Print this Page

Top 5 romantiske hoteller i New York

Uanset om I ønsker et tilbringe nogle enkelte romantiske dage på et af de bedre hoteller i New York som afslutning på jeres storbyferie, eller om I det er jeres bryllupsrejse og alle dagene skal tilbringes på den mest romantiske og luksuriøse måde, så kan I finde inspiration til et romantisk hotel her.

Lad jer inspirere til en romantisk weekend i New York med vores top 5 romantiske hoteller. Her er mange glamourøse, luksuriøse og romantiske hoteller i New York. Det ville ikke være New York, hvis mulighederne ikke var overvældende. Vi har her fundet de 5 mest romantiske hoteller i New York, som ikke koster det hvide ud af øjnene. Romantiske hoteller har naturligvis deres pris, men vi har valgt kun at beskrive dem, som de fleste har råd til, om det så bare er for en enkelt weekend.

De angivne priser er for en enkelt nat. Hotellerne har oftest kampagnetilbud, og derudover opnår I rabat, jo flere nætter, I booker. Når I benytter jer af en hotelsøgemaskine (Hotels.com eller Lowcostholidays.com m..m), er I sikre på at opnå den højeste rabat.

Bemærk at en del hoteller i New York har et tourist fee, som skal betales kontant.

Brug Hoppa.com til transfer til og fra hotellet – let og billigt.

God ferie!

Gramercy Park Hotel

romantisk weekend i new york

Gramercy Park Hotel er som et moderne ridderligt palæ. Her kan I udleve jeres romantiske drømme i omgivelser med egetræsgulve, røde fløjlsgardiner, broderede stoffer og håndlavede møbler. Hvert eneste af de 185 værelser er smukt indrettet som en farvepalette fra renæssaincen med fokus på luksus og bekvemmelighed. Den helt særlige haute boheme atmosfære, som gennemsyrer kvarteret, mærkes overalt på hotellet og i værelserne.

Det charmerende og berømte hotel fra 1924 hotel ligger ved et af de mest romantiske områder i New York: Gramercy Park. Den private park er meget eftertragtet, men kun få har nøgle til parken – den får I lov at låne, hvis I bor på Gramercy Park. Den frodige park er New Yorks eneste private park og en meditativ eftertragtet oase, hvor I kan ligge i græsset og læse bøger.

Bor I her på et tidspunkt, hvor vejret ikke er til at ligge i parken, så kan I slappe af indenfor i en blød lænestol ved en af hotellets tre knitrende pejse. I kan spise middag på hotellets meget roste italienske restaurant eller nyde cocktails under de tårnhøje lofter i den eksklusive Rose Bar. I kan også trække op på tagterrassen og nyde den fantastiske udsigt over New York.

Det charmerende hotel ligger kun få skridt væk fra Manhattans mest travle shoppingområde, og på gåturen derhen kan I nyde de elegante rækkehuse, hvor Astors, Rockefeller, Kenney og Roosevelt engang boede. Kvarteret har i årtier tiltrukket en eklektisk vifte af personligheder. Tidligere og nuværende beboere inkluderer John Barrymore, Oscar Wilde, Thomas Edison, Uma Thurman, Winona Ryder, Jimmy Fallon og Rufus Wainwright.

Book en overnatning til 2.500 kr. på Hotels.com. Her kan I også se billeder og læse anmeldelser.

Library Hotel

new york romantisk hotel

The Library Hotel er et helt unikt koncept inspireret af bibliotekernes klassifikationssystem. De 10 etager er dedikeret til sin egen kategori i systemet og hvert værelse er unikt udsmykket inden for sin underkategori. Det romantiske par kan efterspørge værelserne i kategorien kærlighed og erotik.

Det er absolut et hotel for læseheste med 6.000 bøger. Hotellets læsesal står til fri rådighed hele døgnet med en storslået udsigt over Madison Avenue og Library Way og byder på hundredevis af bøger – og gratis kaffe, te, cappuccino, espresso, cafe au lait, småkager og frugt om dagen. Om aftenen serveres der fine vine og alverdens oste. I vil have svært ved at tage jer sammen til at udforske New York, når I bor her.

Hotellets tagterrasse fungerer om dagen som en afslappende oase med udsigt over New York’s skyline. Her kan I sidde ved pejsen eller læse en bog i drivhuset og bare nyde hinanden og livet. Om natten omdanner den afslappende tagterrasse sig til en trendy cocktailbar.

En overnatning koster koster 2.000 kr. Læs meget mere om hotellet. 

The Inn at Irving Place

romantisk hotel i new york_weekend

Søger I et romantisk hotel til en weekend eller en bryllupsrejse i New York, så er The Inn at Irving Place måske hotellet for jer.

