks kl. 21.30. Alt sammen inklusiv i prisen, selvfølgelig. Denne personlige og gammeldags charme gør det til utrolig afslappende og alligevel luksuriøs oplevelse at bo her.

Hotellet tager sit ansvar på sig og har ikke bare fokus på miljøet, men støtter også projekter i Ghana og Sydafrika. Derudover får flere lokale velgørenhedsorganisationer økonomisk støtte, når hotellet sælger ud af de gamle møbler og dekorationer. Her kan I derfor med god samvittighed lægger jer til at sove i de speciallavede senge.

Tilbring natten for 1.700 kr. Book jeres ophold på Hotels.com, hvor I også kan læse mere.

The Portobello Hotel

romantisk hotel i london
The Portobello Hotel er et excentrisk, men aldeles fortryllende hotel, som er perfekt som base for en romantisk weekend i London. Hotellet er tidligere kåret som det mest sexede hotel i London, og kåringen er ganske rammende. I hvert fald var det her, at Kate Moss og Johnny Depp tjekkede ind og tog karbade i champagne, og hvor Robbie Williams forgæves forsøgte at købe den 2,5 m. brede runde seng på hans værelse, fordi han aldrig havde oplevet noget lignende. Her er virkelig lagt vægt på at give jer en uforglemmelig oplevelse – om det er så er med en himmelseng så høj, at I skal bruge en trappe, eller en seng så stor, at den fylder det meste af værelset.

De 21 værelser er indrettet i temaer og alt er ganske intimt og personligt. Hotellet er hipt og afslappende, proppet med antikviteter og faste gæster inden for film-, mode- og kunstbranchen.

Portobello Hotel ligger på en stille gade i centrum af West London Notting Hill, et kvarter, der er kendt for sin excentrisk charme, som understreges i høj grad, når I træder ind i hotellet.

En overnatning vil koste jer 1.800 kr. Se hotellet på Booking.com

The Rookery Hotel

romantisk hotel i london_bryllupsrejse

The Rookery Hotel kan prale af at have badeværelser, der er mere detaljerede og smagfuldt indrettet end mange hotelværelser i London. Her er nemlig virkelig kælet for detaljerne.

The Rookery inviterer jer ind i en varm og hjemlig atmosfære med polerede træpaneler, ild i den åbne pejs, ægte antikke møbler og gammeldags gæstfrihed. Det føles mere som en privat klub end et hotel. London larmer og suser forbi udenfor, men herinde står verden stille, og en særlig ro falder over jer.

Vågn op til nybagte croissanter og roomservice i sengen, tilbring formiddagen i biblioteket omgivet af svulmende bogreoler og begiv jer så ud i brølende London. The Rookery ligger i det fashionable område Clerkenwell, mellem West End og City, og I er derfor omringet af et væld af spændende steder at spise og drikke. Aftenen kan I tilbringe i hotellets gårdhave.

The Rookery Hotel har den umiskendelige gode service, som man finder på de mere luksuriøse hoteller. Her er personale til at håndtere alle de små ting for jer, som at købe teaterbilletter eller hente blomster til den udkårne.

Tilbring en nat i de bløde dyner for 1.800 kr. Læs mere om hotellet. 

San Domenico House

romantisk weekend i london
San Domenico House ligger ved Sloane Square i hjertet af det fashionable og pulserende Chelsea. Området er muligvis så britisk som noget kan være, men lad er ikke narre – indenfor på hotellet befinder I jer i en verden af italiensk overdådighed, der tydeligt bærer præg af at hotellet ejes af en italiensk rigmand. Det gamle palæ er fyldt med kongelige portrætter, victorianske spejle og italienske antikviteter samlet igennem årtier. Her er masser af guld og silke, draperede gardiner og indbydende bløde senge.

Hver eneste af de 16 værelser er individuelt og overdådigt indrettet med antikviteter fra ejerens private samling, hvilket giver en hjemlig atmosfære på trods af den meget opulente elegance. Sengene er storslåede og som hentet direkte fra et eventyrslot, så udgangspunktet for en romantisk weekend i London er helt rigtig.

I bor i gåafstand fra mange af London’s mest spændende butikker og I er tæt på West End og de mange teatershows. I kommer derfor hurtigt og let omkring i byen.

Pris for en overnatning er 1.800 kr. Hotellet bookes på Hotels.com

Rejs billigt til London

I kan finde billige flybilletter via Skyscanner.dk til London.

I kan tage toget fra lufthavnen og ind til London, eller I kan booke lufthavnstransfer via
Hoppa.com (vælg den bydel, I skal bo i, hvis jeres hotel ikke dukker op).

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/top-5-romantiske-hoteller-london/