Print this Page

Transfer til og fra lufthavnen

Når I selv planlægger jeres ferie eller bryllupsrejse er det tit bekymringen omkring besværet med at komme til og fra lufthavnen og hotellet, der fylder mest. Men det behøver det heldigvis ikke at gøre. Det er nemlig heldigvis rigtig let at komme til og fra lufthavn og hotel. 

Mange hoteller tilbyder lufthavnstransfer eller er meget behjælpelige med at vejlede jer i at komme lettest til hoteller, når I er ankommet til landet.

Når I har booket jeres hotel, så kontakt hotellet og hør om de tilbyder lufthavnstransfer eller kan vejlede jer i om der er offentlig transport direkte til hotellet. Der er ingen grund til at bruge en masse penge på dyr transport til hotellet, hvis I for få kroner kan tage en bus. Rejser I i Sydamerika eller Asien, der er meget billigt sammenlignet med Danmark, kan I også vælge at tage en taxa, hvis hotellet ikke er en længere dagsrejse væk.

Det letteste for mange er dog at bruge Hoppa.com eller A2btransfer.com. Uanset hvor I verden I rejser hen, kan I bruge deres services til at booke lokal lufthavnstransfer til hotellet. Det er let og ligetil og koster ikke særlig meget. I slipper derfor for at bekymre jer om at stå i lufthavnen og ikke ane, hvordan I kommer videre.

 

Permanent link to this article: http://bryllupsfeber.dk/transfer-til-og-fra-lufthavnen/