The Inn at Irving Place er ikke prangende eller overdådigt luksuriøst, som nogle af de andre romantiske hoteller, vi har fundet her. Her er det de dybe, bløde sofaer og den knitrende ild i pejsen som er i fokus. Den hyggelige charme ses tydeligt i værelserne, som er indrettet med pejse, himmelsenge, antikviteter og træskodder for vinduerne, som isolerer jer fra livet udenfor. Her vil I virkelig slappe af.

Der er ikke restaurant på hotellet. Her serveres kun morgenmad, men I er omringet af hundredvis af spisesteder, lige fra gammeldags kosher delikatesseforretninger til hippe nudelbarer. The Inn at Irving Place serverer dog traditionel eftermiddagste i den fine stuen og med husets pæneste porcelæn, som for at værne om tidligere tider.

I glemmer let, at I er i det 21. århundredes New York, for man suges hurtigt ind i hotellets dekadente Old World-atmosfære. I bor ikke midt i det hele, hvilket til gengæld betyder, at I er sikre på en god nats søvn. Union Square og Gramercy Park er inden for en overskuelig rækkevidde, hvis I har de gode sko på, og ellers kommer I let rundt med en taxa.

I kan bo her for 2.000 kr. per nat. Læs meget mere om hotellet. 

The Pierre

romantiske hoteller i New York

Selv i en by, hvor eksklusiv luksus ikke er ualmindeligt, er der særligt ét hotel, der vækker opsigt. Med sin underspillede elegance, karakteristiske design, fantastiske beliggenhed og fremragende service betragtes The Pierre som et af verdens fineste luksushoteller. Og luksus er absolut romantisk, når det foregår på denne måde.

I mere end 80 år har The Pierre budt de mest kræsne gæster velkommen. Hvis I drømmer om et hotel med elevatorfører med hvide handsker, og hvor hver suite har sin egen stab uddannet på indiske paladser, så skal I checke ind på The Pierre. Også om det så kun er for en enkelt nat.

Hotellets 140 værelser og 49 rummelige suiter har en fantastisk udsigt over byen. Hotellet blev for nogle år tilbage renoveret for over 100 millioner dollars, og hvert værelse blev stilfuldt indrettet med overdådige stoffer, original kunst og state- of-the- art teknologi. Her er lagt vægt på en hjemmelig hygge kombineret med diskret luksus.

Når I vil slappe af, kan I nyde eftermiddagste i loungen. Bor I her en tirsdag aften, må I ikke snyde jer selv for at nyde live jazz i baren. Derudover kan I selvfølgelig få spabehandlinger og massage – på jeres værelse eller i spaområdet.

The Pierre ligger på Fifth Avenue skråt over for Central Park og kun nogle skridt væk fra de største seværdigheder i New York.

En overnatning koster 3.500 kr. Book jeres overnatning på Hotels.com

Sherry Netherland

romantisk hotel i New York

Sherry Netherland er lidt af et historisk ikon, og hotellet er et populært sted at holde de mere profilerede bryllupper. Hotellet blev bygget i 1927 og var dengang det højeste hotel i New York – det er det ikke længere, selvom det stadig er imponerende højt med sine 170 m, som understreges af den franske gotiske udsmykning. Hotellet rummer 165 private lejligheder og 54 værelser fordelt på 38 etager. Hotellet er naturligvis også kendt for sin imponerende udsigt over New York og Central Park.

Hotellet er holdt i sin oprindelige pragt fra 1920’erne med marmor, hvælvinger og krystallysekroner. Ånden og servicen har heller ikke ændret sig meget. Her behandles I som royale. I modtages på jeres værelse af en håndskrevet seddel, en buket friske blomster og en æske belgisk chokolade. Så er stilen lagt. Selvfølgelig er her også her personale til at betjene elevatoren, så I udelukkende skal bruge energi på at nyde hinanden. Det er eksklusivt, elegant og fyldt med historisk charme.

Det 5-stjernede hotel har tekøkken på værelserne, så I kan spare lidt penge ved selv at lave lidt mad.

I bor på hjørnet af Central Park på Fifth Avenue, hvor I let kan komme rundt og udforske New York. Hvis I da ikke har mere travlt med at udforske det smukke hotel.

Forkæl jer selv med overnatning 4.000 kr. Læs mere om hotellet.

 

Flyv billigt til New York

I kan finde billige flybilletter via Skyscanner.dk til en romantisk weekend eller ket par dages bryllupsrejse i New York

I kan tage metroen fra lufthavnen og ind til London, eller I kan booke lufthavnstransfer via
Hoppa.com (vælg den bydel, I skal bo i, hvis jeres hotel ikke dukker op).

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/top-5-romantiske-hoteller-new-york/